Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEC ve LCS 2020 Yaz Mevsimi Tarihleri Ertelendi

 
     League of Legends Avrupa Şampiyonluk Ligi (LEC) ve Kuzey Amerika Şampiyonluk Ligi (LCS) 2020 Yaz Mevsimi tarihleri ertelendi. MSI'ın iptali dolayısıyla değişen tarihle birlikte, 2020 Yaz Mevsimi'nin başlangıcı LEC için 12 Haziran, LCS için ise 13 Haziran olarak duyuruldu. 2020 Yaz Mevsimi ile birlikte yapılacak olan karşılaşmaların gerçekleşeceği mekan henüz belli değil. Devam etmekte olan salgın yüzünden takımların bir süre daha stüdyolardan uzakta seyircisiz bir şekilde oynaması gerekebilir. Öte yandan ülkemizdeki VFŞL 2020 Yaz Mevsimi başlangıç tarihi 3 hafta ertelenerek 6 Haziran olarak duyuruldu.
 
     VFŞL 2020 Kış Mevsimi Finalleri ise henüz tamamlanmadı ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle daha önce duyurulan 9 Mayıs Cumartesi tarihinden 11 Mayıs Pazartesi saat 14:00'a ertelendiğini bildirildi. Salgının Riot Games'in planlarını epey ötelediğini söylemek mümkün. Ertelenen planlar 2020 Dünya Şampiyonası formatında da değişikliğe yol açtı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Nighthawks Teaser Fragman Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu COVID: The Outbreak PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız