Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 3'ün Season Pass'i Duyuruldu


        Açık dünya yapımı Just Cause 3'ün season pass'i görücüye çıktı. Belirtilene göre hava, kara ve deniz odaklı üç farklı DLC Just Cause 3'e eşlik edecek.
 
       Bu üç ana DLC'nin yanında Flame Wingsuit ve Parachute skinleri de oyunculara sunulacak. Üç ana DLC oyuna yeni görevler, silahlar, ekipmanlar, araçlar ve düşmanlar ekleyecek.  Air, Land, ve Sea DLClerinin ne zaman çıkacağı açıklanmasa da oyunun season pass'ine sahip olan oyuncuların her DLC'yi diğer oyunculardan bir hafta erken alacağı belirtiliyor. Season Pass 25 dolardan satılacak. 

      Oyun 1 Aralık'ta PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Season Pass hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere paylaşacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com Just Cause Just Cause 3 Avalanche Studios Square Enix Action
Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (15 - 20 Eylül) For Honor'ın Samuray Sınıfı Bu Videoda Tanıtılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

silverygt

16.9.2015 11:32:41

0
Mod destegi konsolada gelecekti degilmmi bu oyunun ? Sanki bi ara oyle bir soylenti vardi.. Eger mod olayinin onu acilirsa cok uzun omurlu biotun olacaktir. Ki bildigim kadariyle jc 2 hala oynatiyor kendini..

Kalradyalı

16.9.2015 00:06:34

0
JC2MP'yi 300 saat oynamış ve hala oynayan biri olarak söylüyorum ki bu oyuna para verilmez. Single'ı tamam hoş, hele ki adası, grafikleri her şeyi muazzam ama konusu çok tekrar ediyor, o yüzden zevkle bitirilecek oyun değil pek. O yüzden eğer multiplayerı çıkarsa alın oyunu aksi halde parası olmayan adam almasın. Hala resmi olarak multi koymamalarına şaşıyorum ya zaten neyse.

admix

15.9.2015 23:58:29

0
keske multiplayer gelse

BSC Misafiri

15.9.2015 21:49:28

+1
Amnesia: The Dark Descent ücretsiz http://store.steampowered.com/app/57300/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 3
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız