Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Oyunu Pathless Woods, 3 Nisan'da PC için Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Spiral Up Games ve geliştirici AniYa Games Studio, antik Çin kültüründen ve Byron'ın şiirinden ilham alan keyifli bir açık dünya hayatta kalma oyunu Pathless Woods'un 3 Nisan'da Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
Şu anda bir demo mevcut ve şu anda mevcut olan çevrimiçi çok oyunculu özelliği 23 Mart'ta güncellenecektir.
 
İki kişilik geliştirme ekibi AniYa Games Studio bir basın açıklamasında, "Bu türdeki pek çok benzer oyunla dolup taşan bir pazarda, Pathless Woods benzersiz antik Çin temasıyla öne çıkıyor. Güzel hazırlanmış bir dünyada inşaat, keşif ve hayatta kalma unsurlarını birleştiriyor. Keşfedilecek ve etkileşime geçilecek çok sayıda içerik var ve oyuncularımızın bu dünyada üstleneceği yaratıcı çabaları görmek için gerçekten sabırsızlanıyoruz!'' dedi.
 
Pathless Woods, oyuncuları antik Çin'in zengin kültürel ve mimari mirasını yansıtan bir dünyaya çekiyor. Oyuncular, basit köprülerden muhteşem pagodalara kadar her şeyi inşa edebilecekleri, kaynak toplayabilecekleri, geleneksel Çin çiftçiliğiyle meşgul olabilecekleri ve vatanlarını düşmanlardan koruyabilecekleri bir yolculuğa çıkmaya davet ediliyor. Pathless Woods ayrıca arkadaşların bir araya gelerek maceranın huzurla buluştuğu bir dünyayı keşfetmesine ve tadını çıkarmasına olanak tanıyan bir ortak çok oyunculu modu da sunuyor.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hayatta Kalma Pathless Woods PC Erken Erişim
Konami, Professional Baseball Spirits 2024-2025 PS5 ve PC için Duyurdu Macera Oyunu Bunny Garden, Switch ve PC için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız