Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Master Chief Collection İçin Yeni Yama Yayınlandı

Çok fazla Master Chief
 
    İlk gününde 20 GB'lık güncelleme almasına rağmen multiplayer modunda ciddi sıkıntılar yaşayan ve ardından gelen yamanın da çare olamadığı Halo: The Master Chief Collection için 523MB boyutunda bir başka yama yayınlandı.
 
Bu hafta başında yapımcı 343, tüm Master Chief Collection sahiplerinden özür dilemiş ve problemin üstesinden gelebilmek için tam zamanlı olarak çalıştıklarını belirtmişti. Tamamen multiplayer modlara yönelik olan bu yamanın oyuna çare olup olmadığını ise zaman gösterecek.
 
Halo: The Master Chief Collection'ın video incelemesi bu akşam sitemizde yayında  olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Halo Halo: Master Chief Collection Master Chief 343 Industries Microsoft Xbox One
Hyrule Warriors'un Twilight Princess Adlı DLC'si Çıkış Yaptı Oddworld: Stranger's Wrath Sürpriz Bir Şekilde iOS Çıkışını Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.12.2014 13:34:54

0
Adamlar 4 oyunla ilgileniyor bence kolay bir şey değil daha 1 tanecik oyunu adam edemeyenler varken helee

BSC Misafiri

28.11.2014 12:50:29

0
Oyunu multisi için almak isteyen uzak dursun bir süre daha.Ama bu oyun paketi de sırf multi için alınmaz.Şahsen ben Reach'i oynadım,diğer Halo'ları oynamadım.Bu yüzden sabırsızlıkla beklediğim bir paketti ve kesinlikle alınmayı hakeden bir içerik sunuyor.Multideki sorunlar giderilir.Microsoft Halo markası konusunda hep titiz olmuştur,bir daha çıkan oyunda (Halo5'de) böyle hatalar da olmaz diye tahmin ediyorum.

Project Scorpio

28.11.2014 11:10:27

-1
Yav he he şakır şakır oynuyormuş yavaş at da civciv ler yesin. Oyunun multisi hala sorunlu ve stabil değil bu saatten sonra da zor düzelir. Bitmemiş oyunu kakaladılar size paranızı çöpe yatırdınız. PS4 de millet yarış oyununa aç+ para verip almış millet ne yapsın oynamasın mı single? Forizon 2 yi 50 saatten fazla bir süre hem single hem multi oynadım ve oyuna doydum ayrıca oyun tarzım gereği bir oyuna çakılı kalmam her oyunu oynarım. Halo'ya gelirsek; sadece multisinde eşleşme sorunu var oda yakında komple düzeltilecek siz önce çıkalı 2 ay olan Driveclub'ı düzgün oynamayı becerinde ondan sonra Halo ya çamur atma sahibi olun.

İdrak İstimlak

28.11.2014 07:47:17

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Millet anasının karnından multi ile doğmuş sanki pakette 4 tane oyun var hepsinin single modunu bitirene kadar multisini duzeltırler zaten. Asıl eleştirilecek oyun varsa oda Driveclub dır oyun çıkalı 2 ay olacak hala düzgün oynanmıyor.
Ama aynı millet vaktini Drive Club single'ında geçirince tukaka oluyor... Ve şu anda kapışmalar kısmı hariç millet Drive Club'ın multi'sini şakır şakır oynuyor, single oyun içindeki challenge'lar da sorunsuz çalışıyor. Şu oyun XBox'ta olsaydı var ya, yeminle 30 defa bitirmiştin. Bu arada sen Forza Horizon 2'yi ne yaptın, bitirmedin mi, sıkıldın da mı bıraktın merak ediyorum? Bu arada bu oyunu efsane ilan edip, dehşet XO sattıracağını düşünenler sanırım oyunun kendini bile sattıramadığını, bir milyon gibi satışı anca gerçekleştirdiğini, 360'ta Halo 3'ün 11 milyon sattığını unutmasınlar. Kısacası bu oyun hataları ile, en çok beklenen özelliği multi ile büyük bir fail olmuştur...

freshmind

27.11.2014 19:27:37

+1
O ayrı bir cehennem zaten ...

alpalp84

27.11.2014 18:57:08

0
Bizim xboy larda bu oyunu yüzyılın oyunu ilan etmişlerdi

Sir Maximus is BACK

27.11.2014 17:49:44

0
Bozuk çıkan oyunlar 2014'un modası oldu.

Project Scorpio

27.11.2014 17:42:57

+1
Millet anasının karnından multi ile doğmuş sanki pakette 4 tane oyun var hepsinin single modunu bitirene kadar multisini duzeltırler zaten. Asıl eleştirilecek oyun varsa oda Driveclub dır oyun çıkalı 2 ay olacak hala düzgün oynanmıyor.

freshmind

27.11.2014 17:34:15

0
NeoGaf'ta yılın hayal kırıklıkları başlığında bu oyunu görünce şok oldum. Dedim ki o kadar yüksek puanlar aldı, bizim editörler de dahil şu aylarda alınası oyunlardan biri olduğu iddia edildi, nereden çıktı şimdi böyle bir itham ... İçeriği inceleyip gerekçeleri gördükçe anladım. Oyun oynanamıyormuş ki...

BSC Misafiri

27.11.2014 16:38:58

0
Ben hic bir farklilik goremedim iyilesturme adina hatta daha kotu oldu.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: The Master Chief Collection
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız