Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Helldivers 2 için Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Arrowhead Studios tarafından oyunculara sunulan bilim kurgu temalı Helldivers 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni güncelleme, oyunun sunucu sorunlarına odaklanarak ilerleme problemlerini tamamen ortadan kaldırıyor.
 
Sunucu sorunlarına odaklanan yeni bir güncelleme 
 
 
 
Geliştirici ekip Steam'de yeni bir gönderi yayınladı ve bu güncellemenin içeriğini bizlere aktarıyor. Ekip bu kapsamda şunları belirtiyor: “Oyun deneyiminizi iyileştirmek için en iyi geliştiricileri bir araya getirdik ve temel sorunlara odaklandık. Yeni yayınladığımız yama, oyunun artık daha sorunsuz bir şekilde deneyimlenmesine ve ilerleme sorunlarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olacak.”
 
Helldivers 2 geçtiğimiz süreçte 110.000 eş zamanlı oyuncu sayısı ile beraber Steam'de en iyi PlayStation PC etiketine sahip oyunlardan biri oldu. İkinci sırada God of War'un PC sürümü yer alırken bu yapım 40 dolarlık fiyat etiketi ile beraber karşımızda bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shooter PS4 PS3 PS Vita Arrow Head Studios Sony Konsola Özel Oyun
Sons of the Forest Tam Sürüme Kavuşuyor Programlanabilir Yardımcıların Yer Aldığı Omega Crafter, Mart'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.2.2024 13:19:06

0
ne kadar çok seviyorlar böcek öldürmeyi oyunda insanlar :D boş oyun

BSC Misafiri

14.2.2024 11:45:39

0
Oyun aşırı eğlenceli ama, doğru düzgün optimize etmeden pc ye sürmüşler. Grafik ayarları baştan aşağı saçmalık. Özellikle kenar yumuşatma ve ölçeklendirme tekniği facia bu oyunda acilen çözelmesi gerekiyor.

BSC Misafiri

14.2.2024 00:32:06

0
Demek ki neymiş pcde böyle servis oyunları tutuyormuş bundan sonra hikayeli excleri getirmeyi bırakırlar özel yaparlar hep böyle servis oyunu çıkarır sony pcye politika değişir çok yüksek ihtimal
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Helldivers ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız