Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami'den Silent Hill Oyunlarının Çıkış Tarihleri

 
     Konami daha önce ertelendiğini açıkladığı Silent Hill Downpour ve HD Collection'la birlikte Playstation Vita içn hazırlanan Silent Hill: Book of Memories'in de çıkış tarihini açıkladı. Aslında aralarında kesin bir tarihe sahip olan tek oyun HD Collection oldu. Diğerlerinin hangi ayda çıkacağı belirtildi.
 
    Ortaya çıkan bilgilere göre Silent Hill HD Collection 24 Şubat'ta raflardaki yerini alacak. Bildiğiniz gibi bu pakette Silent Hill 2 ve 3 bulunuyor. Diğer taraftan Silent Hill: Book of Memories ise PS Vita'nın çıkışına denk getirilecekmiş. Yani Şubat ayının sonuna doğru veya Mart aylarında oyunu oynama şansı yakalayacağız.
 
    Son olarak Silent Hill: Downpour ise Mart 2012'de raflardaki yerini alacak. Çek Cumhuriyeti'nden Vatra Games'in geliştirdiği oyunun 2011 sonunda çıkarılması hedefleniyordu, ama geliştirici oyun üzerinde daha fazla emek sarf etmek istediğinden 2012 yılını beklemek zorunda kalacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Fear Effect ve Fighting Force Oyunları PSN Yolunda Techland, Dead World Adının Haklarını Aldı

Project Scorpio

3.11.2011 11:49:27

+1
Silent Hill: Downpour ertelenmesi isabet olmuş bu sene çıksaydı hiç şansı yoktu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız