Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Little Big Planet 3 Serinin Köklerine Sadık Kalan Yenilikçi Bir Oyun Olacak"


     PlayStation 3 konsolu için çıkmış iki oyunuyla çoğu oyuncu tarafından büyük beğeniyle karşılanan Little Big Planet serisi üçüncü oyunu Little Big Planet 3 ile PlayStation 3 ve PlayStation 4 kullanıcılarıyla buluşacak. Serinin yapımcısı, oyun hakkında herkesin memnun olacağı teknik detaylar verdi.
 
     Little Big Planet'ın yapımcısı Daimion Pinnock verdiği bir röportajda Little Big Planet 3'de 1080p\60 FPS'nin hedeflendiğini duyurdu. Pinnock ayrıca oyunun serisinin önceki oyunlarına sadık kalacağını aynı zamanda da eşsiz olacağını belirtti. Pinnock, Little Big Planet tarzının serisinin ilk oyundan beri korunduğunu ve geliştirici ekibin bu tarzı sürekli geliştirmek için çabaladığını açıkladı.
 
      Daha sonra Sackboy'un yine oyunun yıldızı olduğunu ve hala Sackboy'u özelleştirebileceğimizi hatırlattı. Geliştirici ekip Little Big Planet 3 ile oynanışa daha fazla element katmak istemiş. Eminiz ki Little Big Planet 3, serinin önceki oyunlarında olduğu gibi içerik bakımından oyuncuları memnun etmeyi başaracaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Media Molecule Sony LittleBigPlanet LittleBigPlanet 3 PlayStation 4
Humble Bundle'da Square Enix Oyunlarına Kaçmayacak Fırsat PlayStation 4'e Özel Oyun Without Memory, Motion Capture Aşamasında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

24.7.2014 07:31:50

0
İddialı sözler.

rcpyksl

22.7.2014 21:32:35

0
Bekliyorum..turunun en iyisi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LittleBigPlanet 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız