Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game of Thrones, 3 Farklı Oyunla Geliyor !

Farmville benzeri bir Game of Thrones ? Hmm....
 
    Ülkemizde de büyük beğeniyle takip edilen Tv dizisiyle hatrı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Game of Thrones, 3 farklı oyunla sevenlerinin karşısına çıkacak.
 
    Bu oyunlardan ilki, dağıtımcılığı Atlus tarafından üstlenilen ve yapımcı koltuğunda daha önce A Game of Thrones: Genesis (BSC İncelemesi için tıklayın) isimli vasat strateji oyununu geliştiren Cyanide Studios'un oturduğu RPG türü olacak bir yapım. PC, Xbox 360 ve PS3 platformlarında önümüzdeki sene kendini gösterecek. Tv dizisi yayın haklarına sahip HBO'nun dizi senaryosunu yapımcılarla paylaşacağı ve buna göre oyunun da dizi hikayesine paralel ilerleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.
 
    Game of Thrones evreninde geçecek diğer oyunumuz ise daha önce Battlestar Galactica Online'ı geliştiren Bigpoint'in MMO türü oyunu olacak. Üçüncü ve son oyun ise Farmville benzeri bir sosyal ağ oyunu.  Romanın yazarı George R.R. Martin tüm bu oyun senaryolarında bizzat kendisinin kaleme aldığı hikayeler işlenecek. Böylece kitap ve dizide olup biteni adı gibi bilen Game of Thrones hayranları oyunlarda işleyen senaryolarda beklentilerini karşılayacak gelişmelere tanıklık edecekler. Yazar Martin, bu alanda tecrübe sahibi olmadığını ancak yapımcı firmalara tam güveni olduğunu dile getirdi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak USAToday game of thrones taht oyunları atlus pc xbox 360 ps3 mmo rpg
CoD: Modern Warfare 3 Defiance'tan İlk Bilgiler Orcs Must Die'ın İkinci DLC'si Steam'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

10.11.2011 00:46:18

0
LOTR'a döner, PB ve Lost'un oyunları da vasattı Lost'un oyununu Ubisoft yapmasına rağmen malzeme yoktu da GOT'tan fena RPG malzemesi çıkar LOTR gibi ama yapacak yer yok..LOTR WitN çıktı o da vasat, bir adam gibi oyun yapamıyorlar şu evrene..

BSC Misafiri

9.11.2011 16:44:00

0
Hangisi tutarsa hesabına girmişler :D

xLordRealx

9.11.2011 15:05:16

+2
Abi dizi mükemmel yalnız. Ben pek aksiyon, vurdu kırdı olmayan dizileri pek sevmem ama ilk defa bir dramayı bu kadar beğendim. 10 bölüm tadı damağımda kaldı. İnşallah ikinci sezon daha uzun sürer. Bu diziyi kaçırmayın arkadaşlar.

aykut291

9.11.2011 13:59:55

0
Herzamanki gibi vasat oyun olma ihitimali çok yüksek.Söz konusu filim ve dizi oyunları olunca böyle bir yargı oluştu üzerimizde.Ama Nisan ayında dizinin 2. sezonu merakla,sabırsızlıkla bekliyorum.Malesef internetten takip ediyorum çünkü saolsun Cnbc-e herzaman olduğu gibi dünyadan geriden gelmeye devam ediyo.Dünya 2 .sezonu beklerken Cnbc-e izleyicileri mahsim 1. sezonu yeni izliyolar.Hal böyle oluncada reyting falan umrumda olmuyo benimde.:)

BSC Misafiri

9.11.2011 13:57:23

0
Game of thrones gerçekten güzel bir evreni ve hikayesi var. Ama Cyanide Studios bu işin altından kalkabilir mi bilmiyorum. İnşallah aceleye getirmezler ve 2012 yılına yakışır kalitede grafik ve oynanış sunarlar. Bekliyoruz bakalım.

Cemlat

9.11.2011 13:29:41

0
aslında hikayesi o kadar güzelki keşke daha büyük firimalar bi el atsa şuna mesela düşünsenize mount and blade tarzı bir yapımda ( daha gelişmişi tabi ) öyle bir dünyada rpg

BSC Misafiri

9.11.2011 13:17:56

0
GOT gibi bir efsaneye hakaret gibi oyunlar yapmayın LOTR dönmesin sakın

waltran

9.11.2011 12:46:58

0
acayip acayip firmalara saçma sapan oyunlar yaptıracaklarına adam gibi tek bir oyun çıkarsalar ya... illa her yönden yağını balını yiyecekler

tnszfr

9.11.2011 12:29:58

0
4 koldan thrones yağıyo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız