Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Güreş oyunu AEW: Fight Forever'ın çıkış tarihi açıklandı

 
 
Yayıncı THQ Nordike ve geliştirici Yuke's, güreş sporu oyunu AEW: Fight Forever'ın 29 Haziran'da 59.99 dolar karşılığında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacağını duyurdu. Oyun arcade güreş deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Haziran sonunda geliyor
 
 
 
29 Haziran'da biz oyun severlerin karşısına çıkacak güreş aksiyon oyunu AEW: Fight Forever ekibinin başkan yardımcısı Kenny Omega oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları söyledi: "AEW projesi ile ilk sözleşmeye imza attığımda Tony Khan bana şimdiye kadarki en iyi güreş oyunlarını yapmak için profesyonel güreşten anlayan bir ekibi getirme fırsatı verdi. Geta, Yuke's ve THQ Nordic ekipleri ile olan inanılmaz iş birliğimiz sayesinde profesyonel güreş oyunlarında yeni bir çağa hızla yaklaşıyoruz. AEW: Fight Forever, benim yüksek beklentilerimi bile aştı. 29 Haziran'ın hem güreş hayranları hem de oyuncular için çok önemli bir gün olacağına eminim."
 
YUKE’s tarafından geliştirilen AEW: Fight Forever, arcade güreş deneyimini bizlere aktarmayı istiyor. Birçok sporcunun yer alacağı oyunda bitirici hareketler ve vuruşlar yer alıyor. Oyun içerisinde geniş bir kadro, farklı maç türleri, kariyer modu, özelleştirme seçenekleri, 40'tan çok kullanılabilecek çevre unsuru ve daha fazlası bulunuyor.
 
AEW: Fight Forever çıkış tarihi fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu AEW Fight Forever çıkış tarihi
Sony, PS5 ve PC oyunlarının arasındaki çizgiyi korumak istiyor Açık dünya hayatta kalma oyunu Omega Crafter için açık alfa testi başladı

BSC Misafiri

23.5.2023 10:34:37

0
WWE varken böyle bir oyuna gerek var mıydı bilemedim...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız