Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knack'te Yerel Co-op Modu Bulunacak


    PlayStation 4'ün çıkış oyunları arasında yer alan Knack, daha çok eğlenceli yapısıyla ön plana çıkıyor ve küçük yaştaki oyunculara da hitap ediyor. Ancak küçük oyuncular bazen oyunda zorlanabilirler, bu durumda ise devreye siz gireceksiniz. Knack'te yerel co-op desteğinin bulunacağı Gamescom'da duyuruldu.
 
     İkinci oyuncu robot şeklindeki Knack'i kontrol edecek ve normal Knack ile aynı özelliklere sahip olacak. Ayrıca düşmanlarınızdan düşen parçaları da robot Knack ile toplayıp, asıl Knack zarar aldığında ona yardım edebileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Knack PS4 Platform Aksiyon Playstation 4 Sony Japan Studio local co-op
World of Tanks: Xbox 360 Edition Betası Başladı GTA V'in PC Sürümü Yeniden Gözüktü!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Weycell 61

28.2.2014 13:59:54

0
Oyunu az önce bitirdim hakikaten çıldırtacak kadar zor diyebilirim ya da ben acele ettim biraz oynarken o yüzden çok öldüm belki bilemiyorum ama zevkli ve uzun bi oyun trophy koleksiyoncuları zaten kaçırmasın çünkü oyunda platinum alabilmek için en az 3 kere bitirmek gerekiyor tavsiye ederim.

RosesofSkies

21.8.2013 21:38:54

0
Umarım Tunahan bey animasyon grafikleri ve fenkli bir dünyası var diye çocuk oyunu yazma gafletine düşmemiştir. Hakkaten zıpla siper al vur veya kes biç parçala oyunları gibi değil bu.

Alpins951

21.8.2013 21:06:16

0
Küçük yaştaki oyunculara filan hitap etmiyor eşşek gibi önüne geleni vur oyunlarından daha zor olacağı kesin işin içinde bulmaca var platform oyunu vur kaç tan daha çok yetenek gerektiriyor hem zaten böyle oyunlara küçük yaş küçük yaş 7+ olması oyunu küçük yaş mı yapıyor? oyunda kan olmaması küçük yaş mı yapıyor 17 yaşındayım alıp oynayacağım aslında benimde yaşım küçük ama ayırmayın artık çoğu oyundan daha başarılı olcakatır.

shalashaska

21.8.2013 20:08:01

0
Esssek kadar adamim beni hala cok heyecanladirir platform oyunlari. Umarim knack de eglenceli bir yapim olur

michael01

21.8.2013 20:06:46

0
Çok güzel bir haber yerel co-op olması benim için alına bilir bir oyun yaptı knack'i.Bence oyun sadece küçük oyunculara hitap etmiyor.Platform seven herkes oynamak isteyecektir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Knack
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız