Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War: Judgment'a İki Farklı Senaryo Modu

 
    Şu sıralar Xbox 360 cephesinin en çok beklenilen oyunlarından birisi olan Gears of War: Judgment için yeni bir duyuru geldi. Endüstrinin geldiği şu aşamada 'ilginç' olarak nitelendirebileceğimiz duyuruya göre GeoW: Judgment'ta iki farklı senaryo modu yer alacak.
 
    Herhangi bir ücret ödemeden açılacak olan ikinci senaryo modu, ana senaryo modunda yapacağınız başarılara bağlı olarak oynanabilir hale gelecek. Yapımcı ekip bu işi Angry Birds'deki yıldız sistemine benzetiyor ve eğer ana senaryonun her bölümünde tam yıldız alırsanız bu senaryo bittikten sonra Aftermath isimli modu da oynayabileceksiniz.
 
    Bizleri Gears of War 3'ün hikayesinin geçtiği döneme götürecek olan Aftermath'da Cole ve Baird ile birlikte Marcus'u Queen Myrrah'ın elinden kurtarmaya çalışacağız. Bu moddan yeni görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
epic games xbox 360 microsoft gears of war gears of war jugment people can fly
Yarın Yeni Nesil İçin Yeni Oyun Duyurusu Var Cevat Yerli: "Crysis 3 Bir Şaheser"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

toj_blok

4.3.2013 22:49:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951 Ah xbox ahhhhhh. Ps3 e o kadar exc. geliyor,sende bitek geow mu var? Yanlışım varsa düzeltin beyler exc. oyun geliyormu xboxa bu saatten sonra?
Ahhhhh diye çığlık atışın bende farklı şeyler uyandırdı.Sen beni güldürdün,Allah'ta seni güldürsün :)

omeriyibas

4.3.2013 22:38:16

0
aftermath'ı bitereli bir aydan fazla oldu haber daha yeni geliyor... after judgement'ın 1/4'ü uzunluğunda ve oynamak için judgement bitirmek gerekmiyor...

Alpins951

4.3.2013 20:39:19

-2
Ah xbox ahhhhhh. Ps3 e o kadar exc. geliyor,sende bitek geow mu var? Yanlışım varsa düzeltin beyler exc. oyun geliyormu xboxa bu saatten sonra?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War: Judgment
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız