Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cevat Yerli: "Crysis 3 Bir Şaheser"


    Oyun endüstrisinin konuşkan ismi Cevat Yerli, Crysis 3 adına Gamasutra sitesine açıklamalarda bulundu. Yerli, Crysis 3'ün aldığı bazı olumsuz yorumlara karşı oyununu savundu.
 
    Crysis 3 adına "Crytek'in bir şaheseri" yakıştırması yapan Yerli, oyunun yaptığı etki adına da açıklamalar yaptı. Yerli, "Crysis 3'ün yaptığı etki, ilk Crysis'e oranla daha düşük. Fakat bana sorarsanız Crysis 3, her açıdan önceki oyunlara oranla daha üst seviyede. İnsanlar Crysis 1'i daha çok hatırlamak istiyor çünkü ilk oyunun yaptığı etki daha büyük." sözlerini söyledi.
 
   Daha önceki röportajlarında konsolların yapımcıları etkilediğini söyleyen Yerli, bu röportajında da aynı konuya değindi. Cevat Yerli, "Bahsettiğimiz konsolların hepsi 8 yıllık aletler. Dolayısıyla konsollar yapımcılara büyük bir sınır koyuyor. Bunun aksini savunan yalan söylüyordur çünkü sınırlı donanıma sahip bir cihaz üzerinde herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan yazılım yapmak imkansız." açıklamalarını yaptı.
 
    Son olarak Yerli, sözlerini piyasanın son durumunu anlatan bu cümlelerle noktaladı; "Eğer ortada PC'ye özel Crysis 3 olsa daha mı iyi olurdu? Evet. Peki Crysis 3'ü PC'ye özel bir oyun yapabilirmiydik? Hayır."

Bu haberin bağlantısı
URL
crysis crysis 3 crytek cryengine cevat yerli electronic arts fps
Gears of War: Judgment'a İki Farklı Senaryo Modu Tomb Raider'dan TressFX'li Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.11.2016 00:37:38

0
Crysis oyunu Türkiye'nin gururu olmuştur. Gerek grafik gerek seneryo gerekse Türkçe oynanışı açısından mükemmel bir oyun. Kazandıkları her kuruşu hak etmektedirler. Başarılarının devamını dilerim.Yapmış oldukları sanatın her Türk arkadaşlar gibi hayranıyım.Yeni çıkacak oyunlarını dört gözle beklemekteyim. CRYSİS oyunundan esinlenerek çok mükemmel bir bilimkurgu filmi yapılması konusunu düşünüp değerlendirmelerini dilerim. Dünya çapında gişe rekoru kıracağından eminim. Biz Türk milleti olarak yanınızdayız. Başarılar..

BSC Misafiri

6.1.2014 23:08:10

0
Cevat olmasa türkce oyunmu görecektiniz bi susun amk

BSC Misafiri

10.8.2013 00:26:59

0
Hayır hayır oyunu bende beğenmedim. Ben , Adamlar tekneyi park ederken biraz zorlanmış galiba.'' veya '' Uzay filmi çekmeye geldik sanki buraya''. repliklerini özledim. Seslendirme sıfır. Merak duygusunu oynarken alan var mı arkadaşlar Allah aşkına ? Zaten oyunun başında amacımızın ne olduğu ve nasıl bişeyi öldüreceğimizi gösteriyor. Eskiden ne ile mücadele edeceğimizi merek ederdik her bölümde , '' Her bölümde ''. Heyecan desen yok. Eski akıcılık yok. Varsa yoksa pelerin modu. Hayır bu ''Crysis'' in 3. oyunu olmamalı.

Dwarfall02

20.3.2013 14:36:35

0
Crysis 3 kötü bir oyun değil ancak 2'nin üzerine pek fazla değişiklik yapmamışlar bence oyun henüz bitmemiş 3 takısını almaya layik değil ara oyun olsaymış daha iyi olabilirmiş

prowent55

8.3.2013 23:47:20

-1
Cevat Yerli nasıl bir düşünce ile şaheser demiş bu oyuna anlamıyorum 135 TL ye aldım ve tek 1 kuruşunu bile hak etmiyor rezalet bir oyun şu anda verdiğim paraya acıyorum birini bulsamda versem oyunu keşke Cevat Yerli bu kadar övüyor oyununu madem benim oyunun parasını versin :D alsın oyununuda tepe tepe oynasın grafikler tamamda oynanaış 01 bile etmez rezalet dandik bir oyun bu araalar çıkan indie oyunlar 1000 basar kesinlikle

Crynet

8.3.2013 06:45:08

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Technics

sitelere puan konusunda pek fazla güvenmenizi tavsiye etmiyorum bende o arkadaş gibi, oyun inceleme sitelerinin çoğu oyun reklamlarıyla ayakta dururlar, oyun firmalarının finansmanları belirler bir çok durumda puan durumunu, reklam her yerde, bu sebeple ben de reklamın bulunduğu her ortamda bu tarz bilgilere güvenilmemesini tavsiye ediyorum. aynı siteler Hitman'i de yerden yere vurmuşlardı, oysa hitmani kurup gördüm ki senenin en iyi oyunlarından birisi olmuş :) Mazur görün sizler gibi insanları görünce insan bedavadan sinir sahibi olur sadece. Hem bulundukları ortama faydalı tek bir girişimde bulunmazlar, hem de bulunanların emeklerini yerden yere vururlar, Ben crysis fanı değilim hiç bir zaman da olmadım, bu başlıkta ki ilk mesajımda da yazdım oyunun aynı yerlerde gezdiğini düşündüğüm için berbat olacağını tahmin ediyordum, yükleyip gördüm ki adamlar bu zamana kadar çıkmış en iyi grafiklere sahip oyunu yapmışlar, üstelik te Türkçe dublaj desteğiyle. Yani oyunu beğenmeme hakkına sahipsiniz, zevk meselesidir bu tazrz şeyler, ama böylesine Türk'lük ile beraber andığımız, tüm Türklerin 4 gözle beklediğimiz bir oyun için böyle hakaretler ve aşağılarda bulunmanız, ne söylediğini bilememekten başka bir şey değil. Ben şahsen sizler gibi insanlar la aynı havayı soluduğum için sıkılıyorum zaman zaman. tekrar ediyorum oyunu beğenmeyin ama Türkçe Emeğe biraz saygı..
Anlamıyorlar Technics Kardeşim Hiç Boşuna Kendini Yorma DX Yüzünden Oyunu Oynayamamış Açamamış Aslında Ona Sinirleniyor Ben Anladım Buradaki Herkeze Söylüyorum Başkasının Yorumlarına Aldanıpta Oyunları Kötülemeyin Arkadaşım. Birçok Oyuncu Malesef Sizin Gibi İnsanlara İnanıp Forumlarda Sinirlendirmek İstemezsiniz. @Atalarımız Nedemiş Kedi Ulaşamadığı Ciğere Mundar Dermiş.

BSC Misafiri

8.3.2013 00:44:15

0
Beyler Crysis 3 ü aldım sırf multiplayerı için.Bana Mp de silahlar az gbi geldi ama neyse :D

Tek Han

7.3.2013 22:18:27

0
" Bana Prophet derlerdi. " "Beni unutma..."

BSC Misafiri

7.3.2013 17:18:13

0
cevat abiye tamamen katılıyorum, helal olsun abi, gerek türkçesiyle, gerek grafikleriyle bu oyun bir harika... bu sene daha iyisi olamaz bence...

EmuMaster

7.3.2013 13:02:10

0
Ps3 fanboyu bsc misafiri demişki; "biz sony sayesinde gördük hemde gercek saheserleri unchertad oynamanizi tavsiye ederim" Kardeş crysis 1'den yani 2007'den önce türkçe çıkan sony oyunu göstersene bana. Birde crytek sayesinde sony türkçe oyun çıkarıyor olmasın?Hani ne biliyim bakıldıki türkçe oyun satıyor türkiyede sony'de atak yaptı. Böyle olmasın sakın ?

Technics

7.3.2013 01:42:46

-1
Yani eleştiride sınırları zorluyorsunuz neymiş oyun donanım sattırmak için yapılmış, Dünyada ilk bu amaçla içine modüller yerleştirilen oyun Crysis sanki, Tüm firmalar yapmadı mı bunu zamanında, Nvidia logolu, Ati amd logolu oyun oynamadınız bugüne kadar hiç. neymiş dublaj kötüymüş, :D evet cümleler devrik bazen, ama gayet net anlamıyormusunuz? sinema yapımımı bu arkadaş, adam Dünyanın en sükseli oyunlarından birisinde senin diline yatırım yapıyor, Allahaşkına söyleyin hayatınızda kaç tane Türkçe dublaj oyun oynadınız, bir elinizin parmaklarını geçti mi, hani olur haftada bir çıkar Türkçe oyun 1000 lercesini oynamışsındır da bunu beğenmezsin, çok komiksiniz gerçektende :) Oyundan senaryo beklentisi içinde olanlara hak veriyorum, ama bu kadar eleştirebilmek gerçekten de enteresan, bazı sahnelerde oyunda ki objelerin, gerçek ile grafik arasında ki farkın ilk defa bir oyunda bu kadar azaldığını farkettim. Daha önce de söyledim, zevk meselesidir, oyunu beğenmeyebilirsiniz ama grafiğe kötü diyen çarpılır gerçektende :) Cevat'a söyleyelim sonraki oyununda birer bilgisayar versin bir de yanında, yoksa her sene yeni oyuna sallayacak birileri..ayıp vallaha ya :)

2K

7.3.2013 00:15:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bazı arkadaşlar kaç tane Türkçe oyun var Türk kardeşimiz yapmış diye oyuna toz kondurmuyor fakat olumsuz yanlarınıda söylemek gerek.Bu arada dublaj ve Türkçe ama gerçekten çok kötü bir dublaj var Sony bile filmlerde gördüğümüz kalite de dublaj yaparken her ne kadar uluslararası bir şirket olsa da başında üç Türk'ün olduğu bir firmanın böyle bir dublaj ile çıkması beni açıkçası üzdü.Benim her Crysis konusunda 'sadece grafik başka bir şey yok' deme sebebim de bu oyuna daha iyi bir senaryo koy birde yapay zekayı adam gibi yap al sana yılın oyunu ama böyle bir potansiyel 'grafik grafik' diye harcanıyor. İlk önce sen yerli kardeşlerin türkçe oyun yaptığına dua et.Tuturmuşsun yapay zeka diye demekki hiç hardda oynamamışsın galiba.Miletin crysis 2 yok şöyle yok böyle dediğini lafları bana satmaya kalkışma.Biz burda zorlamıyoruz seni istemesen oynama oyunu istersen hiç crytekin sitesine bakma.Ama burda salak salak laf ebeliği yapıp boş boş konuşma.He bide dublaj seslendirmesi kötü demişsin sen ilk önce oyunlarda türkçe ses duyduğuna dua et crytek türkçe oyunların öncüsüdür ve türkiyeye ilk bu firma değer vermiştir ondan sonra zaten yapımcılar türkçe oyun yapma yoluna giriştiler.He bu kadar söyledikten sonra daha hala türkçe dublaj kötü diyorsan git ingilizce oyna zorlayan yok.
'Salak salak laf ebeleği yapma , istemezsen oynama' gibi laflardan ve Türkçe'yi nasıl kullandığından kaliten ve forumların ne amaca hizmet ettiğini bilmediğin belli oluyor.Bir sonra ki yorumunda bunlara dikkat edersen sevinirim. Anladığım kadarı ile İngilzcen yok hatta şöyle yazına baktığım zaman Türkçe bildiğinde şüpheli eğer İngilizce bilseydin çevirinin ne kadar basit olduğunu görürdün ilk anlamları ile çevirilmiş ve ben dublaj olmasına yine kötü demiyorum sadece başında üç Türk bulunan bir firmanın biraz daha önem vermesini isterdim baştan savma bir dublaj olmuş. Yapay zeka kötü derkende kolay ya da zor olmasından bahsetmiyorum önündeki adamı vurunca adamın düştüğü yere gidip orada duran düşmanlardan bahsediyorum.

BSC Misafiri

6.3.2013 21:17:24

0
Şu adama birileri nin soylemesi gerek oyun igrenc türkce oldugu için destek verdik bu adam lar sictilar afedersiniz oyunda atraksiyon yok bazi bölumleri düm düz geciyosun taktik diyo bazi arkadaslar 30 metre uzaktak hekliyo silahlari acayip acayip yaratiklar kötü digil iyimi degil orta bi oyun ama şaheser degil kusura bakmasin.ayriyetten türkçe oyunlari biz sony sayesinde gördük hemde gercek saheserleri unchertad oynamanizi tavsiye ederim

BSC Misafiri

6.3.2013 21:17:20

0
Bazı arkadaşlar kaç tane Türkçe oyun var Türk kardeşimiz yapmış diye oyuna toz kondurmuyor fakat olumsuz yanlarınıda söylemek gerek.Bu arada dublaj ve Türkçe ama gerçekten çok kötü bir dublaj var Sony bile filmlerde gördüğümüz kalite de dublaj yaparken her ne kadar uluslararası bir şirket olsa da başında üç Türk'ün olduğu bir firmanın böyle bir dublaj ile çıkması beni açıkçası üzdü.Benim her Crysis konusunda 'sadece grafik başka bir şey yok' deme sebebim de bu oyuna daha iyi bir senaryo koy birde yapay zekayı adam gibi yap al sana yılın oyunu ama böyle bir potansiyel 'grafik grafik' diye harcanıyor. İlk önce sen yerli kardeşlerin türkçe oyun yaptığına dua et.Tuturmuşsun yapay zeka diye demekki hiç hardda oynamamışsın galiba.Miletin crysis 2 yok şöyle yok böyle dediğini lafları bana satmaya kalkışma.Biz burda zorlamıyoruz seni istemesen oynama oyunu istersen hiç crytekin sitesine bakma.Ama burda salak salak laf ebeliği yapıp boş boş konuşma.He bide dublaj seslendirmesi kötü demişsin sen ilk önce oyunlarda türkçe ses duyduğuna dua et crytek türkçe oyunların öncüsüdür ve türkiyeye ilk bu firma değer vermiştir ondan sonra zaten yapımcılar türkçe oyun yapma yoluna giriştiler.He bu kadar söyledikten sonra daha hala türkçe dublaj kötü diyorsan git ingilizce oyna zorlayan yok.

2K

6.3.2013 19:26:59

0
Bazı arkadaşlar kaç tane Türkçe oyun var Türk kardeşimiz yapmış diye oyuna toz kondurmuyor fakat olumsuz yanlarınıda söylemek gerek.Bu arada dublaj ve Türkçe ama gerçekten çok kötü bir dublaj var Sony bile filmlerde gördüğümüz kalite de dublaj yaparken her ne kadar uluslararası bir şirket olsa da başında üç Türk'ün olduğu bir firmanın böyle bir dublaj ile çıkması beni açıkçası üzdü.Benim her Crysis konusunda 'sadece grafik başka bir şey yok' deme sebebim de bu oyuna daha iyi bir senaryo koy birde yapay zekayı adam gibi yap al sana yılın oyunu ama böyle bir potansiyel 'grafik grafik' diye harcanıyor.

BSC Misafiri

6.3.2013 19:22:30

0
Beyler Crysis 4 gelir mi sizce?Yoksa Cevat Yerli Warface mi yüklenecek?

Guest-C6BBFF977

6.3.2013 17:42:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri BSC de cevat yerliye küfretmek serbestmi? bu ne genişliktir arkadaş, herkes adama küfrediyor. peki BSC ekibi uyuyormu neden bir yaptırım uygulamıyor bu terbiyesizlere?
Söylediğin gibi onlar 'terbiyesiz' dir ve asla düzelmezler,yani ne yapsak boş..

BSC Misafiri

6.3.2013 10:15:52

0
BSC de cevat yerliye küfretmek serbestmi? bu ne genişliktir arkadaş, herkes adama küfrediyor. peki BSC ekibi uyuyormu neden bir yaptırım uygulamıyor bu terbiyesizlere?

iyi cocuk

6.3.2013 10:10:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616 O kadar uğraştık emek verdik ama pek bişeye benzemedi diyecek hali yoktu ya Şaka bir yana grafiksel olarak oyun çok iyi ancak senaryo kendini tekrarlıyor. Ancak kendisini ülkemizde orjinali çok satmasa da Türkçe dil desteğiyle oyun çıkardığı için tebrik ediyorum. Gerçekten türkçe oyun oynamanın ne kadar keyifli olduğunu bize göstermiş oldu..
Hocam bilmiyorum cars2 ve epic mickey oynadınizmi ama onlar da türkçe... :-D

zulu1616

6.3.2013 09:43:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Tek Han Arkadaşlar kaç oyun yapımcısı dünya standartlarında en iyilerden biri diyeceğimiz bi şaheseri Türkçe dublajlı olarak çıkarıyor ? Forumda ne kadar çok boş beleş adam var yahu. Ulan tüm Crysis oyunlarını bitirdim ve hepsinin bittiğine üzüldüm. her şeyiyle insanı içine alıp özellikle Türkçe olmasıyla hikayeye bağlıyor seni. Ama işte eşek hoş laftan ne anlar. Bide tüm oyunculardan ricam diğer oyunları orijinal almanıza karışmam ama lütfen bu oyunun tüm serisini orijinal alın. Size kıymet veren firmaya sizde karşılık verin.
kesinlikle katılıyorum. Tamamen Türkçe olan bir oyunu oynamanın nekadar keyifli olduğunu crysis serisini oynayan bilir. Ben şahsen inanılmaz keyif aldım. Üstelik ülkemizde orjinal oyunu çok yüksek satış rakamlarına ulaşamasa da hala Türkçe dil desteğiyle oyun piyasaya sürülüyor. Eleştirmesini bildiğimiz gibi tebrik etmesini de bilmemiz gerekiyor

zulu1616

6.3.2013 09:39:49

0
O kadar uğraştık emek verdik ama pek bişeye benzemedi diyecek hali yoktu ya Şaka bir yana grafiksel olarak oyun çok iyi ancak senaryo kendini tekrarlıyor. Ancak kendisini ülkemizde orjinali çok satmasa da Türkçe dil desteğiyle oyun çıkardığı için tebrik ediyorum. Gerçekten türkçe oyun oynamanın ne kadar keyifli olduğunu bize göstermiş oldu..

ajmet

6.3.2013 09:17:01

0
oynamayi dusunen arkadslar yorumlara aldanarak oynamamazlik etmeyin oyun gercekten ck zevkli. birde oynarken taktiksel secenekleri felan degerlendirin gizligi onplana cikarin o zaman gercekten keyifli oluyor.

BSC Misafiri

6.3.2013 01:23:52

0
"Eğer ortada PC'ye özel Crysis 3 olsa daha mı iyi olurdu? Evet. Peki Crysis 3'ü PC'ye özel bir oyun yapabilirmiydik? Hayır." Bu açıklamanın üstüne yıllar önce konsolların gücünün yetmeyeceği Crysis hakkındaki demeci ve sonradan ortaya çıkan gelişmeler aklıma geldi Cevat'ın. Beğenmediği 8 yıllık ve kısıtlı diye her zaman söylediği konsollara şaheser dediği 3 oyunu da yaptı. Bu piyasada ya tükürmeyeceksin yada tükürdüğünü yalamayacaksın. Ayrıca insan ne kendini ne de yaptıklarını övmemeli, erdemli bir davranış değil. Cevat ve onun gibiler ne derse desin; oyun dünyasının milyarlarca kişiye, yüzlerce oyun çeşitliliğine ve emek, zaman ve yatırımın karşılığının alınmasında en büyük pay konsollarındır. Korsan oynattığı halde yüksek oyun satışlarıyla konsolların bu piyasaya ve çalışanlarına yaptığı büyük katkıyı görmemek ve saygı duymamak mümkün mü? Cevat bile yıllar sonra bu gerçeği görüp çark etti ama hala ''kısıtlı'' sözcüğünü dilinden düşürmüyor, konsollara işlemci, ram veya grafik kartı takviyesi yapılmıyor diye mi rahatsız yoksa? Ona göre kısıtlamaları olmayan PC'de ne yapmış? 6-7 senelik konsolları ikiye mi katlamış? Seve seve yapmışsın oyunları ve yine seve seve yapmaya devam edeceksin Cevat, grafik diye yırtınacağına oyunları oyun yapan diğer özelliklere de bu kadar değinseydin daha iyi bir oyunla karşımıza çıkardın. Aşağıda birisi de oyun puanlarını ciddiye mi alıyorsunuz diye sormuş :D Resident Evil'ı örnek vermişte puan olarak port çıktığı PC'yi kullanmış, neden Playstation puanlarını koymadında düşük PC puanlarını verdin? İşine gelmiyordu değil mi? RE gibi harika bir seri, Cevat gibi grafik ve FPS diye yırtınan zihniyet yüzünden bugünkü rezil hale geldi. RE gibi pek çok oyun serisi gözü dönmüş grafikçilerin elinde yok oldu gitti. Herşey grafik değil halbuki, onların gidebileceği nokta gerçeğin önüne geçemez ama yitirilen birbirinden güzel oyun serileri ne yazıkki geri gelmeyecek.

BSC Misafiri

6.3.2013 01:23:43

0
Tamam oyun türkçe dublajla çıkıyor,tamam oyun grafiksel olarak da çok güzel.Bunlara minnet duyuyoruz Türk oyuncular olarak.Burdaki insanlar cevatin kendini beğenmişliğinden rahatsız oluyor,yok oyunum bir şahesermişte vb şeyleri duymak heleki senden istemiyoruz.Buna karar verecek sadece ama sadece biziz . Crysis 3 veyahut 2 şaheser olmaktan uzak.Çünkü bir çok teknik hata ile dolu oyun ve bu hatalar oyunu CİDDİ anlamda baltalıyor.

aykut291

5.3.2013 23:03:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yav anlatamıyorum ki adam iyiliğine mi yapıyor sömürmek için yapıyor, asıl senin anlattıkların hikaye göstermelik bunlar. Neyse ilerde görürüz zaten neyin ne olduğunu. Ford geliyor burda fabrika açıyor senin iyiliğine mi oluyor ne saçma mantık. Ravenlyx kardeşim kendi çapında yorum yapmışsın iyi güzel.İyi ben sana bu durumu izah edeyim.Bi kere oyun sektörü ile otomobil sektörü aynı şey değil.Ford şimdi kendi ülkesinde 3000 dolara adam mı çalıştırsın.Yoksa gelişmemiş bir ülkede yani türkiyede 600 lira asgari ücretle adam mı çalıştırsın. Tabiki adam türkiyede fabrika kuracak .Adam niye 600 lira verecekken kendi ülkesinde 3000 dolar versin kişibaşı.Çinde öyle bak adam çine fabrika kuruyor.Çini sömürse ne olacak sömürmese ne olacak .Çine adam hammaddeye yakın olduğu ve 30 dolara adam çalıştırabildiği için fabrika kuruyor.Oyun sektörü farklı oyun sektöründe nitelikli tecrübeli adam olması gerekir.Yani sen gidipde pakistanda stüdyo kurmaya kallkabilirmisin.Oyun sektöründe 3000 dolara bile adam çalıştırısın yeterki o sana istediğin kaliteyi verebilsin.Türkiyede böyle bir tecrübe yok ne yazık ki.Yani nitelikli eleman yok Adam türkiyeye stüdyo kursa ne olur kurmasa ne plur ama adam türkçe oyunları desteklemiş.Belki de adam türkçe oyun yapınca kar edemiyo.Malum kimsenin orjinal oyuna vrecek parası yok.Nasıl kar etsin türkiye pazarından.
Türkiyede var aslında bu işi yapabilecek genç kitle Özyiğin üniversitesi geçen senelerde etkinlik düzenlemişti. ama küçük çaplı oyunlar He bide kabus 22 falanda var eskilerden. Yatırım yapılsa Türkiyede bu işi yapailecek potonsiyel çok. Ceytek Türkiyede ofis açması bunu destekler umarım.

BSC Misafiri

5.3.2013 22:40:11

-1
Yav anlatamıyorum ki adam iyiliğine mi yapıyor sömürmek için yapıyor, asıl senin anlattıkların hikaye göstermelik bunlar. Neyse ilerde görürüz zaten neyin ne olduğunu. Ford geliyor burda fabrika açıyor senin iyiliğine mi oluyor ne saçma mantık. Ravenlyx kardeşim kendi çapında yorum yapmışsın iyi güzel.İyi ben sana bu durumu izah edeyim.Bi kere oyun sektörü ile otomobil sektörü aynı şey değil.Ford şimdi kendi ülkesinde 3000 dolara adam mı çalıştırsın.Yoksa gelişmemiş bir ülkede yani türkiyede 600 lira asgari ücretle adam mı çalıştırsın. Tabiki adam türkiyede fabrika kuracak .Adam niye 600 lira verecekken kendi ülkesinde 3000 dolar versin kişibaşı.Çinde öyle bak adam çine fabrika kuruyor.Çini sömürse ne olacak sömürmese ne olacak .Çine adam hammaddeye yakın olduğu ve 30 dolara adam çalıştırabildiği için fabrika kuruyor.Oyun sektörü farklı oyun sektöründe nitelikli tecrübeli adam olması gerekir.Yani sen gidipde pakistanda stüdyo kurmaya kallkabilirmisin.Oyun sektöründe 3000 dolara bile adam çalıştırısın yeterki o sana istediğin kaliteyi verebilsin.Türkiyede böyle bir tecrübe yok ne yazık ki.Yani nitelikli eleman yok Adam türkiyeye stüdyo kursa ne olur kurmasa ne plur ama adam türkçe oyunları desteklemiş.Belki de adam türkçe oyun yapınca kar edemiyo.Malum kimsenin orjinal oyuna vrecek parası yok.Nasıl kar etsin türkiye pazarından.

aykut291

5.3.2013 22:12:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Oyunsever67 Birçok yorum okudum ve şunu anladımki bize gerçekten yaranılmaz yani,zengin bir insan değilim üniversite öğrencisiyim part time çalış sınava gir tiplerden,abi dx 11 dediğin nedir artık ya 1.250 tl lik laptopda orta ayarda akıcı bir şekilde oynadım bitirdim ve gerek senaryo gerek dublaj çok iyiydi bence(gt630m(128bit) i5 2450m(2.5ghz) 4gb ram(1333)) Bir de yorum yapmak için sırf yazan insanlar var abi bırakın şu işleri ya,konuya bakarım bilgim varsa ve benim yazacaklarımı yazan olmamışsa yorum bırakırım,ama bilgim yoksa konuyu okurum bilgi sahibi insanlardan bilgi edinmeye çalışırım,ama gel gelelim yazmak için yazan insanların yorumlarını okuyunca insan üşeniyor gerçekten okumaya.
Hocam dx11 dediğin nedir artık deme. ben zamanında Dx10 destekli ekran kartını almışım. ve o ekran kartıya hayla Oyunları oynıyabiliyorum şu anda TR da oynuyorum hatta. ve o ekran kartdıda çok iyi bir performanslı bir kart ekran kartında en önemli şey sadece dx değildir bence hazıfıza ve bit hızıda önemlidir.çok iyi bir ekran kartı ve ben sadece crysis 3 için o kartı elden çıkarmam şu an için diğer bütün oyunları oynıyabiliyoken neden çıkartıyim. benim burda eleştrdiğim Dx10 desteği vermemesi bahaneleri ne daha iyi grafik olması içinmiş Koca bir yalan! o grafiğin daha iyisini Dx9 ve 10 da yapabilirler. Örnek crysis 1. Benim elşetirdiğim kısım burası. Diğer bütün frimalar akılsız hayla Dx9 ve 10 a destek veriyorken Birtek Crytek akıllı sanki. Ben bunu eleştirmekte haklıyım bir tüketici müşteri olarak. Artı oyunuda öve öve bitiremiyolar. Şahesermiş bir Oyun sadece Grafikleriyle şahaser olmuyor. herşeyi tamsa şaheserdir. Bunu bir sürü örnekleri var. Mınecraf, Skyrim, Crysis 1 , Uncharted, Zelda , Batman Arkm city bu oyunların aldıkları punalara ve ödüllere bak hepsi crysis 3 den belkide grafikleri daha kötüdür ama hepside Şaheserdir, zevklidir,insanı sarar, sıkmaz ama kusura bakma Crysis 3 şahaeser falan değil. Oyunların kralı Half Life. Ben valvenin Crytec kadar kendini beyendiğini görmedim bukadar çıkıpta konuştuğunuda görmedim. Bizimkilerde sırf Türk oldukları için bukadar arkalarında olsunlar ama bukadarda olmaz Kötüye kötü, iyiye iyi şaheser şaheser demesini biliceksin. Crysis 3 belki iyidir ama Asla şaheser olmadığına eminim

Raven~

5.3.2013 21:40:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Kardeş diğer yorumunu okumamışım pardon. Peki sen bir markete gidip alışveriş yaptığında senin kara karşına kara gözüne hayran olup sana indirimmi yapıyorlar?Sana bedava ürünmü veriyorlar? Veya herhangi bir alışverişinde. Ayrıca crysis 1 ttnet'in kampanyası ile 50 tl'den çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve evet indirim yaptı. Oynanabilirlik yok demişsin ki bu yorumunla oyunu oynamadığın %200 belli oldu. Konsolda hemde ps3 sürümünde bile çok rahat bir oynanış dinamiği var. Yani kardeş.Sen boşver içten içe cevat yerliden nefret edebilirsin crytek'i sevmeyebilirsin.Tamam sevme sana zorla kimse kendini yarandıracak değil.Ama tutupta oynamadığın bir oyun hakkında yorum yazıp kendini daha fazla rezil etme. Yani yorumlarından besbelli be birader b.k atmaya çalıştığın.
Arkadaşım bir kere 3 oyunu da oynadım belirteyim bunu. Oynanabilirlik derken kolay oynamaktan bahsetmiyorum onu anlamadın galiba vur kır parçala 10 sn gizlilik kullan sonra yine vur kır parçala bundan bahsediyorum oynanabilirlik olarak onu ilk önce bir kavra. Kojima veya herhangi bir yapımcı hayranı değilim ben yaptığı oyuna bakarım bana verdiklerine bakarım babamın firması değil ki hayran olayım. Ben senin gibi fanatiklik yapmıyorum doğru olanı söylüyorum. Crysis 1 den sonra 2'de s.çtılar 3'de toplamaya çalışsada olmadı yapamadılar işte neyini savunuyorsunuz anlamıyorum. Şimdi 5 saatlik oyun çıkarıyor adam 180 tl ye konsol için sonra bas dlc yi sömür milleti. Sömürülmeye çok meraklıysanız devam edin ne bok atıcam zaten bok gibi olmuş oyun. Grafiklere abanmış diğer kalan yönleri sıfır arkadaşım. Al oyna oynama diyen yok ama bu oyuna şahaser felan diyorsa bende yorumumu yaparım cevat geçicen bu işleri derim. Crysis 2008 yılı oyunu aradan 5 yıl geçmiş bana diyorsun Ttnetle 50 tl ye çıktı çıkar tabi 5 yıl önce. Bu arada yorumlarımdan anlaman gerekir ki Crysis1 den sonra bozdular zaten paraya odaklandılar. Far Cry bile crytek den kurtulunca adama benzedi. Demişsin ki adamlar ekmek kazanacak bilmem ne ben de diyorum ki fordu mercedesi burda fabrika açıyor tamam adam alıyor çalıştırıyor da bunu Türkiye'nin iyiliğine mi yapıyor. 3.Dünya ülkesi olmanın getirdikleri bunlar. Neyse sonuç olarak ben cevata bok atmışım ya sen bir kendine bak ilk önce karşındakine b.k atma konusunda. Tek onayladığım yönü oyunları Türkçe çıkarması. Ayrıca bir oyunu eleştirmem için veya beğenmemem için o firmaya gıcık olmam gerekmiyor sen nesini beğendin mesela onları söyle grafik dışında. Bana demişsin Cod forumuna yazdın mı vs yazdım merak etme Bf'ciyim biraz . Ama o bok atılan Cod bence Crysis'den daha iyisini yapıyor grafikler idare edecek seviyede olsa bile en azından kendini oynatıyor nispeten uzun sürüyor, klişe hikayesi olsa bile en azından adam gibi sunum yapıyor. Crysis çok şişirilen bir oyun bana kalırsa. Puanlara bakın diyenler metacritic ortalamasına baksın 77 ile nasıl şahaser olabilir bir oyun acaba. Bu arada hiç bir firmaya hayranlığım yok fakat 2 firmadan nefret ediyorum oyun konusunda biri EA ikincisi de Capcom.

Oyunsever67

5.3.2013 20:40:36

0
Birçok yorum okudum ve şunu anladımki bize gerçekten yaranılmaz yani,zengin bir insan değilim üniversite öğrencisiyim part time çalış sınava gir tiplerden,abi dx 11 dediğin nedir artık ya 1.250 tl lik laptopda orta ayarda akıcı bir şekilde oynadım bitirdim ve gerek senaryo gerek dublaj çok iyiydi bence(gt630m(128bit) i5 2450m(2.5ghz) 4gb ram(1333)) Bir de yorum yapmak için sırf yazan insanlar var abi bırakın şu işleri ya,konuya bakarım bilgim varsa ve benim yazacaklarımı yazan olmamışsa yorum bırakırım,ama bilgim yoksa konuyu okurum bilgi sahibi insanlardan bilgi edinmeye çalışırım,ama gel gelelim yazmak için yazan insanların yorumlarını okuyunca insan üşeniyor gerçekten okumaya.

Dinosaurborn

5.3.2013 19:02:13

0
Dinosaurborn: "Cevat Yerli Bir Ergen"

Technics

5.3.2013 18:46:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Yav he he . İşte sizin zihniyetiniz bundan ibaret sadece "GRAFİK" Oyunun grafiklerine laf etmedim fakat Oyunun DX9 ve DX10 desteklememesini acayip şekilde eleştiriyorum.ekran kartım DX10.1 destekli ve Oyun Dx10 da çalışmıyo!.sadece DX11 destekliyo he Dx11 desteklemesinede karşı değilim onun yanında en azında DX10 da destek verirebilirdi. + Crysis 1 Dx9 destekliyodu zamanında onun aldığı puanlara bak bide bu oyunun aldığı puanlara bak yani Ceysis1 cryisis 3 den 10 kat daha iyi bir oyun. Oyunun aldığı puanlara bakmamak gerek demişsin hayır aksine bakmak gerekiyo. Sizin desteklediğiniz oyunlara kötü puan verilince hemen başlıyosunuz bakmayın die ama kalkıpta bu oyuna bütün editörler 9 10 verseydi öyle demezdiniz. Oyun şahaser değil kocaman bir balon olduğuna eminim.evet oyunu oynamadım ama bu yorum yapmıycağım anlamına gerlmiyor. Diğerlerine hiç deyinmiyorum bile sırf bana laf sokmak için yazmışsın al o lafları kendi s******k. nekadar kabul etmesinizde gerçekler hiç hiçbizraman değişmez Türkçe destekli olması umrumda değil Crysis 3 aldığı puanlarla kocaman bir yalan. Crysis 1 hatta 2 kat kat güzeldi cryisis3 den dediğim gibi DX11 makyaş malzemesiyle gözünüzü iyi boyamış. Grafikmiş sağol grafik dediğin şeyin hasını Qentdream yeni yaptığı Grafik Motoruyla Sqore enix yeni yaptığı grafik motoruyla gördük.Sadece dx11 makyaş malzemesi olmadığınıda kanıtlıyolar. Fanatikliğe devam Crysis 3 kocaman patlamış bir balon
sitelere puan konusunda pek fazla güvenmenizi tavsiye etmiyorum bende o arkadaş gibi, oyun inceleme sitelerinin çoğu oyun reklamlarıyla ayakta dururlar, oyun firmalarının finansmanları belirler bir çok durumda puan durumunu, reklam her yerde, bu sebeple ben de reklamın bulunduğu her ortamda bu tarz bilgilere güvenilmemesini tavsiye ediyorum. aynı siteler Hitman'i de yerden yere vurmuşlardı, oysa hitmani kurup gördüm ki senenin en iyi oyunlarından birisi olmuş :) Mazur görün sizler gibi insanları görünce insan bedavadan sinir sahibi olur sadece. Hem bulundukları ortama faydalı tek bir girişimde bulunmazlar, hem de bulunanların emeklerini yerden yere vururlar, Ben crysis fanı değilim hiç bir zaman da olmadım, bu başlıkta ki ilk mesajımda da yazdım oyunun aynı yerlerde gezdiğini düşündüğüm için berbat olacağını tahmin ediyordum, yükleyip gördüm ki adamlar bu zamana kadar çıkmış en iyi grafiklere sahip oyunu yapmışlar, üstelik te Türkçe dublaj desteğiyle. Yani oyunu beğenmeme hakkına sahipsiniz, zevk meselesidir bu tazrz şeyler, ama böylesine Türk'lük ile beraber andığımız, tüm Türklerin 4 gözle beklediğimiz bir oyun için böyle hakaretler ve aşağılarda bulunmanız, ne söylediğini bilememekten başka bir şey değil. Ben şahsen sizler gibi insanlar la aynı havayı soluduğum için sıkılıyorum zaman zaman. tekrar ediyorum oyunu beğenmeyin ama Türkçe Emeğe biraz saygı..

EmuMaster

5.3.2013 17:14:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Tek Han Arkadaşlar kaç oyun yapımcısı dünya standartlarında en iyilerden biri diyeceğimiz bi şaheseri Türkçe dublajlı olarak çıkarıyor ? Forumda ne kadar çok boş beleş adam var yahu. Ulan tüm Crysis oyunlarını bitirdim ve hepsinin bittiğine üzüldüm. her şeyiyle insanı içine alıp özellikle Türkçe olmasıyla hikayeye bağlıyor seni. Ama işte eşek hoş laftan ne anlar. Bide tüm oyunculardan ricam diğer oyunları orijinal almanıza karışmam ama lütfen bu oyunun tüm serisini orijinal alın. Size kıymet veren firmaya sizde karşılık verin.
Doğru söze ne hacet? Bundan sonra türkçe destek vermeyen firmaya zırnık koklatmamak lazım.

Tek Han

5.3.2013 16:53:04

0
Arkadaşlar kaç oyun yapımcısı dünya standartlarında en iyilerden biri diyeceğimiz bi şaheseri Türkçe dublajlı olarak çıkarıyor ? Forumda ne kadar çok boş beleş adam var yahu. Ulan tüm Crysis oyunlarını bitirdim ve hepsinin bittiğine üzüldüm. her şeyiyle insanı içine alıp özellikle Türkçe olmasıyla hikayeye bağlıyor seni. Ama işte eşek hoş laftan ne anlar. Bide tüm oyunculardan ricam diğer oyunları orijinal almanıza karışmam ama lütfen bu oyunun tüm serisini orijinal alın. Size kıymet veren firmaya sizde karşılık verin.

EmuMaster

5.3.2013 16:19:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx
Kardeş diğer yorumunu okumamışım pardon. Peki sen bir markete gidip alışveriş yaptığında senin kara karşına kara gözüne hayran olup sana indirimmi yapıyorlar?Sana bedava ürünmü veriyorlar? Veya herhangi bir alışverişinde. Ayrıca crysis 1 ttnet'in kampanyası ile 50 tl'den çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve evet indirim yaptı. Oynanabilirlik yok demişsin ki bu yorumunla oyunu oynamadığın %200 belli oldu. Konsolda hemde ps3 sürümünde bile çok rahat bir oynanış dinamiği var. Yani kardeş.Sen boşver içten içe cevat yerliden nefret edebilirsin crytek'i sevmeyebilirsin.Tamam sevme sana zorla kimse kendini yarandıracak değil.Ama tutupta oynamadığın bir oyun hakkında yorum yazıp kendini daha fazla rezil etme. Yani yorumlarından besbelli be birader b.k atmaya çalıştığın.

EmuMaster

5.3.2013 16:13:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx
Peki hiç düşündünmü o ofiste bir sürü ülkemizin insanı çalışacak ekmek yiyecek evine rızkını götürecek.Ülkede para dönecek.Diğer firmalarda bu başarıyı görüp belki stüdyo açacak.Ülkede 3d tasarım ve oyun yapımcılığı yelpazesi genişleyecek bunları düşündünmü? 2. sorum.Cevat yerli başlıkları ve crysis oyununa nazaran aynı şekil cod , fifa pes tartışması veya başka bir tartışmada bu kadar aktif oldunmu? 3.Aynı konuya 3 kere mesaj atmışın avatarında mgs ile ilişiyor sanıyorumki kojima hayranısın.O Allah'ın çekiği zamanında bir yorum yapmışyı "cevo beceriksizce diğer şeylerden çaldı" gibisinden.O haberin gazınamı gelip gavur hatırına içten dokandırma yapıyorsun? Valla merak ettim. Kardeş yoksa sendemi kendi ülkeni insanını bırakıp batı hayranı olanlardansın? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Crysis 3 pc ve konsoldaki teknik detay ve grafikleri yönünden evet şaheser.Diğer noktada atmosfer olarak 1 ve 2. oyuna nazaran düşük kaliteli bir oyun olmuş EA klasikleri arasına karışmış. Oyun puanlarını ciddiyemi alıyorsunuz? Bakın şimdi size gamespot'un silent hill ve Resident evil serisine kaç puan verdiğini göstereyim; Silent hill 1: 8.2 Silent hill 2: 6.2 Silent hill 3: 7.6 Silent hill 4: 7.6 Silent hill origins:6.0 Resident evil :7.2 Resident evil 2:7.0 İnanmayan siteye girsin baksın. Siz puanları ciddiye almaya ve oyunu oynamadan b.k atmaya devam ede durun.Serinin en başarısız oyunuda olsa crysis 3 türkçe ve çok kaliteli grafiklerle güzel oynanış dinamiği ile gelmiştir.Hemde tüm platformlara.

oxlayer

5.3.2013 15:52:04

-1
crysis 3 tabiki şaheser.yüksek sistemi olanlar için.orjinal alın hem turkce.

BSC Misafiri

5.3.2013 15:37:30

+2
1-Crysis 1 şaheser ve devrim niteliğinde olduğunu kabul ederim; ama Crysis 3 büyük bir balon 2-Grafiksel açıdan kızdığı şu oldu: çok yüksek ekran kartlarında bile son ayarda oynanmıyor o zaman ne anlamı kaldı? Buna savunma olarak: CY , ileriye dönük grafikler yapıyor diyorlar...İyide ben bu oyunu ilerde her zaman oynayacak mıyım?Üstelik 4.5 saatlik senaryosuyla! Ben elimdeki ekran kartıyla son grafik ayarlarında oynatamadığım oyun yokken, Crytek'in vasat senaryosu ve İŞLENİŞİYLE bana dayatma yapması ( evet dayatma ve hatta GPU piyasası için Politika!) hiç hoş değil! 3-Crysis 3 , ilk oyunun verdiği özgürlük,pratiklik ve savaş atmosferini veremiyor, bunu seriyi bilen çoğu kişi söylüyor! Oyun hantal, size oyunda süpriz, hızlı, atak, zevkli seçenekleri sunamıyor ( ilk oyunda bu vardı) . Gerçi CY bunun tersini iddea eder ama bunu oyunculara bıraksın... 4-Crytek'in CY'nin açıklamarından anlaşılacağı üzere artık çokluoyuncu tarzına yöneliceği ve bununda deneme sahası olarak Crysis 2 ve Crysis 3 olduğu açıktır...Özellikle Crysis 3... Oyun adeta çokluoyuncu için yapılmış gibi... 5-Ne yazık ki Crytek , Muhteşem Crysis'tan, giderek kötüleşen bir seri çıkardı! Oyun demek ; ilk oyununun potansiyelini 'durmadan' sömüren , Grafiklerin oyunu bir yere kadar idare edebileceğini farkedemeyen bir ürün değildir! 5- Crytek'in heryönüyle Türkiye'ye yatırımını elbette kutlar,destekler ve bu duruma sevinirim.Ama bu söz konusu oyunlarını eleştirmeyeceğim anlamına gelmez!

Raven~

5.3.2013 15:28:28

-2
quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Dünyada bizi adam yerine koyan yokken Crytek türkçe dublajlı oyun çıkarttı diyorum sen hala bana hikaye anlatıyorsun. Adam para kazamayacak olsa niye oyun çıkarsın zaten biraz mantıklı düşünün. Türkiye’de profesyonel oyun geliştiriciliği adına 1 adım birşey yokken bu adam gelip stüdyo açıyor. boşluğu iyi değerlendirdi diyorsun görende Türkiyede profesyonel oyun geliştiricileri var da boş boş oturuyor sanır.
Yav anlatamıyorum ki adam iyiliğine mi yapıyor sömürmek için yapıyor, asıl senin anlattıkların hikaye göstermelik bunlar. Neyse ilerde görürüz zaten neyin ne olduğunu. Ford geliyor burda fabrika açıyor senin iyiliğine mi oluyor ne saçma mantık.

BSC Misafiri

5.3.2013 15:21:02

-1
Kimse övmeyince kendi oyununu övmüş, şaka gibi :D Diğer firmalar niye bu kadar konuşmuyor? Crytek başarısız olduğu için açıklama ihtiyacı hissediyor. Single Player kalksın diye abuk sabuk açıklamalar yaparsan oyunun da satmaz işte.

BSC Misafiri

5.3.2013 15:18:55

+1
oyunu orjinal aldım ve bitirdim öncelikle şunu söyleyim 2 den tek farkı oyunda gereksiz saçma sapan nesneler olması fazla nesne koymak oyunu kaliteli yapıyor anlamına gelmez.oyunu bitirdim ama hikayeyi anlamadım cell askerleri alfa ne yapmaya çalıştıklarını anlamak zor bi sana saldırıyorlar bi cell le alfa birbirine saldırıyor birde giysi ne giysiymiş bee oyunun sonunda bile hala giysi etkinleştirildi giysi enerji kaybediyor giysi şöyle giysi böyle bütün oyun boyunca giysiden bahsediyor crysis çiler hiç kusura bakmayın ama bu oyun hiçbişeye benzememiş 1,2,3 hepsini oynadımhep sabırlı oldum belki bu sefer en iyisini yapmışlardır diye bundan sonra dublajın kıralınıda yapsalar crysis benim için bitmiştir

BSC Misafiri

5.3.2013 15:13:31

-1
oyunu orjinal aldım ve bitirdim öncelikle şunu söyleyim 2 den tek farkı oyunda gereksiz saçma sapan nesneler olması fazla nesne koymak oyunu kaliteli yapıyor anlamına gelmez.oyunu bitirdim ama hikayeyi anlamadım cell askerleri alfa ne yapmaya çalıştıklarını anlamak zor bi sana saldırıyorlar bi cell le alfa birbirine saldırıyor birde giysi ne giysiymiş bee oyunun sonunda bile hala giysi etkinleştirildi giysi enerji kaybediyor giysi şöyle giysi böyle bütün oyun boyunca giysiden bahsediyor crysis çiler hiç kusura bakmayın ama bu oyun hiçbişeye benzememiş 1,2,3 hepsini oynadımhep sabırlı oldum belki bu sefer en iyisini yapmışlardır diye bundan sonra dublajın kıralınıda yapsalar crysis benim için bitmiştir

Guest-BB2CECC18

5.3.2013 13:44:04

+2
Her Crysis konusunda kavga çıkıyor.Malesef çok cahil insanımız var. Oyunun senaryosu iyi olmayabilir ve kısa sürede bitiyor olabilir.(Oynamadığım için yorum yapamam) Ama Crysis 2 oynamış birisi olarak multiplayer modların uzun süre sıkmadan eğlendireceğini düşünüyorum.Grafiklere zaten kimse laf edemez.Oynanışta keza öyle. Oyunu korsan oynayanların tek şikayeti ise senaryosu.Bu hikayeden şikayet edenler hiç multiplayer dan bahsetmemiş.Demekki çoğu oyunu korsan indirmişler.Korsan indirip utanmadan gelipte burada yorum yazanlar var ya diyecek söz yok. Bazılarıda işi abartıyor Crysis 3 çöp , berbat falan diyor.Bunların amaçları ne ben anlamıyorum.Neden bir insan iftira atarak günaha girmek isterki? Oyunu beğenmiyorsan gel buraya adam gibi beğenmedin noktaları yaz.Mesela bence Crysis'te silah sayısı az. Yine bazı şahışlar oyun bazı sitelerden 7 puan aldı diye yerden yere vuruyor.Puanlara bakın berbat diyenler var.Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar acaba? Sen Metascore'u 3 platformda 77 ve 81 arası olan oyunu nasıl ağır eleştirebilirsin? Diyecek söz yok , sözün bittiği yerdeyiz. Eğitim Şart !!!

Technics

5.3.2013 13:28:37

-1
Cevo arkandayız vallaha bu oyuna kötü diyen adam yaz gelmeden tatile gitsin, biraz zihnini dinlendirsin

iyi cocuk

5.3.2013 12:37:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

Aykut Diye Kendini Bilmez Bir Arkadaşımız Yorum Yazmış Müsadesi İle Cevaplıyorum. 1.Oyunu Zaten Oynamadığın Belli Bari Yorum Yapma. 2.Konsollarda Kötü Olduğu Gayet Açıktı Saydığın Oyunların Nekadarını Orjinal Aldın Onuda Merak Ediyoruz. 3.Saydığın Oyunlarda Hep EXC 4.Crysis 2 Konsollarda Çalışsın Diye Crytek PC Kısıtlamıştı DX11 Yok Diye Birçok Şikayet Gelmişti. 5.Anlaşılan Ekran Kartın Okadar Kötü Ki Dx9 Dx10 Tarihe Karıştı Artık DX10 Hala Var DX9 Kalmadı Yeni Çıkan Tüm Oyunlarda DX11 ve DX10 Üzerinde Çıkmaktadır. 6.Ekran Kartı Üreticilerine Sataşıyorsun Oyunu PS3 Almak İstemiyorum Diyorsun ? 7.BIOSHOCK INFINITE Bile Yazamazken Oyunun Grafiklerinin Çok İyi Olduğu Kanatine Nereden Vardın Onuda Anlamadım. 8.Crysis 3 Şaheser'in Ne Anlama Geldiğini Biliyormusun Şüpheliyim. 9.Oyunları Puanlara Göre Yargılamamakta Fayda Var. 10.Şuana Kadar Crysis 3 Dışında Tüm Platfromlarda Türkçe Destek Sunan Bir Oyun Varmı ? 11.Şimdi Dersin PS3 Exc Oyunlarının Bazıları Türkçe Ama EXC Unutma :) 12.Crysis 3 Tek Tartışmaya Açık Yanı Hikayesinin 5 Saat Sürmesi Kolayda Oynarsanız 2Buçuk Saatte Bitebilir. 13.Konsollar Kapalı Kutu PC Açık Platform Unutma :) 14.PC Hergün Gelişir Konsol 1 Kere Çıkar 7Sene Tüm Oyunları Açmak Zorundadır Ve PC Kısıtlamamak İçin Busefer Konsolu Kısıtladılar. 15.İsteyen Alır İsteyen Almaz Sen Crysis 3 Almadın Diye Firma Batacak Değil :) Not:Bunları Tek Tek Okuduysan Zaten Nedemek İstediğimi Anlamamışsındır. Mutlaka Yorumumu Tartışacak Birçok İnsan Çıkıcaktır Crytek Savunucusu Olarak Adlandırılıcam Fakat Bu Tarz İnsanlarla Donanımdan Zerre Anlamayan İnsanların Çokta Fazla B*k Atmalarını İstemiyoruz. Crysis 3 Bir Şahesermi Evet Öyle Görsellik Açısından Görselliği Eleştirenler Konsol Oyuncularıdır Oyunu Satın Alın Hikayesini Bitirin Bu Tarz İnsanlar Yüzünden Oyundan Soğumayın.
Ustadim diğerlerinede laf ederim birbirimizi kirariz gereksiz ama sadece şunu söylemek istiyorum 10.epic mickey ve cars 2 da türkçe bana göre Crysis den daha zevkli oyunlardi bana göre....

Can-ı Efsan

5.3.2013 09:01:44

0
Oyunu en başından oynamayan anlamaz bu oyunu ve çamur atar. Ben oyunu çok seviyorum ve beğeniyorum. Yerli, Türkçe oyun yapmış ne güzel, grafikler şahanei konusuda aslında güzel ama güzel yani :)

BSC Misafiri

5.3.2013 07:53:26

+1
ya arkadaşlar adamlar yozgatlı halis türk anadan babadan doğmuşlar halis türkler yani almanyaya gitmeleri alman olduğunu göstermez nasıl karsın kazasında istanbula gelenler gibi düşünün aynı şey adamlar sizleri adam yerine koymus türkçe oyun yapmışlar mükemmelde olmuş eletirmeyi kıskanmayın.

AsasinoDePulgas

5.3.2013 06:14:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

Yav sanki hayrına yaptı, nasıl Mesut Özil Türk asıllı vs diye kendimizi avutuyoruz adam Alman olmuş bildiğin, Cevat' da aynı hesap. Sanki Türkiye de oyunları önceden çıkardı, indirim yaptı veya herhangi bir supriz yaptı. Adam Türk asıllı olduğu için Türk oyuncu potansiyelini iyi değerlendirdi. Para gelmeyeceğini bilse kılını kıpırdatmaz geçin bu Türk oyunculara iyilik yaptı bilmem ne ayaklarını. Görende bedava dağıtıyor Türk oyunculara oyunları sanar. Diyorsunuz burda oyun stüdyosu açtı e kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor adam, senin benim gibiler de adam bize iyilik yaptı sanıyoruz. Sadece piyasayı iyi değerlendirmesinden kaynaklı bunlar, crysis'de yeterince ilgi görmeseydi Türkiye'den yapacak mıydı böyle atraksiyonlar acaba Türk asıllıyım bilmem neyim diye. Birde hepsini geçtim, sanmıyorum ama adam hadi sizin dediğiniz gibi bizi destekliyor olsa bile oyundan anlamadığı gerçeğini değiştirmez veya oyununun güzel olduğu anlamına gelmez bu. Grafikleri iyi diye bir oyuna nasıl şahaser diyebiliyor aklım mantığım almıyor. Hikaye desen klişeyi geçtim oyunda daha hikayeyi bile adam gibi anlatamıyor, yapay zeka yok oynanabilirlik desen yok gizlilik felan var diyor ama oda hikaye anca vur kır parçala şahesere bak.
Dünyada bizi adam yerine koyan yokken Crytek türkçe dublajlı oyun çıkarttı diyorum sen hala bana hikaye anlatıyorsun. Adam para kazamayacak olsa niye oyun çıkarsın zaten biraz mantıklı düşünün. Türkiye’de profesyonel oyun geliştiriciliği adına 1 adım birşey yokken bu adam gelip stüdyo açıyor. boşluğu iyi değerlendirdi diyorsun görende Türkiyede profesyonel oyun geliştiricileri var da boş boş oturuyor sanır.

Crynet

5.3.2013 05:52:38

+4
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Hişte şaheser falan olduğunu zannetmiyorum.Aldığı puanlarda belli. Zaten Oyunuda oynayamam şu anda. Bildiğim kadarıyla Oyun sadece directx11 destekli ekran kartlarında oynanbiliyomuş. Ekran kartı üretici frimaları iyi para saydırmış belliki Dx9 dx10 desteği vermediğine göre. Zaten şu DX kocaman bir yalan sırf ekran kartı sattırmak için yapılmış para tuzağı olarak görüyorum. Oyun frimaları yeni grafik motoru çıkarmadağı ve grafik konsunda detaylı bir şekilde çalışmadağı sürece isterse DX20 olsun yinede makyaj malzemesi olarak görüyorum. Oyunuda ps3 almak istemiyorum çünkü arakadaşım ps3 rezalet olduğunu söylüyor. Crysis 2 den kötüymüş adeta. He tabi şimdi konsola b*k atarlar şimdi. kusra bakmayın God of war, Last of Ous, Beyond hatta adeletli olsun , Bu ay çıkıcak Biosoc İnfinite nin Crysis 3 den daha şaheser olucağana eminim hatta bunu alacakları punalarlada belli edeceklerine inanıyorum.
Aykut Diye Kendini Bilmez Bir Arkadaşımız Yorum Yazmış Müsadesi İle Cevaplıyorum. 1.Oyunu Zaten Oynamadığın Belli Bari Yorum Yapma. 2.Konsollarda Kötü Olduğu Gayet Açıktı Saydığın Oyunların Nekadarını Orjinal Aldın Onuda Merak Ediyoruz. 3.Saydığın Oyunlarda Hep EXC 4.Crysis 2 Konsollarda Çalışsın Diye Crytek PC Kısıtlamıştı DX11 Yok Diye Birçok Şikayet Gelmişti. 5.Anlaşılan Ekran Kartın Okadar Kötü Ki Dx9 Dx10 Tarihe Karıştı Artık DX10 Hala Var DX9 Kalmadı Yeni Çıkan Tüm Oyunlarda DX11 ve DX10 Üzerinde Çıkmaktadır. 6.Ekran Kartı Üreticilerine Sataşıyorsun Oyunu PS3 Almak İstemiyorum Diyorsun ? 7.BIOSHOCK INFINITE Bile Yazamazken Oyunun Grafiklerinin Çok İyi Olduğu Kanatine Nereden Vardın Onuda Anlamadım. 8.Crysis 3 Şaheser'in Ne Anlama Geldiğini Biliyormusun Şüpheliyim. 9.Oyunları Puanlara Göre Yargılamamakta Fayda Var. 10.Şuana Kadar Crysis 3 Dışında Tüm Platfromlarda Türkçe Destek Sunan Bir Oyun Varmı ? 11.Şimdi Dersin PS3 Exc Oyunlarının Bazıları Türkçe Ama EXC Unutma :) 12.Crysis 3 Tek Tartışmaya Açık Yanı Hikayesinin 5 Saat Sürmesi Kolayda Oynarsanız 2Buçuk Saatte Bitebilir. 13.Konsollar Kapalı Kutu PC Açık Platform Unutma :) 14.PC Hergün Gelişir Konsol 1 Kere Çıkar 7Sene Tüm Oyunları Açmak Zorundadır Ve PC Kısıtlamamak İçin Busefer Konsolu Kısıtladılar. 15.İsteyen Alır İsteyen Almaz Sen Crysis 3 Almadın Diye Firma Batacak Değil :) Not:Bunları Tek Tek Okuduysan Zaten Nedemek İstediğimi Anlamamışsındır. Mutlaka Yorumumu Tartışacak Birçok İnsan Çıkıcaktır Crytek Savunucusu Olarak Adlandırılıcam Fakat Bu Tarz İnsanlarla Donanımdan Zerre Anlamayan İnsanların Çokta Fazla B*k Atmalarını İstemiyoruz. Crysis 3 Bir Şahesermi Evet Öyle Görsellik Açısından Görselliği Eleştirenler Konsol Oyuncularıdır Oyunu Satın Alın Hikayesini Bitirin Bu Tarz İnsanlar Yüzünden Oyundan Soğumayın.

KauFmaNXIII

5.3.2013 04:02:00

0
E sen oyunu yapana sorarsan tabi süper şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun der demeside gerekir ki satış yapsın oyunun iyi olup olmadığına biz karar veririz Cevo.

adam olun

5.3.2013 03:39:06

0
quote:

Crysis 3'ü PC'ye özel bir oyun yapabilirmiydik? Hayır."
bir kere isim yaptı daha daha paraya kıyamıyorlar :) ilk crysisin yaptığı etkiyi daha hiçbir oyun yapamadı devrim niteliğindeydi şimdi para kazanmak derdindeler :) yap pc ye özel üst seviye bir oyun daha ağzımız açık kalsın :)

BSC Misafiri

5.3.2013 02:35:07

0
helal olsun cevat yerliye... adam korkusuzca doğru bildiğini konusuyor ve bende sonuna kadar katılıyorum...

BSC Misafiri

5.3.2013 02:35:04

+1
Crysis sevmeyen oynamasin zorla oynatmiyoruz adam oyunu yapiyor dünyanin yarisi oynuyo Adamı kıskanıyonuzmu anlamadım :D

BSC Misafiri

5.3.2013 02:34:58

+1
Abi adam dünyanın en iyi oyununu yaptık demiyor ki. Önceki oyunlarımızdan iyi bir oyun yaptık ve oyun şaheser gibi diyor. Haklı da. O grafikler şahane olmamış diyen adamın alnını karışlarım. Crysis serisi her zaman teknoloji demosunun üstüne sade durmasın diye hikaye ve oynanış eklenmiş bir seridir. Ben bu adamların maksadının bu seriyle güçlerini kanıtlamak olduğunun kanaatindeyim. Bu adamların açtığı kapıyla Bioware tarzı bir (her ne kadar son zamanlarda düştüyse de) şirketin neler yapabileceğini hayal edemiyorum.

BSC Misafiri

5.3.2013 02:34:40

0
bırak da ona biz karar verelim..

BSC Misafiri

5.3.2013 02:34:35

-1
allah da seni güldürsün cevat kelle :)

Raven~

5.3.2013 02:32:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas Bence böyle olması normal. Çünkü o dediğin oyunu adamlar 2 sene boyunca konsollara optimize etmeye çalışıyorlar. Bu adamlar ise 3 dalda yapıyorlar. Üstelik bütçeleri de sony kadar değil tabii ki. Ayrıca ben biz Türk oyuncular olarak bu adamlara eleştiri hakkımızın bulunmadığını düşünüyorum. Adamlar Türkiye'ye oyun stüdyosu açtı ve bu stüdyonun sadece server vs. gibi değil oyun yapımı için eğiteceklerinide açıkladı. Ayrıca unutmamak gerekli ki Dünyada Türkçe oyun yok denecek kadar azken (küçük oyunlar hariç belki 1 2 tane vardır. o zamanlar Mount & Blade bile Türkçe değildi yanılmıyorsam ki bilirsiniz stüdyosu Ankarada) Türkçe dublajlı oyun oynama fırsatı sundular bize. Bence destek olmak için orjinal almalıyız. Multiside iyi diyolar zaten.
Yav sanki hayrına yaptı, nasıl Mesut Özil Türk asıllı vs diye kendimizi avutuyoruz adam Alman olmuş bildiğin, Cevat' da aynı hesap. Sanki Türkiye de oyunları önceden çıkardı, indirim yaptı veya herhangi bir supriz yaptı. Adam Türk asıllı olduğu için Türk oyuncu potansiyelini iyi değerlendirdi. Para gelmeyeceğini bilse kılını kıpırdatmaz geçin bu Türk oyunculara iyilik yaptı bilmem ne ayaklarını. Görende bedava dağıtıyor Türk oyunculara oyunları sanar. Diyorsunuz burda oyun stüdyosu açtı e kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor adam, senin benim gibiler de adam bize iyilik yaptı sanıyoruz. Sadece piyasayı iyi değerlendirmesinden kaynaklı bunlar, crysis'de yeterince ilgi görmeseydi Türkiye'den yapacak mıydı böyle atraksiyonlar acaba Türk asıllıyım bilmem neyim diye. Birde hepsini geçtim, sanmıyorum ama adam hadi sizin dediğiniz gibi bizi destekliyor olsa bile oyundan anlamadığı gerçeğini değiştirmez veya oyununun güzel olduğu anlamına gelmez bu. Grafikleri iyi diye bir oyuna nasıl şahaser diyebiliyor aklım mantığım almıyor. Hikaye desen klişeyi geçtim oyunda daha hikayeyi bile adam gibi anlatamıyor, yapay zeka yok oynanabilirlik desen yok gizlilik felan var diyor ama oda hikaye anca vur kır parçala şahesere bak.

AsasinoDePulgas

5.3.2013 00:57:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Öncelikle Yerli kardeşlerin hepsini tekrar tebrik ediyorum Türkiye gibi çoğu oyun firmasının zamanında görmezden geldiği bir yerden buralara kadar yükselmişler , ülkemizin adını duyuruyorlar oyun piyasasında.<br> <br> Ama eğri oturalım doğru konuşalım Crysis 3 şaheser falan değil , tamam grafik açısından bakarsak öyle oyunu oynarken detaylara bakmaktan , karakterlerin yüzlerine bakmaktan oyunu bitiremedim hala fakat birisi artık Cevat Yerli'ye grafiklerin her şey olmadığını söylesin.Yapay zeka yok , senaryo yok , tatmin edici oyun süresi yok nasıl bir şaheser bu.<br> <br> Crysis 1 daha çok ses getirmişti çünkü yapay zekası fena değildi , senaryoda diğer iki oyuna göre daha iyi ilerliyordu ve grafikleri gerçekten aşmıştı Crysis 2'den bile daha iyi grafiklere sahipti ve biz o zamana kadar buna yakın bir şey bile görmemiştik.<br> <br> Ayrıca Cevat Yerli oyun konsollara çıkmadan önce konsollara konsollarda olmayan render teknolojinisi getirdik dibine kadar kullandık gibi yorumlarda bulunmuştu açıkçası internette PS3 gameplay videolarını izledim bu mu PS3'ün dibine kadar kullanılmış hale KZ3 , UC3 neresine kadar kullandı o zaman.Xbox'da PS3'e göre daha iyi olsa bile Xbox'da da Crysis 3'den daha iyi grafikli oyunlar gördük.Konsol da oynamadığım halde konsol sahibi biri olarak bu beni bile rahatsız etti sen çıkmadan önce milleti gaza getir ki oyunu bir umut alsınlar karşılarına çıkan sonuç bu.
Bence böyle olması normal. Çünkü o dediğin oyunu adamlar 2 sene boyunca konsollara optimize etmeye çalışıyorlar. Bu adamlar ise 3 dalda yapıyorlar. Üstelik bütçeleri de sony kadar değil tabii ki. Ayrıca ben biz Türk oyuncular olarak bu adamlara eleştiri hakkımızın bulunmadığını düşünüyorum. Adamlar Türkiye'ye oyun stüdyosu açtı ve bu stüdyonun sadece server vs. gibi değil oyun yapımı için eğiteceklerinide açıkladı. Ayrıca unutmamak gerekli ki Dünyada Türkçe oyun yok denecek kadar azken (küçük oyunlar hariç belki 1 2 tane vardır. o zamanlar Mount & Blade bile Türkçe değildi yanılmıyorsam ki bilirsiniz stüdyosu Ankarada) Türkçe dublajlı oyun oynama fırsatı sundular bize. Bence destek olmak için orjinal almalıyız. Multiside iyi diyolar zaten.

GoldPunch

5.3.2013 00:56:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya EY BSC yetkilileri! Lütfen şu forumdaki saçma sapan mesaj atan insanlara bir çare bulunuz.. Hiç mi milletin attığı mesajlar takip edilmiyor.. Ana avrak küfreden mi istersin.. 400 sayfalık kitap yazmışcasına yorum yazan mı! Şu işe bi el atın artık.. Sınırlandırma koyun.. 250 harften fazla yazılmasın.. ALINTI YAPILAMASIN! göz var nizam var..okumayı baltalayan şeyler bunlar.. LÜTFEN!
Bu tip mesajları şikayet et butonu ile bize bildirebilirsiniz.

- The Stig -

5.3.2013 00:54:03

-2
EY BSC yetkilileri! Lütfen şu forumdaki saçma sapan mesaj atan insanlara bir çare bulunuz.. Hiç mi milletin attığı mesajlar takip edilmiyor.. Ana avrak küfreden mi istersin.. 400 sayfalık kitap yazmışcasına yorum yazan mı! Şu işe bi el atın artık.. Sınırlandırma koyun.. 250 harften fazla yazılmasın.. ALINTI YAPILAMASIN! göz var nizam var..okumayı baltalayan şeyler bunlar.. LÜTFEN!

2K

5.3.2013 00:43:50

+1
Öncelikle Yerli kardeşlerin hepsini tekrar tebrik ediyorum Türkiye gibi çoğu oyun firmasının zamanında görmezden geldiği bir yerden buralara kadar yükselmişler , ülkemizin adını duyuruyorlar oyun piyasasında. Ama eğri oturalım doğru konuşalım Crysis 3 şaheser falan değil , tamam grafik açısından bakarsak öyle oyunu oynarken detaylara bakmaktan , karakterlerin yüzlerine bakmaktan oyunu bitiremedim hala fakat birisi artık Cevat Yerli'ye grafiklerin her şey olmadığını söylesin.Yapay zeka yok , senaryo yok , tatmin edici oyun süresi yok nasıl bir şaheser bu. Crysis 1 daha çok ses getirmişti çünkü yapay zekası fena değildi , senaryoda diğer iki oyuna göre daha iyi ilerliyordu ve grafikleri gerçekten aşmıştı Crysis 2'den bile daha iyi grafiklere sahipti ve biz o zamana kadar buna yakın bir şey bile görmemiştik. Ayrıca Cevat Yerli oyun konsollara çıkmadan önce konsollara konsollarda olmayan render teknolojinisi getirdik dibine kadar kullandık gibi yorumlarda bulunmuştu açıkçası internette PS3 gameplay videolarını izledim bu mu PS3'ün dibine kadar kullanılmış hale KZ3 , UC3 neresine kadar kullandı o zaman.Xbox'da PS3'e göre daha iyi olsa bile Xbox'da da Crysis 3'den daha iyi grafikli oyunlar gördük.Konsol da oynamadığım halde konsol sahibi biri olarak bu beni bile rahatsız etti sen çıkmadan önce milleti gaza getir ki oyunu bir umut alsınlar karşılarına çıkan sonuç bu.

Kalzagg

5.3.2013 00:41:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yetti be adam daha ne yapsın.Adama Türkiyede ofis istiyoruz dediniz adam sözünüzü iki etti mi adam 20 milyon euro yatırım yaptı.Türkçe oyun var mıydı bugüne kadar he sorarım size adam yürekten türkçe oyun yaptı. Ayrıca kardeşim herkes tuturmuş uzaylı senaryosu uzaylı senaryosu yaw el insaf be bilim kurgudan anlamıyosan oynamıycan.Hikaye güzel değilse ozaman mass effect de oynama oda uzaylıı senyosu yaaaaaaaaaaaa.Bi kere crysis oyunun teması nanosuit ya adam darpaya(amerikan yüksek skeri teknoloji merkezi} ilham kaynağı olmuş.Siz neyden bahsediyonuz.2 3 bebe korsan almış konuşuyo.Biraz düşünün.
kardeş ben oyunu orjınal hatta pre order yaptım aldım sana sadece sunu söyleyeyım tişörtü al gerisini çöpe at o kadar diyeyim en iyi grafikli oyun dediler daha babalarını gördük crysis candır pcde optimizasyon 10 numaradır dedik 680 zor oynatıyor 680 de 1milyarlık kart sonucta az degıl yanı sonuc olarak herkese hitap eden oyun artık kimseye hitap etmıyor türkçe demmissin sımdı ps3 de veya diger mmo larda artık türkce oyun cıkarıyor yatırımlarıda saglam türk oyun sektörü cevat yerli olmasada olur merak etme

oyuncu11790

4.3.2013 23:43:51

-1
Bir yapımcı eğer oyununu savunacak durumdaysa orada tuhaflık var demektir , mesela far cry serisi içinde bir ton eleştiri vardı 3. oyun çıktı herkes övgülere boğdu ve karşılığı alındı ubisoft kalkıp aslında böyleydi aslında oyun muhteşem demedi ... Burada cevat yerli hazmedemiyor oyun teknik açıdan gerçekten iyi ancak tat verecek baharatlar hiç iyi değil yavan bir tat veriyor , bence ellerindeki gücü farklı bir seriye harcama vakti geldi gibi yada daha yaratıcı farklı şeyler ortaya koymadan crysis serisine dokunmasınlar...Bazıları adamlar daha ne yapsın tarzında konuşmuş evet görsel olarak daha ne yapsınlar bende derim ancak kimse kalkıp bu seriden görsellik adına eleştiri getirmedi yada görsellik eksik denilmedi ...şuan ilk oyunun grafikleri bile sırıtmayacak seviyede...herkes oyundan içerik olarak ufak ama etkileyici farklar bekledi ve beklentiyi bir türlü karşılayamadı

BSC Misafiri

4.3.2013 22:55:23

-1
Arkadaş Anlamıyorum ! Bu adam Oyunu Sadece Grafik olarak yorumluyor heralde ! Şaheser derken bahsettiği Grafikse Eyvallah ! Ama Adam Akıllı Zevk vermedi oyun bana ... Nasıl desem Sanki yeni bir oyun serisine başlamış gibi.. Grafik eyvallah Ama Hikaye Bakımından Düştüklerini söyleyebilirim.. Bence Yılın Bidonu Adaylarından....

numenorian

4.3.2013 22:48:04

-1
quote:

Yetti be adam daha ne yapsın.Adama Türkiyede ofis istiyoruz dediniz adam sözünüzü iki etti mi adam 20 milyon euro yatırım yaptı.Türkçe oyun var mıydı bugüne kadar he sorarım size adam yürekten türkçe oyun yaptı. Ayrıca kardeşim herkes tuturmuş uzaylı senaryosu uzaylı senaryosu yaw el insaf be bilim kurgudan anlamıyosan oynamıycan.Hikaye güzel değilse ozaman mass effect de oynama oda uzaylıı senyosu yaaaaaaaaaaaa.Bi kere crysis oyunun teması nanosuit ya adam darpaya(amerikan yüksek skeri teknoloji merkezi} ilham kaynağı olmuş.Siz neyden bahsediyonuz.2 3 bebe korsan almış konuşuyo.Biraz düşünün.

BSC Misafiri

4.3.2013 22:43:45

-1
Yetti be adam daha ne yapsın.Adama Türkiyede ofis istiyoruz dediniz adam sözünüzü iki etti mi adam 20 milyon euro yatırım yaptı.Türkçe oyun var mıydı bugüne kadar he sorarım size adam yürekten türkçe oyun yaptı. Ayrıca kardeşim herkes tuturmuş uzaylı senaryosu uzaylı senaryosu yaw el insaf be bilim kurgudan anlamıyosan oynamıycan.Hikaye güzel değilse ozaman mass effect de oynama oda uzaylıı senyosu yaaaaaaaaaaaa.Bi kere crysis oyunun teması nanosuit ya adam darpaya(amerikan yüksek skeri teknoloji merkezi} ilham kaynağı olmuş.Siz neyden bahsediyonuz.2 3 bebe korsan almış konuşuyo.Biraz düşünün.

arda529

4.3.2013 22:43:14

0
bu adamla muhabbet için çaycıya girsen 20liradan az hesap girmez

RISC64

4.3.2013 22:36:24

+2
Sayın bsc Artık şu bsc misafir i kaldırın .

numenorian

4.3.2013 22:33:44

-2
yahuşu sitedeki istemediğimiz üyeleri blockladığmız gibi keşke Cevat Yerli yi de blocklayabilsek

BSC Misafiri

4.3.2013 22:11:56

-1
crysis 3'ü beğenmeme rağmen yinede söylediklerine katılmıyorum, tamam konsollar donanımsal olarak geride olabilir ama bu senaryonun klişe ve kısa olmasına sebep değil, ilk farcry bile senaryo ve uzunluk bakımından daha tatmin ediciydi. Grafikler muazzam ama bir yere kadar. Bence seriyi sonlandır salar daha iyi olacak. yeni bir seri daha mantıklı olur.

BSC Misafiri

4.3.2013 22:11:52

-1
Bu kadar çok konuşan ve boş konusan bir yapımcı görmedim. Puanları düşük, satışları düşük, optimizasyon kötü, başarılı olamadı işte. Her hafta açıklama yapınca dedikleri de birbirini tutmuyor 2 hafta önce: "yeni nesil bundan iyi olamaz" diyordu PS4 görüntülerini gördükten: "crysis 3 ün kötü görünmesinin sebebi 360 dır" şaka gibi Oyun fos çıkınca bu nesili suçladı

BSC Misafiri

4.3.2013 22:11:48

-1
Bu kadar çok konuşan ve boş konusan bir yapımcı görmedim. Puanları düşük, satışları düşük, optimizasyon kötü, başarılı olamadı işte. Her hafta açıklama yapınca dedikleri de birbirini tutmuyor 2 hafta önce: "yeni nesil bundan iyi olamaz" diyordu PS4 görüntülerini gördükten sonra: "crysis 3 ün kötü görünmesinin sebebi 360 dır" şaka gibi Oyun fos çıkınca bu nesili suçladı

BSC Misafiri

4.3.2013 22:11:38

0
Abi biraz önce oyunu bitirdim.Bi farcry 3 ün bide crysis 3 ün sonudan etkilendim.Baştan sıkıcı olabilir ama güzel.

BSC Misafiri

4.3.2013 22:11:32

-1
Cevat hocam evet görsel yönden şaheserde farcry1 den aldığım tadı hala alamadım bu oyundan. fazla fantastik be hocam. yap sende GTA gibi MAX gibi bişeyler hazır böle görsel bi motorun var. bol buldun diye saçma sıvama sağa sola uzaylıya zımbırtıya GTA da vesairede 86 bacaklı uzaylı, abudik gubidik yaratık, insandan bozma börtü böcek varmı be hocam

BSC Misafiri

4.3.2013 22:11:27

-1
Kimse "yoğurdum ekşi" demez zaten. Optimizasyon özürlü DLC'yi kakaladı işte. Oyun niye kısa bunu açıklasana önce. iyice Medya Maymunu oldu crytek.

BSC Misafiri

4.3.2013 22:10:20

-1
Crysis 3 beğenmeme rağmen yinede söylediklerine katılmıyorum, tamam konsollar donanımsal olarak geride olabilir ama bu senaryonun klişe ve kısa olmasına sebep değil, ilk farcry bile senaryo ve uzunluk bakımından daha tatmin ediciydi. Grafikler muazzam ama bir yere kadar. Bence seriyi sonlandır salar daha iyi olacak. Yeni bir seri daha mantıklı olur.

BSC Misafiri

4.3.2013 22:10:11

-1
anlaşılan crysis 3 bencmark'tan fazlası olamamış.

akabeyss

4.3.2013 21:53:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Blu_Ray Grafikler üst düzey evet. Muhteşem görsel efektler var. Ama Cevat hocam şunu bilse iyi olu;, biz oyun oynuyoruz, sinemada bilim kurgu filmi seyretmiyoruz. Tamam grafik tabi ki önemli bir unsur ama bir oyun bu kadar mı kısa olur. Para veriyoruz sonuçta. Crysis 1-2-3 hep orjinal almışımdır, destek için. Crysis 1 ayrı bir OLAY ona hiç değinmiyorum zaten. O gazla Crysis 2 aldım hayal kırıklığı yaşadım. Crysis 3 ise size olan güvenimi tamamen sona erdirdi. Oyuna başlamam ile bitirmem bir oldu. Nerede o birinci oyundaki senaryo, merak, işleyiş, konu, sinematikler? Nerede bu? Al eline silahı, Allah Allah! Patır patır ateş, et falan... Olmadı Yerli ağabeyim, olmadı. Crysis defteri benim için kapanmıştır.
tamam da o nasıl pc öle ya

Blu_Ray

4.3.2013 21:29:59

-1
Grafikler üst düzey evet. Muhteşem görsel efektler var. Ama Cevat hocam şunu bilse iyi olu;, biz oyun oynuyoruz, sinemada bilim kurgu filmi seyretmiyoruz. Tamam grafik tabi ki önemli bir unsur ama bir oyun bu kadar mı kısa olur. Para veriyoruz sonuçta. Crysis 1-2-3 hep orjinal almışımdır, destek için. Crysis 1 ayrı bir OLAY ona hiç değinmiyorum zaten. O gazla Crysis 2 aldım hayal kırıklığı yaşadım. Crysis 3 ise size olan güvenimi tamamen sona erdirdi. Oyuna başlamam ile bitirmem bir oldu. Nerede o birinci oyundaki senaryo, merak, işleyiş, konu, sinematikler? Nerede bu? Al eline silahı, Allah Allah! Patır patır ateş, et falan... Olmadı Yerli ağabeyim, olmadı. Crysis defteri benim için kapanmıştır.

iyi cocuk

4.3.2013 21:08:18

0
Ey oyun dünyasının zeki çocuğu ps3 e Xbox a özel ayrı ayrı programlasan bizim önümüze gta da olduğu gibi pc için programlayip sonra konsol a adapté etmesen böyle mi olur elinde bu kadar ofis var birini ps3 birini Xbox birini Nintendo için kullansan nefis olmaz mı millete gerçeği söylesene neden oyun wii u da yok diye bak bidaha crytek kalıyor mu piyasada.... Hadi buyur açıkla

digimon52

4.3.2013 21:00:03

0
Crysis 3 ne free´si play, degilmi ? kalbim kirildi :( Cevati artik pek tuttmasamda Warface ciksin denemek isderim :D

akabeyss

4.3.2013 20:54:04

-1
ne kadar iyi grafik, o kadar iyi oyun sanıyor adam. günümüz oyunlarının çoğunun sıkıntısı bu. sadece bu adama yönelik değil sözlerim. günümüz konsolları grafiği kısıtlıyor, yaratıcılığı değil Cevat Bey

Raven~

4.3.2013 20:50:17

-1
Her şeyi grafik sanan oyundan 1 gram anlamayan adam zaten cevat. Sürekli aynı şeyler. Madem o kadar şahaser al tek basına oyna evde cevat bir sus.

rambocuk

4.3.2013 20:47:57

+2
oyun pcde muhteşem ama konsolda güzel oyun yapanda yapıyor ps3 ex oyunları en büyük örnek

aykut291

4.3.2013 20:41:52

-3
Hişte şaheser falan olduğunu zannetmiyorum.Aldığı puanlarda belli. Zaten Oyunuda oynayamam şu anda. Bildiğim kadarıyla Oyun sadece directx11 destekli ekran kartlarında oynanbiliyomuş. Ekran kartı üretici frimaları iyi para saydırmış belliki Dx9 dx10 desteği vermediğine göre. Zaten şu DX kocaman bir yalan sırf ekran kartı sattırmak için yapılmış para tuzağı olarak görüyorum. Oyun frimaları yeni grafik motoru çıkarmadağı ve grafik konsunda detaylı bir şekilde çalışmadağı sürece isterse DX20 olsun yinede makyaj malzemesi olarak görüyorum. Oyunuda ps3 almak istemiyorum çünkü arakadaşım ps3 rezalet olduğunu söylüyor. Crysis 2 den kötüymüş adeta. He tabi şimdi konsola b*k atarlar şimdi. kusra bakmayın God of war, Last of Ous, Beyond hatta adeletli olsun , Bu ay çıkıcak Biosoc İnfinite nin Crysis 3 den daha şaheser olucağana eminim hatta bunu alacakları punalarlada belli edeceklerine inanıyorum.

AyNaR

4.3.2013 20:39:36

0
Bence bu kez iyi konuşmuş . En azından bu konuşmasında esaslı şekilde konuşuyor , yani söylediyi şeyi ısbatlıyor

Dexstz

4.3.2013 20:38:54

-1
Yinemi CEVAT!

kubilayyy

4.3.2013 20:26:02

-1
saygım var türkçe seslendirme ile hikaye yi anlayarak oyunu oynuyoruz orta şeker bi makine ile oynamama rağmen grafiklerde güzel ama oyun olmuş mu bendece olmamış. oyunda ilerlerken ne bir hecan hissi var ne yapay zeka vur vur ilerle.... insanı havaya sokucak bi arka plan ritmi bile yok...ekran kartı sattırmak için yapılan gereksiz açıklamalar neyse yinede seviyorum seni cevat yerli ama herşey grafik demek değil....

Frantic22

4.3.2013 20:23:07

0
Biri sustursun şu adamı artık tamam bende kabul ediyorum crysis 3 güzel görünüyor ama bu kadarda övünülmezki şöyle böyle diye bırakta biz karar verelim şaheser mi değilmi.

sarjaleti

4.3.2013 20:22:56

-2
Daha oyunu oynamadım ama soğuttular olumsuz yorumlarla oyundan beni şimdiden.

senseman62

4.3.2013 20:22:02

-1
yav hehe cevat haklı olarak oyununu savunuyor,kötüde olsa iyi der bunu herkez yapıyor (bkz aliens colonies marines )....satışları bekliyoruz.. fakat konsolların yapımcıları etkilediği konusunda söylediğine sonuna kadar katılıyorum

BlackAngel998

4.3.2013 20:05:26

+8
Hepte Cevat Yerli konuşuyr hiçte diğer iki kardeş konuşmuyooo :O :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 3
+ TAKİBE
AL
259 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız