Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Korku Oyunu Level Zero için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici DogHowl Games tarafından oyunculara sunulacak olan asimetrik pvp bilim kurgu hayatta kalma korku oyunu Level Zero için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Hayatta kalma korku unsurlarını bünyesinde barındıran yapımda oyuncular karşı karşıya gelecek.
 
2058 yılında geçen pvp hayatta kalma korku oyunu 
 
 
 
Level Zero, 2058 yılında geçecek ve oyunda iki ayrı grup bulunacak. İlk grupta dört bilim insanı yer alacak ve bu gruptaki oyuncular kaçmak için elektrik kontrol sistemlerini onarmak zorunda kalacak. Bilim grubu içerisindeki oyuncular evrenin bilinmeyen kısımlarını keşfetmek için büyük bir mücadeleye ve birbirleriyle dayanışma içerisine girecek.
 
İkinci grupta ise iki oyuncu bulunacak ve bu iki oyuncu yaratık rolünü üstlenecek. Yaratık kılığına giren oyuncular çeşitli telepatik yeteneklere sahip olacak ve bilim grubundaki oyuncuları pusuya düşürmeye - avlamaya çalışacak.
 
Level Zero çıkış tarihi
 
Pvp hayatta kalma korku oyunu Level Zero, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku pc Level Zero
Warhammer 40,000: Rogue Trader için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Viking Temalı Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu ASKA Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Level Zero
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız