Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Injustice 2’den Yeni Bilgiler

Injustice 2
 
   Son yıllarda süper kahramanlar modası aldı başını gitti aslında. Sinemalar, TV dizileri ve oyunlar, Süper kahramanlar artık bu sektörün en çok rağbet gören işlerinden biri.
 
   Injustice Among Us çıktığı dönem oynanış mekanikleri ile ve en önemlisi hikayesi ile bizleri etkilemeyi başarmıştı. Superman’nin kötü adam olduğu ve Batman ve Superman karşı karşıya geldiği bu hikayede eminim birçok çizgi roman okuyucusunu oldukça etkilemiştir. Bu arada Injustice çizgi roman serisi Türkçe olarak Türkiye’de kitapçılarda satıldığını belirtelim.
 
   Serinin devam oyunu Injustice 2 uzun bir süredir geliştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun başında bulunan Ed Boon Twitter üzerinden birkaç soruya cevap vererek hem oyuncuları hem de bizleri memnun etmeyi başardı.
 
   Ed Boon’nun açıklamalarına göre ilk olarak Green Arrow’un biricik sevgilisi Black Canary artık yeni oyunda bizlerle. Ayrıca Injustice çizgi romanında önemli bir yere sahip olan Dr. Fate’de. Diğer kesinleşen bir karakter ise Starfire.
 
   Ayrıca Bizarro Superman ve yeni çizgi roman serisinde karşımıza çıkan Godspeed Flash ( Skin olarak) görünümleri ile oyunda yer alacak.
 
   Ed Boon’nun diğer bir açıklaması ise oyunda bölge kilidinin olmaması için her şeyi yaptıkları ve her şey doğru giderse bölge kilidinin yeni oyunda olmayacağını söyledi. İlk oyunda yer alan karakterlerin hepsinin baştan aşağıya yeniden tasarlandığını ve yeni özellikler verildiğini, ayrıca önümüzdeki dönemde Demo veya beta olarak oyuncuların karşısına çıkacaklarını belirttiler.
 
   Injustice 2, PlayStation 4 ve Xbox One için 2017 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
DC. Injustice 2 PlayStation 4 Xbox One Warner Bros
ADR1FT, Xbox One için İptal Edildi 1979 Revolution: Black Friday Resmi Olarak Türkçe Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kankhy

25.11.2016 16:48:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şu tartışanlara söylüyorum.Oyunun senaryosunda iyi ve kötü kahramanlar oluyor(paralel evrenlerde).Oyunda ölen kötü Supermannın tarafında olan Shazamdır.Yani asıl Shazam ölmedi.
Tamamda güzel dostum, yeni oyunun o Shazam'ın öldüğü evrende geçeceği onaylandı, benim kaygım o yüzden

2K

22.11.2016 01:06:26

0
İlk oyunu çok beğenmiştim hala açıp oynarım ki aslında dövüş oyunlarını öyle çok iyi beceren, oynayabilen biri değilimdir ama sevdiğim karakterler olunca oynanıyor bir şekilde. İlk oyunun hikaye kısmı yeteri kadar uzundu ama MK9 kadar değildi umarım MK9 kadar uzun olur ve karakterlerin special move'ları bir kaç sefer sonra sıkmaya başlıyordu fatalityler gibi farklı farklı special move'lar olur umarım.

BSC Misafiri

22.11.2016 00:03:17

0
Şu tartışanlara söylüyorum.Oyunun senaryosunda iyi ve kötü kahramanlar oluyor(paralel evrenlerde).Oyunda ölen kötü Supermannın tarafında olan Shazamdır.Yani asıl Shazam ölmedi.

kankhy

21.11.2016 22:05:30

0
Ne diyelim o zaman inşallah dediğin gibi olur da Shazam oynanabilir olur yoksa benim için kötü olacak

KAKÁ

21.11.2016 21:59:55

0
Yahu kardesim liu kang de öldü storylineda en son oyunda ki story timeline olarak da en son oyun bir sekilde dirildi onun da kilifini uydururlar campaignde olmasa bile yine versus ekraninda olur yani bu kadar dert etme sana sallamadim ben genel bahsettim normalde sallarsam pis sallarim diyorum forumda bilen bilir, sana degil yani.

kankhy

21.11.2016 21:22:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ Dusunceli arkadas illa char öldu diye dovus oyunlarinda gelmeyecek diye birsey mi var gouken de öldü liu kang de öldu ama geldiler sonucta bu assassins creed gibi devam oyunu degil sallama öyle olmaz cok iyi sallarim millete ama bu sekilde degil cok daha beter merak etme.
Dostum bu 'kesinlikle' bi devam oyunu önce onu bi açıklığa kavuşturalım. Injustice çizgi romanlardan tut oyunlara kadar bayağı köklü bir hikaye ve evren oluşturdu kendine ve yapımcılar ilk oyunun kaldığı yerden hikayenin devam edeceğini açıklayalı aylar oluyor. Yeni oyunun da sadece Shazam'ın öldüğü paralel evrende geçeceğini de açıkladıklarına göre oyunda Shazam'ın olmaması çok yüksek bi ihtimal, he bu arada nasıl sallandığını da göster bana lütfen çünkü aksini söylemişsin ama ben yine de çok merak ediyorum

KAKÁ

21.11.2016 21:09:55

0
Dusunceli arkadas illa char öldu diye dovus oyunlarinda gelmeyecek diye birsey mi var gouken de öldü liu kang de öldu ama geldiler sonucta bu assassins creed gibi devam oyunu degil sallama öyle olmaz cok iyi sallarim millete ama bu sekilde degil cok daha beter merak etme.

kankhy

21.11.2016 20:39:47

0
Pardon? Yukarıda da söylediğim gibi spoiler vermek istemediğim için o şekilde yazdım, çünkü Shazam ilk oyunda Superman tarafından öldürüldü, o yüzden bu oyunda olmaması muhtemel, he bi de bi daha bana bişey sallarken beni etiketlemeyi unutma

KAKÁ

21.11.2016 19:08:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Okuman olduğunu varsayarak yukarda kalın harflerle yazan son kısımda ilk oyunda yer alan karakterlerin hepsinin baştan aşağıya yeniden tasarlandığı ve özellikler verildiği kısımdan ne anlıyorsun?
Okumuyorki basligi gorup yorum yapiyor klasik okumaya üsenen Turk milleti

KAKÁ

21.11.2016 19:06:20

0
Alinir oynanir guzel olacak oynanis zaten MK tarzi yabancilik da cekilmiyor.

kankhy

21.11.2016 16:43:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Okuman olduğunu varsayarak yukarda kalın harflerle yazan son kısımda ilk oyunda yer alan karakterlerin hepsinin baştan aşağıya yeniden tasarlandığı ve özellikler verildiği kısımdan ne anlıyorsun?
Süper zeka dostum spoiler vermek istemediğim için o şekilde söyledim, yoksa ilk oyunda Shazam'ın öldüğünü hatırlıyosun dimi?

Punisher155

21.11.2016 16:01:44

0
İlk oyununu hala daha oynarım gerçekten harika bir oyun. İkincisini sabırsızlıkla bekliyorum. Eminim ki DCEU ve TV serisi skinleri de DLC olarak gelecektir. İlk oyunda Man of Steel filminin ve Arrow dizisinin skinleri yer almıştı, hele ki mobil sürüme girmiyorum bile artık neredeyse tüm güncel film ve dizi evreni kostümleri var şuan. Batfleck'i ikinci oyunda görmek şu durumda işten bile değil. İlk oyuna kıyasla ikinci oyunda Deadshot'ın da eklenmesi bi hayli güzel olmuştu. Yeni karakterleri gameplay videolarıyla duyurmalarını bekliyorum, bayadır tanıtmıyorlar çok açtılar arayı. Son olarak bir de oyuna tag team modu ekleseler tadından yenmez.

BSC Misafiri

21.11.2016 15:57:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: kankhy En iyi oynadığım ve en sevdiğim karakter Shazam, ama ikinci oyunda olmayabileceğinden şüpheleniyorum. Bu konuda herhangi bi bilgi var mı acaba?
Okuman olduğunu varsayarak yukarda kalın harflerle yazan son kısımda ilk oyunda yer alan karakterlerin hepsinin baştan aşağıya yeniden tasarlandığı ve özellikler verildiği kısımdan ne anlıyorsun?

kankhy

21.11.2016 14:46:23

0
En iyi oynadığım ve en sevdiğim karakter Shazam, ama ikinci oyunda olmayabileceğinden şüpheleniyorum. Bu konuda herhangi bi bilgi var mı acaba?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Injustice 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız