Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gears of War 4 için Oynanış Videosu Paylaşıldı

   Xbox One ve Windows 10 için geliştirilen Gears of War 4 için iki tane yeni video paylaşıldı.
 
   Bunlardan ilki JD, Del, Kait ve Marcus Fenix karakterlerinin yer aldığı campaing modundan 7 dakikalık oynanış videosu, diğeri ise oyunda bulunacak Forge adlı multiplayer haritanın tanıtım videosu. İki videoya da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Gears of War 4, Xbox Play Anywhere desteğiyle birlikte 11 Ekim tarihinde çıkış yapacak. İyi seyirler.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gears of war black tusk microsoft xbox one shooter tps yeni nesil
"Watch Dogs 2, Ubisoft'un En Çok Satan Oyunlarından Biri Olabilir" Pac-Man Championship Edition 2 Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ustanak

4.8.2016 22:51:54

0
Çok güzel, tatildeyken izleyememiştim

Chirrut Imwe

24.7.2016 07:51:45

0
Sonra Deli gibi pisman ettirip tekrar Xboxima yönlendirecek oyuna denir . Keko oyunu ile size basarilar

cikiacla

24.7.2016 04:22:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Lol! U4 bunun yaninda keko oyunu jalir
phill öl dese ölecek kadar dogmatik düşünce şeklinde bağlı fanboy adama xboxone sattırıp ps4 aldıran oyuna uncharted4 denir kardeş

BSC Misafiri

23.7.2016 14:18:59

0
Tamam oynanış gene aynı, düz. Tamam bu seri hep böyleydi ama o ilk 2 oyundaki atmosfer ortam yok. Yani o Fenix in karizması olsun o gerilim ortamı olsun. Yaratıklar oyuncak gibi gözüküyor. Bunun grafikle alakası yok oyunun sunumuylai lgisi var..

2K

23.7.2016 10:51:55

0
Yine millet oyunla ilgili ne demiş göreyim diye konuya girdim ama platform kavgası dışında bir şey göremedim, yakında herkes sahip olduğu tüm platformları, mal varlığını, evleri, aylık ücretini koysun da bitsin bu tartışmalar.

Project Scorpio

22.7.2016 22:47:53

0
Bende XO ve PS4 var yılda 100 oyun bitiriyorsam 95 tanesini XO da oynuyorum kalan 5 oyunda tahmin edeceğin gibi PS4 ex leri onlarında çoğuna para vermiyorum Sony de çalışan arkadasımdan bedava promosu geliyor. Şimdi konuyu özetleyecek olursam ana platformum XO dır ve öylede devam edecektir ama senin konsolda oynadığın oyun sayısı eminim 5 ya da 10 tanedir aksini iddaa ediyorsan konsolda kullandığın profilleri verde bakalım neler oynamışsın? d3vstator'a ise gerekli cevapları whatssapp dan veriyorum kendisi sevdiğim bir abim olur.

Metal-Gear

22.7.2016 22:30:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Sen uzun uzun yazmaya devam et ne mal olduğun ortada diyeceğim ama demiyorum orta malı olmuşsun resmen nerede takıldığın belli değil Senede bir kere açtığın konsolun var diye oyuncu mu sandın kendini? Hadi kardeşim uza gtx 1080 ile 3dmark testi yap oyun oynamak sana fazla gelir.
İşte bu! Yazdığın her yorumda biraz daha küçülüyorsun. İlk yaptığın yoruma bak: "Ben senin gibi tek platformda oynamıyorum" demişsin. Şimdi seni mundar edip Pink Osmana çevirince dediğin laf ise şu olmuş: "Nerede takıldığın belli değil, senede bir kere açtığın konsol" -- vıdı vıdı vıdı... Bre rezil adam, sen kendin demiyormuydun çok platform takılıyorum diye, şimdi benim her platformun nimetlerinden sonuna kadar yararlandığımı gözünle görünce, hasedinden ve kudurmuşluğundan "nerede takıldığın belli değile mi" döndün? O zaman sen benden beter ortalık malısın, ilk sen söylüyordun. Söylediğin her şey yalan bu bir, iddiaların hep çürük bu iki, lafı koyunca kudurup bir önceki söylediğinin tersine dönüyorsun bu üç. Hadi bir şey daha yazda biraz daha rezil edeyim seni. Daha 1 kez olsun yazdıklarıma cevap veremedin, her söylediğini çürüttüm, her söylediğin lafta sana tükürdüğünü yalattım. =================== @d3vstator, abi bundan olsa olsa pembe klavyeli olur. 180 derece dönüp dönüp duruyor bak sana. Senin yazdıklarına da cevap verememiş zaten. Sony'ci olsun babam ölse üzülmem diyen bir adamdan tutarlılık bekleyemezsin zaten. Bana Sony fanı diyordu, sonra PC fanı dedi, sonra ağır PC gamer'a döndü, sonra ondan da vazgeçti nerede takıldığın belli değile döndü, aynı mesajın içinde de yılda 1 defa konsolunu açıyorsun dedi, nerede takıldığın belli değil lafından da vazgeçiverdi bir cümle sonrasında. 365 gün benim nerede oyun oynadığımı izliyor sanki Pink. Üstüne üstlük kendi diyordu ben çok platform takılıyorum diye. :D:D İlk yorumundan beridir de aynı çelişkileri devam ediyor yazdıklarına bak anlarsın. :D

powersmachine54

22.7.2016 22:01:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Lol! U4 bunun yaninda keko oyunu jalir
Ps4'ün çıkış exculesive oyunları bile bu oyundan en az 2 kat daha iyi grafiklere sahiptir. İnfamous second son hemde open world olmasına rağmen bu oyundan çok daha iyi grafiklere sahip. Uncharted 4,Killzone shadow fall,İnfamous second son,Driveclub gibi exculesive oyunların grafikleri yanında bu geow 4 maalesef oldgen grafiklere sahip oluyor.

Chirrut Imwe

22.7.2016 19:59:04

0
Lol! U4 bunun yaninda keko oyunu jalir

JustInCase

22.7.2016 19:25:42

+3
Ben bu forumda daha Metal-Gear kadar fanboylara kapak üstüne kapak atan adam görmedim. Hiçbir tartışması laf salatası üzerine değil, her bir yazısında fanboyların söylediklerine direk cevap olan şeyler yazıyor. Fanboylar en fazla 2-3 postluk tartışabiliyor bu arkadaşla ve son mesajları hep HAKARET olup kaçıyorlar niyeyse... Dikkat edin "fanboylar" diyorum, Xbox fanboyu demiyorum. PC fanlarına da pis kapak çıkardığını gördüm, hatta forum kapağın sesine uyanmıştı birinde. Xbox fanlarını zaten kapak delisi ediyor, forumdaki en azgınlar hep xbox fanları zaten, en cahiller bunlar. Yazdıklarını hep okuyorum çünkü verdiği cevaplar çoğunlukla bilgi paylaşım üzerine, dediğim gibi 1 kez olsun çirkeflik dolu post kasmıyor adam. Sert mizacı olabilir fanlara karşı ama çirkeflik değil, bilgi ile oluyor. Direk soruya - cevap şeklinde, gerekirse kanıtını koyuyor. Zaten forumlarda bu şekilde tartışılmalı, bunun doğrusu budur. Tartışırken bile bilgi paylaşırsın, maksadın doğru bilgiyi vermektir. Forum kültürü böyle olmalı işte. Ama fanboylar boş laf, boş çirkeflikle kirletiyorlar forumu. Çünkü anlamadığı bilmediği şeylerden atıp tutuyorlar her konuda, tek maksatları taptıkları markayı yüceltsinler de gerisi önemli değil, cahil cahil boş laflar sürekli. Adam getiriyor belgesiyle, gerekirse yaptığı işleriyle, paylaşımıyla cevabı kapatıyor. Daha hiç çirkefliklerle karşısındakini bertaraf ettiğini görmedim. Bakın gelmiş geçmiş bütün tartışmalarda aynısının olduğunu göreceksiniz. Fanboy sıkıştıkça sıkışıyor ve hakaret edip kaçıyor. Defalarca şahit oldum buna. :D Bu konudaki tartışmanın da böyle biteceğine emindim, Fanboy habire sıkışıyordu çünkü, beni şaşırtmadı. :D Rezilliği ve cehaleti yanına kâr kalıyor. Hepsinden SS alsak ilerde konu açılır özel muhabbet olur aslında.

İdrak İstimlak

22.7.2016 18:39:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Sen uzun uzun yazmaya devam et ne mal olduğun ortada diyeceğim ama demiyorum orta malı olmuşsun resmen nerede takıldığın belli değil Senede 1 kere açtığın konsolun var diye oyuncu mu sandın kendini? Hadi kardeşim uza gtx 1080 ile 3dmark testi yap oynamak sana fazla gelir.
Bordo klavyelisin mübarek, korktum...

Project Scorpio

22.7.2016 17:51:28

0
Sen uzun uzun yazmaya devam et ne mal olduğun ortada diyeceğim ama demiyorum orta malı olmuşsun resmen nerede takıldığın belli değil Senede bir kere açtığın konsolun var diye oyuncu mu sandın kendini? Hadi kardeşim uza gtx 1080 ile 3dmark testi yap oyun oynamak sana fazla gelir.

İdrak İstimlak

22.7.2016 17:44:31

0
Yavvassssss

Metal-Gear

22.7.2016 14:17:04

+1
Hahaha ulan. Her seferinde bir ezilme, bir kabullenme, bir tükürdüğünü yalama ve yeni bir laf atma girişimi. :D Başından beri tartışmalarımıza bir bak sana hepsini oku bi baştan. :D İlkinde diyordun ki: UC4'te yenilik yok, cevabı yapıştırınca "oynadım" dedin ve karşındakini tanımadan yorum yapma dedin, tek platformda oyun oynuyorsun dedin ve sustun. Oysa ki Sony fanı olsun babam ölse üzülmem diyen bir adam, Ps4 ve UC4 oynamış!!!!! Vay anam vaaay, rezilliğe bak. :D Yalanın bini bir para. Ha bi de oynamış ama yenilikleri de görememiş. :D:D Her bir lafın ayrı bir soruşturma konusu. :D Neyse lafına cevaben karşındakini tanımadan asıl senin yorum yaptığını söyleyip: kullandığım platformların resmini koydum, bu sefer kendi söylediğin şeye kendin düştün ve hiç o konuya cevap bile veremeden konuyu "PC ile aynı grafiklerde oyun oynuyoruma" çevirdin. Zaten bu laf senin bittiğin noktaydı. Sonra onun cevabını gerçek örnekleriyle verdim, ezildin ve bu seferde diyorsun ki; -- "e bilmem kaç binlik PC toplamışsın, bir zahmet utlra - 4k oyna" -- diyerekten yine bir önceki iddianın çürük olduğunu kabul ediyor ve eziliyorsun. :D :D: :D Daha da ezerim, yeni iddiaların şu şekilde: "Konsolları elinde tutan bir PC gamer'sın, konsolunun keyfine varamıyorsun, yeni Titan çıktı GTX 1080 artık çöp vs.." Bu laflarına cevaben ise: PS4'te oynadığım oyunları, Xbox One'dakileri, X360 ve hatta PS3'tekileri koyar yazarım buraya. Ardından da şu an GTX 980'in bile tüm oyunları nasıl ultra oynatabildiğini ve önümüzdeki en az 2 sene boyunca oynatabileceğini, GTX 770 gibi asırlık bir ekran kartının bile hala ROTTR gibi ağır bir oyunu High - Ultra arası 40 fps ortalaması ile oynatabildiğini resimleri ile buraya koyarım. Yine ezilirsin, sonra GTX 1080'in elini öpersin. :D Bu sefer başka bir şey çıkarırsın, cevabını alır yine oturursun. Bu böyle gider. Teknik bilgi sıfır, fanboyluk tavan yapmış, karşıdakini fanlıkla suçluyor, kendisi çamura batmış, her bir cevabın karşılığında verdiğin cevaplar ayrı bir facia ve tükürdüğünü yalama dolu. Ne biçim bi adamsın ya sen. :D Yani hiç mi sormaz bir adam kendine, "ben n'apıyorum" diye. Hadi kardeş hadi, beni kendi seviyene çekip oradan vuramazsın. Başından beri her yerin çelişki dolu, ben buna gelir miyim la. :)

Project Scorpio

22.7.2016 13:55:43

0
Adam bana sadece 3000₺ olan ekran kartıyla olan sisteminde ultra ayarlarda oynuyorum diyor 10 bin tl sisteme bayılmışsın bırakta açsın biz burada 1000₺ lik konsolla harika işler çıkartıyoruz ergenler gibi sidik yarıştırıp 150 frame yarışına girmiyoruz ama sen konsolları öylesine elinde tutan ağır bir pc gamersın ve konsolun keyfini anlayamazsın. Şuan istesem en kral PC alır eskiden olduğu gibi keyfime bakarım ama online oyunlarda hilecilerin kol gezdiği, üreticilerin devamlı donanım çıkarttığı, bitmek biilmeyen yazılım ve güncellemeleriyle en nefret ettiğim platform olan PC ye dönmemeye 2008 yılında yemin ettim. İstersen 12K da oyna oyunlarını benim için çöplük yuvası ve oyun üreticileri tarafından üvey evlattır PC. Ha bu arada yeni Titan X duyurmuşlar senin kart bir gömlek alt oldu destuuuur be Nvidia bu ne hız milleti aldığına pişman ediyorsun

Metal-Gear

22.7.2016 13:30:20

+4
Dün Sony fanıydık, bu gün PC fanı olduk. Dur bakalım yarın ne fanı diyecekler. Ne adamlarsınız yav. İkinci fotoğrafta iki konsol var, PC fanı olan adam niye 2 konsol alsın? Hadi 1 tane BELKİ alır neyse de niye ikisini birden alsın az mantık be kardeş. Benim PC'deki tek derdim oyun değil, 3D programlıyorum salt render performansı lazım bana. QB bir port faciasıydı. Ben onu ilk Xbox One'da oynadım. PC'de ikinci kez yarıya kadar oynadım, öyle bir facia ki bazı yerlerde animasyonlar bile titriyordu, dedim bu ne lan. Koca nesil boyunca, ilk defa bir oyunu XO'da oynadığıma sevindim, öyle bir port faciasıydı QB. AMA! Bu sadece QB için geçerli, başka oyun mu var böyle bilader, ROTTR'ı da ilk XO'ya çıktı onda oynadım, 2 ay geçti PC'ye çıktı aldım ve Ultra detay + 4K bitirdim onu. XO sürümü ile arasındaki farkı çıplak gözle görsen aklın hayalin durur, yüzüne bile bakmazsın XO sürümünün. Tahminlerin QB'den öteye gidemez işte böyle, QB yapımcının ezikliğine uğradı. Bütün oyunlar böyle değil neyse ki, sen görmeden konuşuyorsun ben 2 hatta 3 platformda da oynayarak konuşuyorum. Bizde eşşek değiliz arada fark olmayan şey için PC'ye yönelelim, forumdaki high-end PC kullanıcılarına sor bakalım QB hariç tüm oyunlardaki grafik farkını, kendi gözüyle görmüş adam hepsi. Sana ne cevap verecekler acaba. İhrac ederler seni buralardan. Ek olarak, sonradan QB için 25 gb bir güncelleme geldi, hataların bir çoğu düzeltildi onda bile. Ve buna rağmen, QB'nin tüm grafik detaylarını köklediğin zaman XO'dan iyi hale geliyor oyun. XO'daki o geç yüklenen kaplamalar, bok gibi görsel efektler düzeliyor PC sürümünde, sırf o bile yeter. Öyle youtube videosu bakmaya benzemiyor bu iş güzelim. Özellikle de Volume Light efekti, XO sürümü noise'li ve GI kalitesi sefil ötesiydi, bulanık ve bozuktu her şey. Hele gölgeler........ PC sürümünün düzeltilmemiş halinde bile bu efektlerde farkını ortaya koyuyordu düz port oyun olmasına rağmen. Kaldı ki diğer oyunlardaki farkı sen düşün, zannediyor ki her oyun XO'dan port. Son anlık bir kararla PC'ye çıkarılma kararı alınmış bir oyun ile tüm oyun camiasını bir tutuyorsun. ROTTR en basit örnek, başından beri multiplatform olacağı belliydi ve PC sürümü XO sürümüne uçan tekme atıyor bildiğin. QB'nin yamalı halide aynı şekilde üstelik. Bu her oyunda böyle, bunca iyi PC kullanıcısı bi tarafından uydurmuyor heralde. Zaten bir ton test var internette. Ayrıca evet, 25 - 30 fps görürsün leş gibi kaplamalar olmasına rağmen, bak videoyu bir daha izle. Karakterlerin üzerindeki kaplamalar bile bulanık ve tırtıklı. ROTTR'da 25 fps'ye kadar düşüyordu testleri izle inanmıyorsan. PC ile aynı grafik kalitesinde oyun oynadığını zannediyor lan adam, şaka gibi!!! Birde daha vahimi QB gibi XO'da bile facia bir oyunu bana örnek veriyor.!

Project Scorpio

22.7.2016 12:56:24

0
Low +25 FPS imiş Bu değerler ancak senin gibi PC fanlarından beklenen hayal tutarlar. Sen GTX 1080 de benim Xbox One dan aldığım aynı görüntüyü alacağınıda biliyorsun değil mi? Bu oyunların hepsi XO dan port ediliyor çözünürlük harici farklar olmuyor eğer Quantum Break'i hem XO hem PC de oynadıysan görürsün. Senin anlayacağın o grafik farkları yalan oldu güzelim

Metal-Gear

22.7.2016 12:45:04

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Ben Uncharted 4'u çıktığı gün spot dan 190₺ verip aldım ve 2 günde bitirdim senin gibi tek platformda oyun oynamıyorum bedavadan sallamadan once karşındakini iyi tanı derim. Ayrıca oyun daha cıkmadı hele bir oynayalım sonra yazarız aradaki farkları.
Bence de karşındakini tanımadan sallamamak lazım kardeşim. Marka fanlığı yapıp diğer platformların getirilerinden kendimi mahrum bırakacak kadar sığ düşünceli değilim neyse ki. Madem tanımadan yorum yapmamak lazım, sen beni tanıyor musun ki? Kendin söylemiş kendin düşmüşsün bak. Mesela GEOW 4'ü yeni elime ulaşan GTX 1080 ile 4K + Ultra grafiklerde G-Sync/FasySync açık çatır çatır oynamamı engelleyecek bir şey yok karşımda. Sen ve muadillerinde bu neslin en güçsüz makinesinde Low + 25-30 fps takılırsınız GEOW 4'te artık. Bende de var XO aşağıda gördüğün gibi, ama GEOW 4'ü bu makine ile rezil edecek değilim, bunca zaman yattı biraz daha yatsın ne olacak. :D Üzücü bir durum tabi sizler için, piyasanın en iyi Shooter oyunlarından birini XO ile rezil etmek. Nasıl olsa Exc. oyunu da kalmadı konsolun, bari satıp PC'ni upgrade et hiç değilse eli yüzü düzgün şekilde oynarsın çıkan multiplatformları, ben Xbox fanı olsam yapacağım şey kesinlikle bu olurdu. Çokta zor olmasa gerek nasıl olsa Win10'da Microsoft'un platformu, az zorlarsan başarırsın bro. ===================== ===================== =====================

Chirrut Imwe

22.7.2016 10:53:36

0
Grafikler U4'ü bi güzel tokatlamis. Oyun olarakda tokatlayacagina hic süphe yoktur.

BSC Misafiri

22.7.2016 08:47:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: karamsar-53 Arkadaşlar uncarted garafikleri iyi olması normal çünkü diş etken azz efek cok yok ayni zamanda uzaktaki görüntü cok kötü ama gears of wars oyunda cok etkileşim var parcalanmalar falan cok yani efekten kısmalari normal ayni şekilde uncarted yapsa oda görüntüden kısacaktı ama oyun hangisi güzel dersen uncarted daha iyi ona lafim yok ama ikiisni kiyaslerkende mantiklı kyasliyalim iki oyunuda gömmeden
Kardeşim Uncharted 4'tede çok parçalanma var,Grafikte var,En kral efektlerde var,animasyonlarda var..Bide biri ps4 biri xbox yani ps4 hertürlü daha iyi olacak.. Bu yeni GOW eski nesil gibi duruyor uncharted 4'ün yanında..

Lazburnu53

21.7.2016 21:57:37

0
Arkadaşlar uncarted garafikleri iyi olması normal çünkü diş etken azz efek cok yok ayni zamanda uzaktaki görüntü cok kötü ama gears of wars oyunda cok etkileşim var parcalanmalar falan cok yani efekten kısmalari normal ayni şekilde uncarted yapsa oda görüntüden kısacaktı ama oyun hangisi güzel dersen uncarted daha iyi ona lafim yok ama ikiisni kiyaslerkende mantiklı kyasliyalim iki oyunuda gömmeden

İdrak İstimlak

21.7.2016 21:39:25

+1
Az önce GeoW4'ün fırtına sahnesini övüyordun, utanmadan bir de 2 metrekare alandaki fırtına gibisi olmadığını iddia ediyordun. Peki bu ne panpa, hayatında böyle bir şey gördün mü?

Project Scorpio

21.7.2016 21:35:26

0
Bu oyundan 80 altı puanı ancak ve ancak oyundan anlamayan kör cahil bir oyuncu medet umabilir oda sensin ihtiyar

BSC Misafiri

21.7.2016 21:25:29

0
xbox one almaya gidiyorum

İdrak İstimlak

21.7.2016 21:17:38

+3
İyi de daha oynamadan niye kral ilan ettin? Sana önceki mesajımda meta puanı 80 altında kalırsa Xbox'ı bırakacak mısın diye sordum, cevap bile veremedin. Korkma yahu, cevap ver, yemeyiz, en kötü en kral konsola terfi etmiş olacaksın...

Project Scorpio

21.7.2016 21:09:33

0
Ben Uncharted 4'u çıktığı gün spot dan 190₺ verip aldım ve 2 günde bitirdim senin gibi tek platformda oyun oynamıyorum bedavadan sallamadan once karşındakini iyi tanı derim. Ayrıca oyun daha cıkmadı hele bir oynayalım sonra yazarız aradaki farkları.

Metal-Gear

21.7.2016 21:04:21

+7
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Tipik fanboy yorumu... Uncharted da herşey ilk oyundan kalma devam ediyor insan seriye co-op desteği eklese oynanabilirliğe yeni bir soluk getırse, open world harita yapsa ne olur? 10 yıldır aynı tas aynı hamam.
Alakası yok, sen oynamadığın için bilmiyorsun. Sadece Uncharted 4 başlığında ağzı açık ayran delisi gibi geziyordun 2 ay önce. Ayıla bayıla fotoğraflara bakıyordun. Oyunda eski seriye göre baya yenilik vardı, bunu da fotoğraflara bakarak anlayamazsın ben sana bir kaçını yazayım. Bir aksiyon/macera oyunundan beklenebilecek tarzda yenilikler gelmişti: Oyunun oynanış bazında gidişatını değiştiren araç sürme, halat atma, yan karakterler ile daha etkileşimli bir ilerleyiş, geniş ve aşırı görsel harita alanları ve hepsine ek olarak; ciddi manada artırılmış gizlilik sistemi vardı oyunda. Öyle ki artık düşmanı Tag'leme bile vardı. Bunların hiç biri önceki oyunlarda yoktu işte, olanları da minimum düzeydeydi... d3vstator'ın dediği bu manada doğru olmuş, fanboyluk yapmamış doğru bir tespit yapmış adam. GEOW 4 güzel görünüyor hiç lafım yok, zira bende seviyorum seriyi ama GEOW 3 ile arasında ne fark gördün? Bana tek bir fark söyle haklısın diyeyim şu single player'da... Yok çünkü hala aynı. UC4, önceki seriye göre hatırı sayılır yenilikler getirdi, yiğidi öldür hakkını yeme şimdi. Grafikleri de UC4 ile karşılaştırılacak düzeyde değil, zaten piyasada tüm platformları toplasan UC4 ile grafiklerini karşılaştırabileceğin oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Konsol oyunu demeye bin şahit isteyen bir oyun yaptı adamlar teknik anlamda. Tamam Xbox fanboyusun, Xbox sana göre master race anladık. Ama birazda doğru olana ""doğru"" demeyi öğren. Egzantrik bir fanboydan, bir başkasının yorumuna "tipik fanboy" demek kadarda ironik bir durum yok.

İdrak İstimlak

21.7.2016 20:42:35

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Tipik fanboy yorumu... Uncharted da herşey ilk oyundan kalma devam ediyor insan seriye co-op desteği eklese oynanabilirliğe yeni bir soluk getırse, open world harita yapsa ne olur? 10 yıldır aynı tas aynı hamam.
Koridorda gecen oyuna bayiliyorsun ama essek kadar haritasi olan ve neredeyse acik dunya bir oyun kadar buyukluge sahip olan UC4 un harita buyuklugune laf ediyorsun. Agzina biber surmeden sus...

Project Scorpio

21.7.2016 20:37:08

0
Tipik fanboy yorumu... Uncharted da herşey ilk oyundan kalma devam ediyor insan seriye co-op desteği eklese oynanabilirliğe yeni bir soluk getırse, open world harita yapsa ne olur? 10 yıldır aynı tas aynı hamam.

İdrak İstimlak

21.7.2016 20:31:46

+2
Grafikler Uncharted 4'u görmüş gozler icin cok vasat kaldi, hatta vasat otesi. Koridor ilerleyis halen devam ediyor. Yahu dikkat edin adamlar ses efektlerinde bile serinin eski efektlerini kullanmislar, insan yeni bir seyler yapardi. Seriyi seviyoruz ama Marcus'un figuran oldugu bir oyun olarak maalesef beklentilerimin altinda kaldi.

BSC Misafiri

21.7.2016 19:58:41

0
Windows 10 icin kacmaz bir oyun zaten hastasiyim bu serinin daha yeni ultimate edition i bitirdim. Cok deli olmus oyun keske hemen simdi ciksa.

freshmind

21.7.2016 19:42:38

0
Daha karanlık sahneler kullansalardı keşke, ışığı biraz açmışlar o E3 videosuna göre, hemen kusurlar belli olmuş.

BSC Misafiri

21.7.2016 19:37:32

+1
Yav bu oyunu grafik anlamında uncharted 4'le karşılaştırmamak lazım,Kendi çapında güzel bir oyun olmuş gibi ha ilgimi çektimi,hiç umurumda bile değil...Çok itici geliyor artık XBOX'ın oyunları nedense..SONY bu konuda çok daha iyi..

gamerasi

21.7.2016 19:13:27

+1
Fırtınadan dolayı ortalıkta ne varsa rüzgarın şiddetine dayanamayıp savruluyor ama oyundaki "insan" karakterler ise banamısın demiyor. Böyle bölüm dizaynı mı olur. Ah ah nerede Gears 2 nerede bu.

Master_Evil

21.7.2016 18:47:08

0
güzel görünüyor

BayTuruncu

21.7.2016 17:42:18

+1
Beklediğimin altında olmuş hiç heyecanlandırmadı

nemesis16

21.7.2016 17:38:11

0
grafikler bence iyi ve bu oyun herkese hitab etmez oyuna kotu diyenler zaten bu tarz oyunlari sevmezler ondan camur atarlar gow bana gore efsanedir pc ye gwliyor birde

Project Scorpio

21.7.2016 17:14:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

[link=http://hizliresim.com/R3jBW1]http://hizliresim.com/R3jBW1[/link] [link=http://hizliresim.com/pPO9d0]http://hizliresim.com/pPO9d0[/link]
4 kişi co-op oynanan, en ıyı multiplayera sahip TPS'nin kralı bir oyuna adam Bloodborne'u alternatif gösterdi Sen çok yanlış anlamışsın kardeş...

Metal-Gear

21.7.2016 16:37:57

0
Grafikler orta halli görünüyor beklediğimin çok altında, ama oyun çok güzel. GEOW serisini hep sevdim zaten.

KaptanKenway

21.7.2016 16:35:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri çok vasat görünüyor
Vasat olan tek bir yanını söylesene bana PS4 fan boyu ? Uncharted serisi Xbox'da çıksa ona bile PS4 fanboyu olduğu için laf edecek adamların söylediğine bak. Sizin yorumlarınızı dikkate almayıp direk "bi halt bilmeyenler" kategorisinde değerlendiriyorum. Oyuna gelecek olursak; kaplamalar, animasyonlar, canavar parçalanışları, atmosfer harika gözüküyor. PC'de daha yüksek ve daha iyi performans sunacağını düşünüyorum.

Persona_Non_Grata

21.7.2016 16:03:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

[link=http://hizliresim.com/R3jBW1]http://hizliresim.com/R3jBW1[/link] [link=http://hizliresim.com/pPO9d0]http://hizliresim.com/pPO9d0[/link]
Logar kapağını takmışsın kardeşim

Rapsody_izmir

21.7.2016 15:32:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Sen gerçekten umutsuz vakasın bu oyun 85 den aşağa puan almaz kasma bu kadar PS4 de yok böyle kalite oyun.
[link=http://hizliresim.com/R3jBW1]http://hizliresim.com/R3jBW1[/link] [link=http://hizliresim.com/pPO9d0]http://hizliresim.com/pPO9d0[/link]

BSC Misafiri

21.7.2016 15:31:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Sen gerçekten umutsuz vakasın bu oyun 85 den aşağa puan almaz kasma bu kadar PS4 de yok böyle kalite oyun. onun gbi olmayabilir. ama ondan daha iyileri var hemde fazlası;)))

İdrak İstimlak

21.7.2016 15:22:00

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Sen gerçekten umutsuz vakasın bu oyun 85 den aşağa puan almaz kasma bu kadar PS4 de yok böyle kalite oyun.
Meta 85 degil, 80 den asagi olursa birakacak misin Xbox markasini?.. Madem bu kadar iddialisin, gorelim ciddiyetini...

Project Scorpio

21.7.2016 15:01:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

torrente çıksa bile kotaya yazık.
Sen gerçekten umutsuz vakasın bu oyun 85 den aşağa puan almaz kasma bu kadar PS4 de yok böyle kalite oyun.

KAKÁ

21.7.2016 14:47:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Önce Xbox One almalısın
Kanka senin salça olmanlı bekliyordum yine valla

Project Scorpio

21.7.2016 14:44:56

0
Önce Xbox One almalısın

KAKÁ

21.7.2016 14:41:38

0
Marcus da bizle oynuyor coopda marcusu alırım direkt

Rapsody_izmir

21.7.2016 13:59:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Pc yede çıkıyor niye oynayamayak :D ha oyun oyna sil olarak duruyor sıkıntı o..
torrente çıksa bile kotaya yazık.

BSC Misafiri

21.7.2016 13:56:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir Xboxın en iyi oyununu izledim ve iyi ki almamışım diyorum. Oyunu oynayan adam bile atmosferden o kadar sıkılmış ki koşarak geçti bütün alanı.
Oyun atmosfer ve grafik olarak 10 nımara olmuş aksiyonun dibine vurmuşlar oynayamayacaksın diye oyuna boşuna çamur atma belki rüyanda oynayıp kendini tatmin edersin.
Pc yede çıkıyor niye oynayamayak :D ha oyun oyna sil olarak duruyor sıkıntı o..

Project Scorpio

21.7.2016 13:46:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir Xboxın en iyi oyununu izledim ve iyi ki almamışım diyorum. Oyunu oynayan adam bile atmosferden o kadar sıkılmış ki koşarak geçti bütün alanı.
Oyun atmosfer ve grafik olarak 10 numara olmuş aksiyonun dibine vurmuşlar oynayamayacaksın diye oyuna boşuna çamur atma belki rüyanda oynayıp kendini tatmin edersin.

Rapsody_izmir

21.7.2016 13:19:57

0
Xboxın en iyi oyununu izledim ve iyi ki almamışım diyorum. Oyunu oynayan adam bile atmosferden o kadar sıkılmış ki koşarak geçti bütün alanı.

Guest-C8DDC600D

21.7.2016 13:17:17

0
Oyunun dibi geliyor

BSC Misafiri

21.7.2016 13:14:05

0
çok vasat görünüyor

HIGHER

21.7.2016 11:48:07

0
güzel görünüyor gerçekten

Patren

21.7.2016 11:06:45

0
Goty

BSC Misafiri

21.7.2016 10:39:01

0
Vallahi de geliyor.. Heyt be
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 4
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız