Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LittleBigPlanet 3'ün Çıkış Tarihi Açıklandı


    Önümüzdeki Ekim - Kasım ayları oyuncular için bol bereketli geçeceğe benziyor. Hali hazırda yoğun olan listeye bir oyun daha Sony kanadından ekleniyor. Amerika'daki PlayStation Blog'da yapılan açıklamalara göre LittleBigPlanet 3, 18 Kasım tarihinden itibaren bölgedeki perakendecilerin raflarını süsleyecek. Oyunun Avrupa çıkış tarihi de bunla aynı veya buna yakın olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Media Molecule Sony LittleBigPlanet LittleBigPlanet 3 PlayStation 4
Square Enix, Japonya İçerisinde Yeni Bir İsim Hakkı Satın Aldı EA, Xbox One'a Özel Paralı Üyelik Sistemi EA Access'i Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OnrGrTR

30.7.2014 09:45:50

0
Teşekkürler yorumunuz için deneyeceğim en kısa zamanda

BoltAction

30.7.2014 01:16:28

0
2. Oyun süperdi. 2-3-4 kişi ile çok keyifli. İlk oyunu aldım ama çok oynayamadım ama en az 2. Oyun kadar iyi. Kesinlikle oynanmalı. 3. Oyunu dört gözle bekliyorum. İnşallah 1 ve 2 ps4 e de gelir yeniden para verip alacağım nadir oyunlardan olur...oynamadıysanız çok büyük bir keyiften mahrum kalmışsınızdır. 4 kişi oynarken gülüp eğlendiğimiz kadar başka başka hiçbir şeyden böyle zevk almadık...şiddetle tavsiye ederim.

OnrGrTR

29.7.2014 22:03:35

0
İlk 2 oyun ps3 ümde var ama ne yazıkki oynama fırsatı bulamadım 3. oyunu alacağım muhtemelen ama önce ilk iki oyunu oynamam lazım oynayan arkadaşlar var ise fazla ayrıntıya girmeden oyundan memnun olup olmadıklarını söyleyebilirsi iyi olur

Reul

29.7.2014 20:56:28

0
yine bütün oyunlar 2014 sonu ve 2015 başında yığılcak ve ardından bir süre sessiz kalacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LittleBigPlanet 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız