Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japonya'da Pokemon Go'ya 3000 Adet McDonald's Sponsor

 
    Pokemon GO dünyaya yayılmaya devam ederken hala pek çok ülkede resmi olarak bulunmuyor ve bunlardan bir tanesi de Türkiye. Ev sahibi olduğu Japonya'da da yeni çıkış yapan oyun gelen bilgilere göre McDonald's ile sponsorluk çalışması yapıyor.
 
     Yapımcı Niantic'in dünyanın genelinde bir önceki oyunu olan Ingress'teki altyapıyı kullanarak Pokestop'ları ve Gym'leri konumlandırıyordu fakat Japonya'da bu tarz bir altyapıya sahip değildi. Bir gün öncesine kadar Pokestop'ların ortaya çıkmaya başladığını belirten kullanıcılar, bu yerleri yapımcının kendisinin oluşturduğunu gösteriyordu. 
 
     Yine daha önce oyunun kodlarını inceleyen oyuncular McDonald's ismine rastlamıştılar ve sonunda beklenen oldu. Sadece Japonya genelinde 3000'den fazla McDonald's, Pokemon Go'nun Gym'leri haline geldi. Artık oyuncular spor salonu karşılaşmalarını yaparken burger yiyebilecekler. Bir de Pokemon temalı menüler çıkarsa hiç şaşırmam.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Pokémon GO Pokemon GO mobile ios android nintendo real life free to play ücretsiz
Nvidia 1200 Dolar Fiyatıyla Yeni TITAN X'i Duyurdu Blizzard'ı Silahla Tehdit Etti Tutuklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

pokemon_satıyorum

14.9.2016 17:10:39

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
oyuncakları da çıktı. neden sadece 1.nesil pokemon figürlerini yapmamışlar ki?

Master_Evil

25.7.2016 03:35:00

0
çizgifilminde hamburgere para vermiyorlardı, şimdi japonlar düşünsün

Dhalsim

22.7.2016 22:44:55

0
Galiba buna içiçe geçirilmiş reklam şekli deniyor...en iğrendiğim reklam türü

BSC Misafiri

22.7.2016 22:35:01

0
Türkiye'de resmi olarak bulunmuyor ancak geçtiğimiz günlerde oyunu en çok indiren ülkeler arasında Türkiye 5. sırada bulunuyordu. Bu oyun çok geniş içerikli reklam geliri potansiyeline sahip bir yapım, birkaç gün önce abd'den Gamestop şirketi Pokemon Go oyununun etkinlikleri sayesinde satışlarının %100 arttığını açıklamıştı. Onlarca oyun serisi ve birbirinden çok karaktere sahip Nintendo'nun mobil platforma daha fazla yapımla devam etmeli, bunlardan bence en önemlisi Mario Kart olacaktır. Başlarda Nintendo mobile pek sıcak bakmayan bir firmaydı ancak Sony firması film, müzik, elektronik ve konsol gibi bütün bölümleriyle geçtiğimiz mali yılda 2008'den bu yana en yüksek kâr rakamı olan 2.52 milyar dolar elde ederken Pokemon Go'nun ilk bir haftasında Nintendo'nun hisse senetleri 12 milyar dolar yükseldi ve bu hisse senetleri yükseliş marjında olduğu için büyük talep görüyor. Oyun zaten Dünya genelinde kısmen yayınlanmış ve tüm reklam ve sponsorluk anlaşmalarını da bu rakama eklersek tek oyunla E3 fuarını sallayan Nintendo sadece bir oyunla mobil platforma sağlam bir damga vuracaktır.

BSC Misafiri

22.7.2016 15:12:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord Türkiye'de de var sanırım böyle kampanyalar. Kocaeli'de bir avm içindeki restoranda belirli pokemonlara sahip olanlara indirim yapılıyor.
Aynen geçen restorantımızda pikachu çıkabilir diye ilan görmüştüm.

ReflexAction

22.7.2016 15:06:02

0
Antalyadayım bizim buradaki avm de luremode satın almışlar 20 kat daha fazla pokemon çıkıyormuş

stun

22.7.2016 14:31:48

0
çok güçlü değilseniz veya gym levelleri düşükse pokemon bırakmak anlamsız olucak.. 1 saat durmıyıcak orda çunku pokemon .. 1700 cp lık pokemon bıraksanız bile altanda 3 tane 1000 lık yoksa 1 saat dayanmaz.. oyuzden sadece altın gelicek saate dogru farklı gym lere pokemon bırakın altınınızı topladıktan sonra 20 saat daha gym lerle falan ugraşmayın

Angel of the Lord

22.7.2016 12:38:42

0
Türkiye'de de var sanırım böyle kampanyalar. Kocaeli'de bir avm içindeki restoranda belirli pokemonlara sahip olanlara indirim yapılıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokémon GO
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız