Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google Stadia'nın bulut hizmeti kapatıldı

 
 
Google tarafından geliştirilen bulut oyun hizmeti olan Google Stadia hizmetlerinin geçtiğimiz süreçte kapatılacağı bildirilmişti. Şimdi ise platformun temeli olan bulut akış hizmeti de kapatıldı.
 
Bu yılın başlarında Google bir açıklama yaptı ve Stadia kapatıldığında projenin bulut altyapısının bazı bölümlerinin Google Cloud genelinde kullanılacağını belirtti. Bunun yanı sıra bu teknolojiyle ilgilenen üçüncü taraf şirketlere bu hizmetin verileceğini de belirtti. Axios muhabiri Stephen Totilo, bu son bölümün de artık kapatıldığını bildirdi.
 
Google Stadia 2019'da kullanıcılara sunuldu
 
 
 
Eylül 2022'de Stadia'yı kapatma planlarını açıklayan platform genel müdürü Phil Harrison, hizmetin kullanıcılar arasında beklediği ilgiyi görmediğini itiraf etti. Google, Stadia'ya Kasım 2019'daki çıkışından bu yana birçok geliştirme ve özellik getirdi ancak bu da pek verimli olmadı. 
 
Kapanış açıklamasını yaptığı esnada Google, Google Store üzerinden yapılan tüm donanım satın alımları ile Stadia mağazası aracılığıyla yapılan tüm oyun ve eklenti içeriği satın alımlarının geri ödeneceğini belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım arama motoru uygulama
Overwatch 2 yönetmeni oyunun kötü eşleştirme sistemine sahip olduğunu kabul etti PUBG MOBILE European Wonder League Şampiyonu Galatasaray Esports Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.3.2023 14:48:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri harika haber darisi geforce nowun basina bu bulut sistemi oyuncularin basina cok corap örecek donanim zevkini elinden alacak dikte edecekler bunu ayni sosyal kredi sistemi gibi
Herkesin sistemi olacak diye bişey yok. hele ki bizim ülkemizde sistem toplamak bu kadar zorken GeForce Now gibi bir hizmet oyuncuların imdadına yetişti diyebilirim. Lütfen bu konuda kendi adınıza konuşun.

BSC Misafiri

13.3.2023 01:04:15

0
harika haber darisi geforce nowun basina bu bulut sistemi oyuncularin basina cok corap örecek donanim zevkini elinden alacak dikte edecekler bunu ayni sosyal kredi sistemi gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Google
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız