Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LOTRO: Rise Of Isengard'a Gamescom'dan Video

Rise Of Isengard, LOTRO'a devasa savaşlar ve epik bir hikaye ekliyor.

     Tam dört yıldır kullanıcı sayısını artırarak ilerleyen MMORPG oyunu, Tolkien'in ölümsüz eseri The Lord of the Rings'i temel alan Lord of the Rings Online genişliyor. 27 Eylül tarihinde aktif olacak olan Rise of Isengard paketi ise şu aralar kapalı beta aşamasında. Hain Ak Saruman'ın Vahşi Adamları kandırarak Rohan'a karşı kışkırtması, Isengard'ı mahfederek endüstriyel bir yıkım yaratışı, Rohan üzerindeki planları ve Miğfer Dibi savaşına hazırlık olarak ürettiği orduyu anlatan ek paket Gap of Rohan, Dunland, Isengard olarak üç büyük bölge ve 24 kişilik özel bir raid ile geliyor. Ekstra skiller, üç yeni book (kitaplardaki epik hikayeler), sınıf geliştirmeleri gibi özellikler taşıyan paket şu an ön siparişte.
 
     Gamescom'da henüz beta aşamasındaki versiyonu ile yer alan ve Isengard haritasında da bunu belli eden yapım ilk kez görüntülendi. Üç ayrı oyncunun Isengard surlarına gelişi, iki elit gardiyan troll'ü geçmeye çalışmaları ve Orthanc kulesine ulaşmalarını içeren video oldukça ilgi çekici. LOTR fanatiklerinin de gözlerinden kaçmayacak bir ayrıntı, yerden fışkıran curüflu dumanlar ve mekanik araçlar.
 
Lord of the Rings Online ilginizi çekiyorsa adresiniz: www.lotro.com

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Lotro.com Tirbune Games MMO RPG Lord of the Rings : Online Rise of Isengard Saruman Lord of the Rings Tolkien
Batman ile Arkham City Gezintisi Street Fighter X Tekken Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ayrton Senna da Silva

19.8.2011 20:43:42

0
Geçen sene yaz aylarında deli gibi oynuyordum çokda güzeldi devasa haritalar vardı ama gittikçe paraya dönüştü oyun level için görevler vs paralı olmaya başladı bıraktım f2p oynayanlara önermem mapten mape geçmek para ciddi arkadaş ortamınız varsa hayat boyu üyelik alıp zevkini sonuna kadar yaşarsınız
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lord of The Rings Online
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız