Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Helldivers II PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ekibinin ve geliştiriciliğini Arrowhead Game stüdyosunun üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers II için yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni detaylarla beraber PC'ye özgü çeşitli özellikler açıklandı. Bunun yanı sıra PC sistem gereksinimleri de resmi olarak duyuruldu.
 
Eşli olarak oynayabileceğiniz nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunuyor 
 
Oyunun PC sistem gereksinimlerine aşağıdaki görsellerden ulaşabilir ve kendi sisteminizi ona göre değerlendirebilirsiniz. Bunun dışında Helldivers II, üst düzey grafiklerle ve düşman çeşitliliği ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun en fazla 4 kişilik ekiplerle beraber ilerleyebileceğiniz ve sürekli olarak ekip çalışmasının zorunlu hale geldiği bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.
 
 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Helldivers II, 8 Şubat tarihinde PlayStation 5 ve PC platformu için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak. Ayrıca oyun şu anda ön siparişleri açık durumda. 40 dolarlık fiyat etiketi ile beraber ön sipariş verebilir ve aynı zamanda ön sipariş bonuslarına da sahip olabilirsiniz.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shooter PS4 PS3 PS Vita Arrow Head Studios Sony Konsola Özel Oyun
Xbox ve Bethesda Sunumu için Tarih Verildi! Alan Wake Karakteri Dead by Daylight'a Geliyor

BSC Misafiri

12.1.2024 12:15:41

0
Hah soyle adam gibi cozunurluk yazmislar, icine upscaling sacmaliklari eklememisler. gidipte 4k performance upscaling 2k balanced upscaling vb. falan filan yazip arka planda hepsi 720p de 900p de calisan sacma sapan gereksinimler yazanlara ders olsun. burada ise islemci dikkatimi cekti mesela 2k@60 icin neden 5800x3d ama 5800x degil? yani oyleyse 3700x nasil 1080p@60 ta oynatiyor?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Helldivers ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız