Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Human Head, Prey 2'nin Sinematiğini Yorumluyor

Bütün uzaylılar düşmanınız değil

     Human Head Studios ve Bethesda'nın ellerinde şekillenen Prey 2'nin sinematiğini izleyenler eminim benim gibi videoyu çok etkileyici bulmuşlardır. İlk oyununu beğendiğimiz Prey, 2. oyunuyla da gönlümüzü fethedecek gibi görünüyor.
 
     Oyunun sinematik videosu 3 bölüm halinde geliştiriciler tarafından yorumlanmaya devam ediliyor. Geliştiricilerin yorumların 2. bölümü yayınlandı. Bu bölümde ilk olarak sinematikte Johnny Cash'in Rusty Cage adlı şarkısı ile açılıyor. Geliştiricilere göre bu şarkı video ile mükemmel bir uyum sağlıyormuş.
 
    Videonun başında karakterimiz ava başlamadan önce gerekli eşyaları yanına alıyor. Bu eşyalardan en önemlilerinden birisi ise yere düşerken yavaşlamamızı sağlayan çizmelerimiz oluyor. Anlaşılan oyun içinde de bu özelliği sıkça kullanacağız.
 
    Bu videonun asıl ele aldığı konu ise "takip" sahneleri olmuş. Oyun içinde de bu tür takip sahneleri ile karşılaşacağız ve teleport özelliğine sahip olan düşmanlarımızı yakalamak için alternatif yollar bulmaya çalışacağız.
 
     Geliştiriciler bu yorumların 3. ve son bölümünü ise önümüzdeki günlerde yayınlayacak. Umarız Gamescom'da yeni oyun için videoları görürüz. 2012 yılında piyasaya çıkacak olan Prey 2'nin PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlandığını hatırlatalım.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Prey 2 PC PS3 Xbox 360 FPS Bethesda Human Head Studios
Rise of Nightmares'ten Korkunç Bir Video Daha "Sosyal Oyunlar Nintendo'nun Pazarını Etkilemiyor"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız