Injustice 2’den Yeni Bilgiler

Kaan Bolat

Injustice 2

 
   Son yıllarda süper kahramanlar modası aldı başını gitti aslında. Sinemalar, TV dizileri ve oyunlar, Süper kahramanlar artık bu sektörün en çok rağbet gören işlerinden biri.
 
   Injustice Among Us çıktığı dönem oynanış mekanikleri ile ve en önemlisi hikayesi ile bizleri etkilemeyi başarmıştı. Superman’nin kötü adam olduğu ve Batman ve Superman karşı karşıya geldiği bu hikayede eminim birçok çizgi roman okuyucusunu oldukça etkilemiştir. Bu arada Injustice çizgi roman serisi Türkçe olarak Türkiye’de kitapçılarda satıldığını belirtelim.
 
   Serinin devam oyunu Injustice 2 uzun bir süredir geliştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun başında bulunan Ed Boon Twitter üzerinden birkaç soruya cevap vererek hem oyuncuları hem de bizleri memnun etmeyi başardı.
 
   Ed Boon’nun açıklamalarına göre ilk olarak Green Arrow’un biricik sevgilisi Black Canary artık yeni oyunda bizlerle. Ayrıca Injustice çizgi romanında önemli bir yere sahip olan Dr. Fate’de. Diğer kesinleşen bir karakter ise Starfire.
 
   Ayrıca Bizarro Superman ve yeni çizgi roman serisinde karşımıza çıkan Godspeed Flash ( Skin olarak) görünümleri ile oyunda yer alacak.
 
   Ed Boon’nun diğer bir açıklaması ise oyunda bölge kilidinin olmaması için her şeyi yaptıkları ve her şey doğru giderse bölge kilidinin yeni oyunda olmayacağını söyledi. İlk oyunda yer alan karakterlerin hepsinin baştan aşağıya yeniden tasarlandığını ve yeni özellikler verildiğini, ayrıca önümüzdeki dönemde Demo veya beta olarak oyuncuların karşısına çıkacaklarını belirttiler.
 
   Injustice 2, PlayStation 4 ve Xbox One için 2017 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirecek.