Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, MGSV: The Phantom Pain'in Yılın Oyunu Olacağından Emin


    Her ne kadar Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in öncesinde Hideo Kojima ile Konami arasında olaylar yaşansa da, seri hâla Konami'nin ellerinde bulunuyor. Konami'nin pazarlama yöneticisi Jon Edwards, çıkışına birkaç gün kala The Phantom Pain hakkında konuştu.
 
    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in yılın oyunu olacağından emin olduğunu söyleyen Edwards, "Oyunla birlikte birkaç saatini geçiren herkes The Phantom Pain'in derinliği, atmosferi ve içerik genişliğinden etkilenecektir. Oyun içerisinde farklı şeyler yapmayı deneyen ve denediğini başaran insanların seveceği bir yapım. The Phantom Pain açık dünyasıyla beraber büyük özgürlükler sunuyor. Evet oyunda belirtli görevler var ancak bu görevleri yapış tarzını siz seçiyorsunuz. The Phantom Pain kesinlikle yılın en iyi oyunu olacak." sözlerine yer verdi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Xbox Patronu Cliff Blezsinski'nin Yeni Oyununu Xbox One'da İstiyor Guild War 2 Artık Free to Play Bir Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chosen_One

31.8.2015 11:28:35

0
Bethesda oyunları bildiğim kadarıyla Morrowind'den bu yana yılın oyunu oluyor. Morrowind, Oblivion, Fallout 3, Skyrim hepsi yılın oyunu oldu sadece Dishonored'da ıskaladılar ve Fallout 4'de çok büyük aday. Witcher 3, MGS ve Fallout 4, üçüde alsa neden aldı denmez gerçi Fallout 4'u oynayıp görmek lazım ama yinede Bethesda oyunu sonuçta.

Cell_master

31.8.2015 10:30:51

0
Silent Hills iptal edildiğinde en beğendiğim yorum şuydu ve her Konami haberine yazmak istiyorum. Allah Belanı Versin Konami...

Funder

31.8.2015 04:17:10

-3
Sürekli eğil,gizlilik yap,sessizce öldür.Bütün oynanış videolarında gördüğüm bu oldu.Fallout 4 bile bundan daha güzel olacaktır.

BSC Misafiri

31.8.2015 00:50:54

-2
tek olayı aynı karakterleri diriltip diriltip karşımıza dikmek olan vasat oyun mgs ile witcher ve fallout mu kıyaslanmış? güldürtmeyin kendinize. mgs nin tek iyi oyunu 1. siydi. geri kalanların hepsi aynı ölen karakterleri diriltmekten ibaret.

FreeMaNMeliH

30.8.2015 23:44:50

0
goty oyuncular karar verir siz değil :)

ole lukoje

30.8.2015 19:40:00

0
Aday olarak gösterilen 3 oyundan 2si henüz çıkmadı. Neyi tartışıyorsunuz

speederly

30.8.2015 17:22:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: busterr Yav bırakın kavga etmeyi bu yılın en kazançlısı oyuncular oldu Witcher 3, MGS V, Fallout 4 gibi oyunlar var aynı sene içerisinde. Witcher 3 benim favorim çünkü Fallout veya MGS'yi daha önce oynamadım o yüzden derinliğini vs bilmiyorum Witcher'ın ise kitapları dahil tüm oyunlarını oynamışım o yüzden bana hissettirdiklerini o atmosferi hikayeyi şuana kadar bana başka hiçbir oyun hissettirmedi benim gözümde dünyanın en iyi oyunu. Ha bunu MGS serisini ilk oyunundan beri takip eden oynayan biri de o oyun için hisseder o yüzden onun gözünde en iyi seri MGS'dir atmosferi en üstündür vs vs. Fallout için de aynı şey geçerli ama Witcher ile MGS serisi daha kendi hayran kitlesine sahip, geçmişi olan o geçmişi devam ettiren karakterlere sahip oyunlar, Fallout ise her oyunu ayrı o yüzden daha geniş bir kitleye hitap edebiliyor bence bu yüzden GOTY seçilme ihtimali daha yüksek kitle memnun olsun diye. Yine de belli olmaz bu yıl güzel geçti baya
mesele kitlesinden kaynaklı değil oyundaki derinliği hissettirebilen bir tek mgs var diğer oyunları herhangi bir firma da yapabilir ama mgs ayarında bir oyun yapacak bir firma bilmiyorum şahsen.

Vinewood

30.8.2015 14:54:54

-4
MGS4 ün saatler süren cutscene'lerini defalarca izleyen bulmadık gidilmedik yerini bırakmayan insana ne diyorlar konedi konu gülmekten yanaklarım ağrıyo

einhander

30.8.2015 14:22:59

0
bu oyun yılın oyunu olurda bır sonrakı oyun fıyasko olacagı sımdıden bellı tabı yaparlarsa

deadlight54

30.8.2015 14:15:13

-4
Bethesda hiçbir zaman ultra kalite de grafikli oyunlar çıkaran bir firma olmadı. Daha çok oynanabilirliğe ve RPG dinamiklerine özen gösteren bir firma olmuştur Bethesda. Grafik de grafik diye tutturan yeni nesil oyuncular, sizden tiksinmemek elde değil.

StrangerLovely

30.8.2015 12:17:56

-1
Tamam kardeşim hadi sen git Benchmark falan yap, grafikleri ultraya çekip orgazm falan ol Fallout senin neyine ya! MGS çıkınca görevleri checkpointe yardırıp cutsceneleri geçerek oyunu bitirip ortalıklarda bitirdim diye kendini tatmin edecek adam Fallout'a laf etmeye kalkışmasın o pis kokuşmuş zihniyetiyle oyun oynamanın amacını kirletiyor.

Vinewood

30.8.2015 12:07:14

-2
Fallout diyorlar yahu hala geçen nesilden kalma grafikler ve çağ dışı atmosferi ile 2008 yılının goty'si olur Fallout 4

busterr

30.8.2015 10:20:44

0
Yav bırakın kavga etmeyi bu yılın en kazançlısı oyuncular oldu Witcher 3, MGS V, Fallout 4 gibi oyunlar var aynı sene içerisinde. Witcher 3 benim favorim çünkü Fallout veya MGS'yi daha önce oynamadım o yüzden derinliğini vs bilmiyorum Witcher'ın ise kitapları dahil tüm oyunlarını oynamışım o yüzden bana hissettirdiklerini o atmosferi hikayeyi şuana kadar bana başka hiçbir oyun hissettirmedi benim gözümde dünyanın en iyi oyunu. Ha bunu MGS serisini ilk oyunundan beri takip eden oynayan biri de o oyun için hisseder o yüzden onun gözünde en iyi seri MGS'dir atmosferi en üstündür vs vs. Fallout için de aynı şey geçerli ama Witcher ile MGS serisi daha kendi hayran kitlesine sahip, geçmişi olan o geçmişi devam ettiren karakterlere sahip oyunlar, Fallout ise her oyunu ayrı o yüzden daha geniş bir kitleye hitap edebiliyor bence bu yüzden GOTY seçilme ihtimali daha yüksek kitle memnun olsun diye. Yine de belli olmaz bu yıl güzel geçti baya

Project Scorpio

30.8.2015 09:15:49

+3
Fallout 4'ü GOTY seçenin beyninden şüphe ederim.

Vinewood

30.8.2015 08:35:43

-1
Ulan kojimanın son oyunu bu hala fallout diyorlar

speederly

30.8.2015 04:10:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: There goes your life Metal gear solid aşmış bir seri anlayana tabii. Diğer oyunlarla kıyaslamak mantıksız, bir gün oyunlar klasik roman ve filmler seviyesinde detay sunabilecek dereceye gelirse çizgileri genişleten seride mgs olarak anılacaktır. Fallout demeyin şimdi yıl 2015 olmuş hala post apokaliptik tema, yanımızda bir köpek vsvs. bu tarz duygu sömürülerinden hala etkilenen var mı? Şunu koyup gidiyorum "Not for any nation. Not for any ideology. Not for justice. Not for honor. Not for power. Not for the future. Not for love. Not for peace. Only for revenge."
sana katılıyorum mgs serisini baştan beri oynayan biri olarak hiç bir oyunda mgsde olan kaliteyi o derinliği göremedim burda fanlık yapmıyorum emin olabilirsiniz ama aksi yorum atanların çoğu fanlıktan kaynaklı kıyaslamalara giriyor. bu söylediklerimi objektif olan biri kesinlikle haklı bulur.

C.H.N

30.8.2015 03:56:19

0
Senin patronun kojimayı göndererek yılın başka bir şeyini eline aldı ya neyse. Fallout 4 yada mgs olur düşüncesindeyim.

Wayward Son

30.8.2015 01:29:04

0
GOTY MGS olmus, Fallout olmus, Witcher olmus hic fark etmez. Hepsi ayri ayri sevdigim seriler. Hatta bu ucunden hicbiri GOTY olamasa dahi (bu odulu de veren 372938 tane mecra varken tartismak yersiz ya neyse) benim gonlumdeki yerleri degismez. Ancakkkk cikip ta "Fallout insnlra ne hsstrioki .s.s" derseniz mini nuke ile saldiririm, kafanizda uranyum paralarim. Bitemedi bir oyunu overken digerini yerme hastaliginiz. Fallout direkt yasattirir; hissettirmek, Fallout icin yeterli bir tanim degil.

Biyonik Kumanda

30.8.2015 01:09:10

0
Fallout ile yarışacaksa bunun yılın oyunu olması söz konusu olmamalı. Bethesda'nın elinden çıkan oyunlar ileri düzeyde detaylı mükemmel keşif imkanı sunan aksiyon rol yapma oyunlarıdır ve Fallout atmosferi oyun dünyasında görülen en güzel sanatsal atmosferdir ilk oyunlarında dahi bu görülebilir. Bu düzeyde bir oyunla yüzeysel oynanışa sahip oyunlar bir değildir. MGS'ye güveniyor olmalılar ki mükemmel olacağıyla ilgili şüphem yok fakat grafikle göz boyamadığına göre Bethesda da oyununa çok güveniyor ki zaten tahminen Fallout 4'ü yüksek grafikle yoğurmuş olsalardı çoğu PC kullanıcısı oyunu oynayamazdı bile.

BSC Misafiri

30.8.2015 00:44:35

-1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Rakipler zorlu, halihazirda The Witcher 3 var, muhtemel en disli rakiplerden biri de Fallout 4 olacaktir. Supriz cikar mi bilemem ama sanslar esit...
Sorunlu, downgradeli, buglu oyunlar GOTY olmamalı. Ayrıca en iyi rpg gibi birçok ayrı kategoriler zaten var. iyi rpg oyunuysa rpg ödülü alsın, neden rpg oyunu Goty olsun istiyorsunuz? Bence de MGS5 hakediyor. Güzel grafikli, iyi oynanışlı sorunsuz, karakterleriyle herşeyiyle yağ gibi akan efsane bir oyun.

parola13

30.8.2015 00:26:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: There goes your life "Not for any nation. Not for any ideology. Not for justice. Not for honor. Not for power. Not for the future. Not for love. Not for peace. Only for revenge."
"And yes, we may all be headed straight to hell. But what better place for us than this? It's our only home. Our heaven or hell. This is.. Outer Heaven." diye de eklenebilir.
quote:

Orjinalden alıntı: Fuusrodah Preolad yok. Preload olaydı iyidi.
Allahtan ay başı çıkıyor yoksa akn'nin gazabına uğrardık:D

Fuusrodah

30.8.2015 00:04:58

-1
Preolad yok. Preload olaydı iyidi.

There goes your life

29.8.2015 23:29:21

+2
Metal gear solid aşmış bir seri anlayana tabii. Diğer oyunlarla kıyaslamak mantıksız, bir gün oyunlar klasik roman ve filmler seviyesinde detay sunabilecek dereceye gelirse çizgileri genişleten seride mgs olarak anılacaktır. Fallout demeyin şimdi yıl 2015 olmuş hala post apokaliptik tema, yanımızda bir köpek vsvs. bu tarz duygu sömürülerinden hala etkilenen var mı? Şunu koyup gidiyorum "Not for any nation. Not for any ideology. Not for justice. Not for honor. Not for power. Not for the future. Not for love. Not for peace. Only for revenge."

veli@1144

29.8.2015 22:57:57

0
ulen az eleştirmedim ilk zamanlarda kojima yı kutu mutu dergi mergi dalga geçiyor yapay zeka sıfır diye de mgs gz i oynadım fena oyun yapmış adam helal olsun çıksın hemen alıcam inş :)

GT_55

29.8.2015 22:32:02

0
Büyük ihtimal mgs5 olur yılın oyunu.

2K

29.8.2015 22:30:01

+1
Bu sene baya çekişmeli olacak anlaşılan, doğal olarak daha MGSV'i ve Fallout 4'ü oynamadığım için gönlümün galibi Witcher şu an için.

BorgaXxX

29.8.2015 22:16:14

-1
iddialı olmak güzeldir ama bu kadarda küstah olmamak lazım . Witcher 3 wild Hunt ve Fallout 4 gibi rakipler varken heran her şey değişebilir.

İdrak İstimlak

29.8.2015 21:45:18

+2
Rakipler zorlu, halihazirda The Witcher 3 var, muhtemel en disli rakiplerden biri de Fallout 4 olacaktir. Supriz cikar mi bilemem ama sanslar esit...

orangeblu

29.8.2015 21:26:09

+1
Bizde eminiz zaten goty olacağına. Bu sene belli seneye kim ?

alike03

29.8.2015 21:21:52

0
Fallout 4 un bu sene GotY olmasi mümkün degil. Oyun cok gec cikiyor. Fallout 4 2016 GotY listesinde olacak.

BSC Misafiri

29.8.2015 21:19:46

+1
bebeler biri fallout RPG biri mgs AKSİYON. ikiside kategorisinde birinci olur.

BSC Misafiri

29.8.2015 21:19:43

-1
Hele bir dur bakalım. Daha Fallout çıkmadı... O kadar emin konuşma sonra üzülürsün Konamicikkkk..

BSC Misafiri

29.8.2015 21:19:38

0
Fennaa

BSC Misafiri

29.8.2015 21:19:35

0
oyun elimde görecez bakalım ümitliyim zaten

ultralisan

29.8.2015 21:09:10

-1
Witcher
quote:

Orjinalden alıntı: StrangerLovely Fallout'u oynadıysan zaten neyin onu Mgs'den bile (ki Mgs de bana göre tarihteki en iyi oyun serilerinden biridir) iyi yaptığını bilirsin, Fallout şu dünyada beni içine en çok çeken birkaç atmosferden birisidir yani Fallout'ta grafik veya özellik falan aramazsın zaten gameplayi gelmiş geçmiş en kötü oyun bile olsa bir gün seni içine çeker bitene kadar bırakmaz. Tamam ben Mgs oyunlarında da bunu yaşadım ama Fallout bunu onlarca kat daha iyi yapıyordu ve yapmaya da devam ediyor açıkça.
Çevrendekilere fallout'un onlara da aynı hissettirip hissettirmediğini sor , senin gibi hisseden kaç kişi bulacaksın bir bak. Mgs çoğu oyuncuya göre atmosfer konusunda da üstün :D Not: 3 gün kaldı beyler dayanın

StrangerLovely

29.8.2015 20:44:48

-2
Fallout'u oynadıysan zaten neyin onu Mgs'den bile (ki Mgs de bana göre tarihteki en iyi oyun serilerinden biridir) iyi yaptığını bilirsin, Fallout şu dünyada beni içine en çok çeken birkaç atmosferden birisidir yani Fallout'ta grafik veya özellik falan aramazsın zaten gameplayi gelmiş geçmiş en kötü oyun bile olsa bir gün seni içine çeker bitene kadar bırakmaz. Tamam ben Mgs oyunlarında da bunu yaşadım ama Fallout bunu onlarca kat daha iyi yapıyordu ve yapmaya da devam ediyor açıkça.
quote:

Orjinalden alıntı: Nevfel Oyunlar güzelde biraz içerik olayını abartıyorlar artık. Sabah akşam sadece oyun oynasan bu oyunlardaki aşırı içeriği tüketemezsin herhalde. Tamam oyun dolu olsunda bizi de kendine esir etmesin hayat sadece oyundan ibaret değil ki.
Elektrikli sandalyeye oturtup zorla oynatıyorlar sanki .

mementopolis

29.8.2015 20:38:23

+2
Tatbiki MGS olacak . Fallout demeyin güldürmeyin.

Nevfel

29.8.2015 20:37:49

-4
Oyunlar güzelde biraz içerik olayını abartıyorlar artık. Sabah akşam sadece oyun oynasan bu oyunlardaki aşırı içeriği tüketemezsin herhalde. Tamam oyun dolu olsunda bizi de kendine esir etmesin hayat sadece oyundan ibaret değil ki.
Beyler tamam fallout 4 de çok güzel bir oyun ama goty kapasitesi yok. Yani en basitinden; bir kişiye önce fallout 4 gameplay'ini izletin sonra da phantom pain gameplay izletin , hangisinden etkilenir ? Fallout 4 serinin önceki oyunlarla benzer bir oyun ama bu oyun başka bir şey. Farkli türde oyunlar ama fallout 4'ün phantom pain'den üstün olan bir özelliğini söyleyebilir misiniz ? Daha devam edeyim mi ?

Vl.Murad

29.8.2015 20:23:36

-5
Bu yıl hangi oyun çıkacaktı... Hmm hatırladım GAME OF THE YEAR yani namı diğer/değer FALLOUT 4

StrangerLovely

29.8.2015 20:13:32

-10
Benim için bu yılın Goty'si şimdiden Fallout 4'tür Mgs maalesef bu sene iki olmalı.

Source

29.8.2015 20:09:38

0
Bu oyunu PC'de oynamaya karar verdim :)

1094ali1094

29.8.2015 20:07:32

0
Eh sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız