Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P Oyununa Çıkıştan Önce Denuvo Koruması Eklendi

 
 
Bu yılın çok beklenen soulslike oyunlarından biri olan Lies of P için yeni bir güncelleme geldi. Oyun 18 Eylül yani yarın çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanırken NEOWIZ ekibi Denuvo korumasını ekledi. Bu durum Steam mağazası sayfasındaki güncelleme ile ortaya çıktı.
 
SteamDB geçmişinde bu korumanın varlığı ortaya çıktı 
 
 
 
Oyunun SteamDB geçmişinde de açıkça görebileceğiniz gibi NEOWIZ, geçtiğimiz günlerde Denuvo'yu oyuna dahil etti. Lies of P bir süredir ön siparişe açık durumda ve bu durum belki de oyuncular tarafından tepki görecek gelişmelerden biri.
 
 
 
Öte yandan son zamanlarda Denuvo'yu kullanan birçok yeni ve çıkışı yaklaşan oyun karşımıza çıktı. Bu oyunlar arasında Mortal Kombat 1, EA tarafından yayınlanacak yarış oyunu WRC ve eFootball 2024 yer alıyor. Diğer taraftan EA Sports FC 24 de Denuvo korumasını kullanıyor. 
 
Soulslike türüyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Lies of P, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için piyasaya sürülecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
Eternal Fire, Cloud9 Karşısında! Starfield için 4,5 GB'lık 4K Doku Paketi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.9.2023 10:29:20

0
korsan bitti ortak hesap daha iyi strett 6 dead space remake oynadım crack cıkacak ta empress çıkardıpı crackler mining dosyaları var resident evil vilage empress crack ekran kartını bozdu sonra öğrendiki mining yapıyormuş

Bizarre_Voyager

17.9.2023 13:49:54

0
Korsan oyunun biteceğine hiç inanmazdım ama gerçekten bitmek üzere. Denuvo'yu kırabilen bir kişi var şu an. Denuvo'yu kırabilecek kadar becerikli kişilerse şirket bünyesine katıldı. O kişi de giderse korsan oyun bitme noktasına gelecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız