Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kedili Kaykay Oyunu Gori: Cuddly Carnage için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Wired Productions ve geliştiriciliğini Angry Demon ekibinin üstlendiği "skate-and-slash" aksiyon oyunu Gori: Cuddly Carnage için hikaye fragmanı yayınlandı. Fragman içerisinde oyunun arka planında neler olup bittiği bizlere aktarılıyor ve ana karakterimiz olan kedi burada ön plana çıkıyor.
 
Kaykay ile etrafı kaosa sürükleyebiliyoruz
 
 
 
Gori adlı bir kediyi kontrol ettiğimiz oyun içerisinde bilinçli uçan kaykay F.R.A.N.K ile beraber büyük bir mücadeleye atılıyoruz. Oyunda kaykayımız ile çeşitli hareketler sergileyebiliyor, karşımıza çıkan düşmanları ve tuhaf yaratıkları ortadan kaldırabiliyor ve ortalığı kaosa sürükleyebiliyoruz.  
 
Oyun içerisinde tek silahımız uçan kaykayımız olarak karşımıza çıkıyor. Burada Şirin Ordu'nun kana susamış ordularıyla yüzleşebiliyor, ortalığı kan revan içerisinde bırakabiliyor, aksiyonun dozunun sürekli olarak yükseldiğini hissedebiliyor ve yüksek kombo puanları kazanmak için güçlü kayış, aşındırma ve dönüş hareketleri yapabiliyoruz.
 
Gori: Cuddly Carnage 2024'ün başlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Hikaye fragmanı
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Gori: Cuddly Carnage
Star Wars: Dark Forces Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı Steam'de Türk Lirası Kaldırılmadan Önce Cadılar Bayramı İndirimi Başlayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gori: Cuddly Carnage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız