Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Call of the Mountain PlayStation VR2 için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Guerrilla Games ve Firespirte, PlayStation VR2 için Horizon Call of the Mountain'ı duyurdu.
 
Guerrilla Games stüdyo yönetmeni Jan-Bart van Beek oyun için şunları söyledi: "Horizon Forbidden West'in çıkışına az bir süre kala Horizon Call of the Mountain'ı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. PlayStation VR2 için oluşturulan bu benzersiz deneyim, yeni nesil donanım teknolojisine ve oynanışına sahip. Bunun yanı sıra çarpıcı görseller ve yepyeni PlayStation VR2 Sense kontrolörleri ile eşsiz bir deneyim sunacak. Bu oyun Horizon dünyasına yeni bir anlam katacak.
 
Henüz çok fazla açıklama yapmak istemiyoruz ama bu hikaye tamamen yeni bir karakterin gözünden anlatılacak. Yol boyunca Aloy, diğer tanıdık yüzler ve yeni karakterlerle tanışacaksınız. Yakında sizi Horizon Call of the Mountain'ın kahramanı ile tanıştıracağız."
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ps5 psvr2
Sony, Yeni Nesil VR Sistemini Duyurdu: PlayStation VR2 Ghost of Tsushima Satışları Sekiz Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız