Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 2'de Artık İnşa Modu Var


     Just Cause 2 - Multiplayer Mod çıktığı zaman bir çok oyuncu oyuna geri dönüş yapmıştı. Oyunun büyük haritasında istediğiniz her yerde ve her şekilde mücadele edebiliyordunuz. Fakat şimdi işler bir adım daha ileri gidiyor. Artık inşa zamanı!
 
     Yeni inşa modu Jman100 isimli bir JC2 Multiplayer Forum üyesi tarafından yapıldı. Jman 100's Freeroam Construction Sandbox sunucusundan ulaşabileceğiniz bu mod ile kendi binalarınızı yapmanız mümkün. Sunucuya bağlandığınızda tüm yapmanız gereken "/build" yazmak ve inşa moduna geçmek. Ayrıca daha yetenekli olanlarınız "LUA script" dosyaları yaratarak kendi oyun modunu bile oluşturabilir.
 
     Neler yapabileceğinize dair ufak bir sunum içeren videoyu izlemeyi unutmayın. Sunucuya bağlanmak için Jman100'ün sitesine gidip Join Now yazan yere tıklamanız yeterli.  Steam üzerinden açılan oyun sizi doğrudan sunucuya bağlayacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
action pc xbox ps3 edios Just Cause 2
The Witch and the Hundred Knight Batıya Geliyor Ubisoft: Watch Dogs Wii U için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kımyasal

4.2.2014 10:04:54

0
İki duvar bir merdiven çekene kadar adama elli takla attıran bir mod.Bir mod bu kadarmı eziyet olur arkadaş,bak Far Cry moduna adamlar iyice basitleştirmişler.Yada ben CryEngine 3 alıştığımdan bana acayip geliyordur ama uğraştıran bir mod,her ne olursa olsun bu tür özgürlük sunan eklemeleri desteklerim.

agathadaemonn

4.2.2014 08:00:53

-1
Güzel tabii ama sonuçta nesnelerle etkileşime geçemedikçe bir önemi yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 2
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız