Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Injustice 2'nin Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios ortaklığıyla geliştirilen dövüş oyunu Injustice 2'nin çıkış tarihi duyuruldu. NetherRealm Studios kreatif direktörü Ed Boon'un twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre de oyun 16 Mayıs 2017 tarihinde çıkış yapacak.
 
   Şu ana kadar doğrulanan karakterler; Aquaman, Atrocitus, Batman, Blue Beetle, Deadshot, Gorilla Grodd, Harley Quinn, Supergirl, Superman ve Wonder Woman.
 
   Injustice 2 PlayStation 4 ve Xbox One sistemleri için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
DC. Injustice 2 PlayStation 4 Xbox One Warner Bros
12 Dolar Ödeyerek XCOM 2'ye Sahip Olabilirsiniz Rocket League, PlayStation Store'da 2016'nın En Çok Satan Oyunu Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alpalp84

7.1.2017 20:23:47

0
MK XL yide PC ye getirmeyeceğiz dediler çıktı. 5-6 ay sonra PC de bu oyun.

IamxMSFT

7.1.2017 19:56:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Mortal Kombat 9 iyi satış rakamlarına ulaşmıştı PC'de daha sonra Injustice geldi ve çıktığı döneme göre sorunlu bir oyundu. Online ve invite friend hala düzgün çalışmıyor, Mortal Kombat X'ise gerçek bir faciaydı. 4 tane 50 gb boyutunda update gelmişti, update'in biri tüm savelerinizi siliyordu. Daha sonra oyunu bir şekilde düzelttiler fakat yine online lag'dan oynanmıyordu. Bunun sonucunda tabi çok kötü satış rakamlarında kaldı. Bunlardan dolayı eğer oyunlarımız PC'de iyi satmıyor diye getirmiyorlarsa PC'den dolayı değil yaptıkları kötü portlardan dolayı. Umarım konsollar ile çıkışından bir kaç ay sonra düzgün üstüne uğraştıkları bir PC portu ile PC'ye gelir.
Pcde her oyunun online i sorunlu.xbox liveda hic sorun yok.sak diye mac buluyor

Yûnus

7.1.2017 19:16:36

0
Yıl olmuş 2017 adamların yaptığı oyunlarda hala bölge kilidi saçmalığı var lagdan bashetmiyorum zaten.

Punisher155

7.1.2017 19:06:58

0
İnanıyorum ki PC'ye gelecektir. Yüksek satış rakamlarına uğraşan bir şirket Netherrealm(eski adıyla Midway) Umuyorum ki Injustice 2 de PC'ye en geç 1 sene sonra çıkmış olur. Düzgün port yapsınlar beklemesi sorun değil cidden. İlk oyununu hala daha oynarım çılgınlar gibi multiplayerda da baya zevkli oyun. Injustice 2'de ise bu gelişmelerin yanında asıl beklediğim tag team idi. Ama yapmadılar malesef yapsalardı çarşı karışırdı. Son olarak Green Lantern, Flash, Joker, Bane, Lex gibi daha bir çok önde gelen DC karakterini yakın zamanda tanıtırlar umarım.

Thornn24

7.1.2017 14:14:34

0
Önsipariş vereceğim oyunlardan biri.

2K

7.1.2017 12:51:49

0
Mortal Kombat 9 iyi satış rakamlarına ulaşmıştı PC'de daha sonra Injustice geldi ve çıktığı döneme göre sorunlu bir oyundu. Online ve invite friend hala düzgün çalışmıyor, Mortal Kombat X'ise gerçek bir faciaydı. 4 tane 50 gb boyutunda update gelmişti, update'in biri tüm savelerinizi siliyordu. Daha sonra oyunu bir şekilde düzelttiler fakat yine online lag'dan oynanmıyordu. Bunun sonucunda tabi çok kötü satış rakamlarında kaldı. Bunlardan dolayı eğer oyunlarımız PC'de iyi satmıyor diye getirmiyorlarsa PC'den dolayı değil yaptıkları kötü portlardan dolayı. Umarım konsollar ile çıkışından bir kaç ay sonra düzgün üstüne uğraştıkları bir PC portu ile PC'ye gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Injustice 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız