Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2 Türkiye - Görsel Yarışma

 
   Guild Wars 2 Türkiye olarak Orka ile ortaklaşa düzenlediğimiz, her hafta bir kullanıcımıza Guild Wars 2 oyunu hediye ettiğimiz çekilişlerimiz son sürat devam ediyor! Beşincisini dün akşam sonlandırdığımız çekilişimizde bu kez katılımcılarımızın yaratıcılıklarını zorlayarak oyun ile ilgili bir görsel hazırlamalarını istedik. O kadar güzel çalışmalar geldi ki karar vermekte epey zorlandık ve hatta kazanan arkadaşımızı normalde pazar akşamı, yani dün duyurmamız gerekirken bugün öğlen saatlerinde ancak duyurumuzu yapabildik. Birinci olarak da 55 numaralı katılımcımız olan Novearah'ı Guild Wars 2'yi hayatına adapte ediş şekliyle beğendik ve birinci seçtik. İşte birinci seçtiğimiz çalışma: tıklayın!

   Sizin, ve aracılığınızla da ziyaretçilerinizin, düzenlediğimizbu yarışmaya gönderilen görselleri görmenizi gerçekten çok isteriz. Buyrun bu linklerde hem yarışmamıza gönderilen katılımların tamamını, hem seçtiğimiz ilk beş çalışmayı, hem de en derli toplu katılımları birleştirdiğimiz facebook albümümüzü görebilirsiniz.
 
Ana yarışma başlığı için burayı 
lk 5'e seçtiğimiz çalışmalar için burayı
Katılan çalışmalar (facebook albüm) için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Her hafta düzenlemeye devam edeceğimiz Guild Wars 2 çekilişlerimizin bu daha beşincisiydi. İlerleyen haftalarda daha farklı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Guild Wars 2 Türkiye
 
 
BASIN BÜLTENİ

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Brick - Force'ta Büyük Yenilikler Resident Evil 6, 30 Saat Oynanış Sunacak

asperyules

6.6.2012 15:21:10

0
Abi çekiliş diye geliyoruz, yarışmaya dönüyosunuz çok saçma.Benim gibi yeteneksiz adamlar ne yapacak bu yarışmalarda :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız