Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Goichi Suda'nın Yeni Oyunu "Lollipop Chainsaw" Mı?

Lolipop deyince Grand Theft Auto 4'ü hatırlayanlar el kaldırsın

      Goichi Suda'nın başında bulunduğu Grasshopper Manufacture'ın yeni bir oyunu yolda gibi görünüyor. Şu sıralar Xbox Live ve PSN için Sine Mora adlı oyunu, yine Devil May Cry'ın yaratıcılarından Shinji Mikami ile Shadow of the Damned'ı geliştiren bu stüdyonun yeni oyunu "Lollipop Chainsaw" olabilir.
 
       Geçen yıl Kadokawa Games'in Japonya'da Lollipop Chainsaw'ın isim haklarını aldığı ortaya çıkmıştı. Grasshopper Manufacture da yayıncı Kadokawa Games için henüz adı açıklanmayan bir oyun geliştirdiğini açıklamıştı. Bu nedenle Lollipop Chainsaw'ın Grasshopper Manufacture tarafından geliştirildiği fikri akla geliyor.
 
       Goichi Suda'nın da ilginç bir kişiliği ve çılgın fikirleri olduğunu göz önüne alırsak Lollipop Chainsaw adının da ona uygun olduğunu söyleyebiliriz. Peki bu adı taşıyan bir oyun nasıl olabilir? Açıkçası hayal etmesi bile zor.


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera aksiyon macera shinji mikami akira yamaoka goichi suda korku
Killzone 3'ün Engineer Sınıfından Oynanış Videosu Resistance 3'ten Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadows of the Damned
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız