Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V'in PC, PS4 ve Xbox One Sürümlerinin Çıkış Tarihi Açıklandı!


    Geçtiğimiz sene PS3 ve Xbox 360 için çıkarak büyük bir başarı elde eden Grand Theft Auto V'in yeni nesil ve PC sürümü geçtiğimiz E3 konferansında duyurulmuştu. O dönemden bu yana hakkında fazla haber duyamadığımız GTA V'in PC, PS4 ve Xbox One sürümlerinin çıkış tarihi açıklandı.
 
    Yapılan duyuruya göre Grand Theft Auto V'in PS4 ve Xbox One sürümü 18 Kasım'da çıkışını yapacak. Oyunun PC sürümünün çıkışı ise gecikmeli olarak 27 Ocak'ta yapılacak. GTA V'in yeni sürümü, PS3 ve Xbox 360 sürümlerine nazaran daha güçlü içeriklerle piyasaya çıkacak.
 
    Daha gelişmiş uzaklık çizimleri ve daha yüksek çözünürlüğün haricinde oyunun yeni nesil ve PC sürümünde,
 
- Yeni silahlar, araçlar ve aktiviteler
- Daha gerçekçi doğal hayat
- Daha yoğun trafik
- Yeni ağaç, yeşillik sistemi
- Daha güçlü hasar efektleri 
- Daha gerçekçi hava efektleri bulunacak.
 
    Bunların haricinde GTA V'in yeni halinde radyo istasyonlarına 100 yeni parça eklenecek.
 
    GTA V'i ön siparişle satın alan bütün oyunculara GTA V ve GTA Online'da harcayabilecekleri 1 milyon dolarlık ekstra para sunulacağı belirtiliyor. GTA Online demişken, oyunun multiplayer modundaki kişi sayısının 30 oyuncuya kadar çıkarılacağı açıklanmış. Ek olarak, oyunun yeni nesil sürümü için yeni bir video da yolda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5
Styx: Master of Shadows'daki Klonlama Özeliği Bu Videoda Tanılıyor Grand Theft Auto 5'ten Yeni Nesil Harika Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KIZIL ORDU

17.9.2014 17:41:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Parası olmayan oyuncu olamaz mı ?
Korsana abansın dime ? çalışıp 2 gün para kazanmak çok zor tabi

BSC Misafiri

14.9.2014 22:11:29

0
GTA V kötü optimize olcakmı diyen arkadaşlar yeni nesil konsollar x86 mimarisini kullanıyo bu pc lerde kulllanılan mimari onunu için kötü optimizasyon olması düşük

KaleyDeskop

14.9.2014 13:55:33

0
ben mp modunda en az 100 kişi olabilir diyordum,artık modculara

kizil_elma

14.9.2014 01:23:58

0
Orası şüpheli

Infinitum

14.9.2014 01:11:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: LordWinchester

Birde gta 5'in demosu çıktı diyenler var
Bunlar GTA 5 diye ne oynuyor merak ediyorum hocam .

kizil_elma

13.9.2014 22:08:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum Zaman benim için sıkıntı değil PC'yi anca 2015 Mart-Nisan gibi alacağım için. Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşım aylar önce GTA 5'i PC'de oynadığını iddia ediyordu, o kadar ısrar etti ki ben bile inanacaktım . Artık torrentten virüslü GTA 4 mü verdiler bilmiyorum .
Birde gta 5'in demosu çıktı diyenler var

Infinitum

13.9.2014 21:58:01

0
Zaman benim için sıkıntı değil PC'yi anca 2015 Mart-Nisan gibi alacağım için. Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşım aylar önce GTA 5'i PC'de oynadığını iddia ediyordu, o kadar ısrar etti ki ben bile inanacaktım . Artık torrentten virüslü GTA 4 mü verdiler bilmiyorum .

firebird1150

13.9.2014 21:17:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.
alıntı:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

alıntı:

Orijinalden alıntı: venomstr

dedik size... oyuncu iseniz şu ikisini kullanmanız gerekiyor,

PS4 + PC

Parası olmayan oyuncu olamaz mı ?

Bu ülkede paran yoksa insan bile olamazsın.
aynen öyle parası olmayan adamın üstüne bütün yahudilerin çullandığını duymuştum bir haberdi sanırım ayrıca bir film var yahudilerin yaptığı "arınma gecesi" orada parası olmayan fakirleri hep öldürüyorlardı siz fakirler ayağınızı denk alın mesaj falan yazmayın yahudiler sizi bulur ve fakir artı bakir olduğunuz için öldürür dikkat edin. benim fakirlere tavsiyem dağa falan kaçın orada sizi bulamazlar

DasFranklin92

13.9.2014 19:01:17

0
Şu Korsan Oynayacağım diyenlerin Yaş ortalamarını merak ediyorum. Yahu 1 Senedir bekliyorsunuzda Fazladan 2 ay mı bekleyemiyorsunuz. Adamlar belliki Optimizasyonu iyi yapmaya çalışıyorlar. Yeterki Port iyi olsun 60 Gün fazla beklemekten zarar gelmez.

Six Feet Under.

13.9.2014 18:27:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Parası olmayan oyuncu olamaz mı ?
Bu ülkede paran yoksa insan bile olamazsın.

Blackfyre33

13.9.2014 15:23:47

0
bu radyo istasyonlarına hangi şarkıların eklendiği bilinmiyor mu ?

Asisvénia

13.9.2014 14:36:22

+1
rockstar pc nin tarihini 27 ocak yaparak en iyisini yapti bence, port-optimizasyon olaylari ile daha iyi ugrasirlar benim gibi pc oyunculari patch ile falan ugrasmaz umarim.

umut söyler

13.9.2014 14:18:08

0
@TayfunKey bu oyunun türkçe yamasını geciktirecek mi?yani ps4 versiyonunun çıkışına yamayı yetiştirip rockstar'a yollayacak mısınız?yoksa hayal mi oldu

umut söyler

13.9.2014 14:14:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GöktuğÖztürk Açıkçası artık şu pc yada konsol fanlığını bırakın. Hayır pc'deki adamın oyunu oynayamaması neden milletin hoşuna gidiyor. İkinizde oyuncusunuz. Bunun yanı sıra konsolda oynayan adama da neden laf yapıyorsunuz. Bırakın artık birbiriniz ile laf dalaşına girmeyi. İyi ki milletin bir konsolu varda oyunu oynayamayan pc oyuncularını aşağılıyorlar ve egolarını tatmin ediyorlar. O kişinin yerinde sende(sizde) olabilirdin. Fakat Pc kullanıcılarının konsolcuları düşük görmesi, oradan buradan şeyler ile kanıt gösterip aşağılaması da saçma ve gereksiz. Neyse habere gelecek olursak. Eğer ki çok iyi bir optimizasyon ile gelecekse, çok yüksek sistemler istemeyecek ise tamam 27 Ocak tarihine sesimi çıkarmıyorum. Fakat bu kadar beklettikten sonra bilgisayarları zorlayan, bir sürü hatası olan ve sistem değiştirmeye sebep olacak bir oyun çıkarırlarsa o zaman işte Rockstar'a olan saygımı yitiririm. Her ne kadar bekletse de oyunu alıyor muyuz alıyoruz. Almayacak olanların kendi sorunu. Onlar torrent indirip kendince boykot edecekler. Tabiki bu almak zorundalar anlamına gelmiyor ama eğer oyunu seviyorsan, oynamak istiyorsan ve bu kadar süre beklediysen bu haber karşısında ben "madem sen hala beni bekletiyorsun rockstar abi bende torrent yüklenicem o zaman" demek biraz garip. Kendinizi böyle teselli etmeyin. Bir de şu var hadi torrent indirdin oyun çok hoşuna gitti, maddi durumunda el veriyor git orjinal al bari. En azından online oynayarak biraz daha eğlenirsin ve her ne kadar bekletseler de emeklerinin karşılığını verirsin.
adamlar da zannediyor ki torrenten indirdik mi rockstar yola gelecek.daha beter olacak haberi yok

umut söyler

13.9.2014 14:09:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: invision
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

alıntı:

Orijinalden alıntı: invision

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>

en son yapılan açıklamaya göre skyrim 20 milyon sattı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_Satislari_20_Milyonu_Gecti-49015.htm
pc de ise 3.5 milyon sattı.
http://shiftdelete.net/bethesda-pcnin-geleceginden-umutlu-50463
witcher 2 17 milyonu boşver sadece witcher serisi 5 milyon sattı.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisinin_Satislari_5_Milyonu_Gecti-34468.htm
infamous'ın satış rakamlarına dair bir açıklama aradım ama bulamadım.açıklamaya dair link atarsan sevinirim.
ben yapımcıların pc den vazgeçtiklerine dair bir şey söylemedim.korsan yüzünden konsoldan az satıyor dedim.yoksa bugün pc oyunculuğunun yükselişi inkar edilemez.eskiden pc de 3.5 milyon hayal bile edilemezdi.benim bu açıklamam üzerine pc düşmanı olduğumu sanma.pc yi çok severim ve mod desteği olan oyunları pc de oynarım.benim şikayetim gta 5 i torrenten indireceklere.

Beyond Two Souls'da 2 milyonu geçmedi PS'de. Skyrimin Dijital satışlarını valve açıkmamış inanmıyorsan mail at. Ben attım cevap gelirse yazacağım o zaman anlarsın umarım. Kutulu olarak 3.5 milyon sattı PC'de.

Steam'de 30 milyon kişi var yaklaşık. Kimi oyunlar PC'de az satar bununda korsanla ilgisi yok. Korsan kullananların sayısı 50,000 geçmez. PC'de ne kadar az satarsa satsın PCyi seven firmalar her zaman var. Yapımcıların hepsi PC'den uzak duruyormuş gibi konuşmaya gerek yok.
sana katılıyorum.pc hızlı bir yükselişte ve bir çok yapımcı pc yi sever.ama ben 3.5 milyon rakamın içine dijital satışlar dahil edilerek açıklanadığını düşünüyorum.tabii benim ki sadece tahmin.ama yüzde 92 si dijital oynayan bir platformda 3.5 milyon kutulu satıyorsa.20 milyon dijital satması lazım.valve kendine saklıyor ama yapımcıyada veriyordur bilgiyi.yapımcıda rakamı açıklarken dijitali dahil ediyordur.steamde şu kadar sattı diye açıklanmaz fakat açıklanan satış rakamlarına dahil ediliyordur.yoksa rockstar niye pc ye üvey evlat muamelesi yapsın.30 milyon üyenin bulunduğu platformda 3.5 milyon çok iyi bir rakam.mesela 180 milyon konsol da gta 5 gibi bir oyun 34 milyon sattı.oranlama yaparsak çok iyi bir durum.ama işte bazı yapımcılar fazla önemsemiyor bu rakamı.eğer herkes gta 5 i torrenten indirirse rockstar ve pc yi bir arada göremeyiz.muhtemelen rockstar bir deneme yapıyor.pc nin gücünü sonuna kadar kullanıp optimizasyonu iyi yapacaklardır.eğer bir skyrim kadar pc de satarsa o zaman rockstar pc ye geri döner.satmazsa rockstarı unutun.beyond gibi rezil bir oyuna 1 milyon bile fazla.

Furkovic

13.9.2014 13:37:16

0
Benim burada sitemim sonye aldığı iki ps3 de disk yerinden bozuldu.. Buyur benim psn profillerim; http://psnprofiles.com/furkovic http://psnprofiles.com/Furkovic502 Ve ikisinede kullanıcı hatası dediler.. Bende bir daha konsol almamaya yemin ettim. Ha bu arada konsolda strateji (Paradox,total war, age of empires) oyunları da yok ve ne olursa olsun pc gibi keyif vermiyor.

Furkovic

13.9.2014 13:35:57

0
Benim burada sitemim sonye aldığım iki ps3 de disk yerinden bozuldu.. Buyur benim psn profillerim; http://psnprofiles.com/furkovic http://psnprofiles.com/Furkovic502 Ve ikisinede kullanıcı hatası dediler.. Bende bir daha konsol almamaya yemin ettim. Ha bu arada konsolda strateji (Paradox,total war, age of empires) oyunları da yok ve ne olursa olsun pc gibi keyif vermiyor.

invision

13.9.2014 13:19:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: umut söyler

en son yapılan açıklamaya göre skyrim 20 milyon sattı. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_Satislari_20_Milyonu_Gecti-49015.htm pc de ise 3.5 milyon sattı. http://shiftdelete.net/bethesda-pcnin-geleceginden-umutlu-50463 witcher 2 17 milyonu boşver sadece witcher serisi 5 milyon sattı. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisinin_Satislari_5_Milyonu_Gecti-34468.htm infamous'ın satış rakamlarına dair bir açıklama aradım ama bulamadım.açıklamaya dair link atarsan sevinirim. ben yapımcıların pc den vazgeçtiklerine dair bir şey söylemedim.korsan yüzünden konsoldan az satıyor dedim.yoksa bugün pc oyunculuğunun yükselişi inkar edilemez.eskiden pc de 3.5 milyon hayal bile edilemezdi.benim bu açıklamam üzerine pc düşmanı olduğumu sanma.pc yi çok severim ve mod desteği olan oyunları pc de oynarım.benim şikayetim gta 5 i torrenten indireceklere.
Beyond Two Souls'da 2 milyonu geçmedi PS'de. Skyrimin Dijital satışlarını valve açıkmamış inanmıyorsan mail at. Ben attım cevap gelirse yazacağım o zaman anlarsın umarım. Kutulu olarak 3.5 milyon sattı PC'de. Steam'de 30 milyon kişi var yaklaşık. Kimi oyunlar PC'de az satar bununda korsanla ilgisi yok. Korsan kullananların sayısı 50,000 geçmez. PC'de ne kadar az satarsa satsın PCyi seven firmalar her zaman var. Yapımcıların hepsi PC'den uzak duruyormuş gibi konuşmaya gerek yok.

JrLinq

13.9.2014 13:18:25

0
:) 5 sene daha ultra ayarlarda oyun oynatabilecek pc m var neyin havasındasın sen ? o dediğin oyunları zaten oynuyorum allahım nolmuş bu foruma ya

dark dragon

13.9.2014 13:17:30

-1
quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

PS3 denilen konsola çıkan oyun düşük grafikli beta sürümüydü. @Jrling, tamam sen 2 bin liralık konsolunla single player oynamaya devam et. Bizde misler gibi csgo , dota2 keyfi yaşayalım ve 2 sene sonrada tıpkı benim ps3 olan gibi disk yeri bozulsun ...
beta tabi sen kendini böyle avut, konsolda gta 5, uncharted 4, bloodborne gibi betaları oynarken sen dota gibi muhteşem (!) oyunlarına devam et.

by_t

13.9.2014 13:13:05

0
klasik aynı muhabbet koca koca adamsınız bıkmıyormusunuz

Furkovic

13.9.2014 13:13:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Konsola çıkalı nerdeyse 1.5 sene olacak.
PS3 denilen konsola çıkan oyun düşük grafikli beta sürümüydü. @Jrling, tamam sen 2 bin liralık konsolunla single player oynamaya devam et. Bizde misler gibi csgo , dota2 keyfi yaşayalım ve 2 sene sonrada tıpkı benim ps3 olan gibi disk yeri bozulsun ...

kizil_elma

13.9.2014 13:09:21

+4
Ya bide şu geç çıktığı için korsan oynucam diyenler yok mu Abi bu oyun ilk pc ye çıksaydıda sen korsan oynardın zaten ne diye bahane üretiyorsun ki

Sipaly

13.9.2014 12:58:13

0
PS3'de var ama çok az oynadım, yeni nesilini bekliyordum oynamak için ama PC'ye Ocak'ta çııkacağını duyunca oyundan soğudum..

Vrataski

13.9.2014 12:44:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: venomstr dedik size... oyuncu iseniz şu ikisini kullanmanız gerekiyor, PS4 + PC
Parası olmayan oyuncu olamaz mı ?

Jaxson Ryker

13.9.2014 12:34:05

0
Niye aynı zamanda çıkarmıyorlar satış stratejisi mi anlamadım.

JrLinq

13.9.2014 12:15:31

0
Şuna açıklık getireyim 1000 liraya nerden kim almış onu merak ettim ? ps4 ü 1500 tl ye aldım eurasia garantili + kol + 2 oyun = 2000 tl ye patladı bilip bilmeden konuşma

dark dragon

13.9.2014 12:12:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: furkovic Ben bu oyunu oynamak için 4000 liralık pc aldım şimdi 1000 liraya konsol alan benden daha erken mi oynayacak
Konsola çıkalı nerdeyse 1.5 sene olacak.

Furkovic

13.9.2014 11:35:07

+1
Ben bu oyunu oynamak için 4000 liralık pc aldım şimdi 1000 liraya konsol alan benden daha erken mi oynayacak

Ginga Eiyuu

13.9.2014 10:00:31

0
ben ps3 den bitirdim bile oyunu :) daha öncede hiç gta oynamamıştım 5.yi oynadım sadece

Vamosss

13.9.2014 09:56:52

-1
oyun konsolda oynanır adı üzerinde gamer konsol sadece oyun için yapılmış ama pc öylemi adam faceye giriyo sonra oyun oynamayı bekliyo

klongs

13.9.2014 09:49:03

0
ocakta çıkması benim için daha iyi türkçe yaması çıkışına yetişir

BSC Misafiri

13.9.2014 08:19:22

0
GTA5 dünyası büyük bir dünya. 30 kişi az bence ne biliyim dop dolu olması için bi 60 kişi olsa fena olmazdı. Yenilikler çekici duruyor ps3 te oyuna sahibim ama ps4 de alıp full gta online da takılacağım gibi geliyor bir aksilik olmazsa. Etkileyici duruyor!!

BSC Misafiri

13.9.2014 08:14:07

0
Geç çıkmasının nedeni konsol üretiçileriyle olan anlaşması eski nesil konsolların daha satmasını istedikleri için bilerek geç piyasaya sürüyolar yoksa gta 4 te 6 ay sonra pc ye çıkmıştı ne yazıkki geçiş dönemine denk geldiği için bu oyun epey geç çıkıçak. doğrusu bu kadar geç çıkaçağınıda beklemiyodum En azında yeni nesille aynı zamanda çıksaydı bu kadar üzülmezdim

SnpMontage

13.9.2014 07:50:28

0
yeni aktiviteler silahlar vb durumlar ps 3 ve xbox ın pabucunun dama atıldığını gösteriyor herkese göre oyun dediğin senaryo değildir umarım ps 3 ya da xbox alayım mı gibi saçma başlıklarla karşılaşmayız

GöktuğÖztürk

13.9.2014 03:55:44

+4
Açıkçası artık şu pc yada konsol fanlığını bırakın. Hayır pc'deki adamın oyunu oynayamaması neden milletin hoşuna gidiyor. İkinizde oyuncusunuz. Bunun yanı sıra konsolda oynayan adama da neden laf yapıyorsunuz. Bırakın artık birbiriniz ile laf dalaşına girmeyi. İyi ki milletin bir konsolu varda oyunu oynayamayan pc oyuncularını aşağılıyorlar ve egolarını tatmin ediyorlar. O kişinin yerinde sende(sizde) olabilirdin. Fakat Pc kullanıcılarının konsolcuları düşük görmesi, oradan buradan şeyler ile kanıt gösterip aşağılaması da saçma ve gereksiz. Neyse habere gelecek olursak. Eğer ki çok iyi bir optimizasyon ile gelecekse, çok yüksek sistemler istemeyecek ise tamam 27 Ocak tarihine sesimi çıkarmıyorum. Fakat bu kadar beklettikten sonra bilgisayarları zorlayan, bir sürü hatası olan ve sistem değiştirmeye sebep olacak bir oyun çıkarırlarsa o zaman işte Rockstar'a olan saygımı yitiririm. Her ne kadar bekletse de oyunu alıyor muyuz alıyoruz. Almayacak olanların kendi sorunu. Onlar torrent indirip kendince boykot edecekler. Tabiki bu almak zorundalar anlamına gelmiyor ama eğer oyunu seviyorsan, oynamak istiyorsan ve bu kadar süre beklediysen bu haber karşısında ben "madem sen hala beni bekletiyorsun rockstar abi bende torrent yüklenicem o zaman" demek biraz garip. Kendinizi böyle teselli etmeyin. Bir de şu var hadi torrent indirdin oyun çok hoşuna gitti, maddi durumunda el veriyor git orjinal al bari. En azından online oynayarak biraz daha eğlenirsin ve her ne kadar bekletseler de emeklerinin karşılığını verirsin.

canoo

13.9.2014 01:53:07

0
Pcye çıkınca korsana abancaksınız dimi çakallar :)

adem-123

13.9.2014 01:38:22

0
kopyaya teşvik ediyor inadına kopyamı alalım bu neya

cezaalp

13.9.2014 00:55:43

0
Ama oyun çok güzel be

usnn

13.9.2014 00:45:56

0
Türkçeyide pc versiyonuna ekleselerdi bari yokmu mail atabileceğimiz bir adres öncü lazım hadi

Bilgisayar Bağımlısı

13.9.2014 00:29:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

Pc'de komple zarar etseler bile ps 3 ve xbox 360 tan kırdığı paralar bu adamlara ömür boyu yeter.Daha ps 4 ve xbox one var.Yani pcde satmasalar bile bu şerefsizler pc'ye önem vermemeye devam edecek.Parayı zaten kırıyorlar.Ve benim anlamadığım neden doymuyor bu aç köpekler.Lan bi doyun artık paraya insaf ...Adamlar wc de para bırakacaklar artık o duruma geldiler hala paragözler
Tok satıcılar o yüzden. Adamların doğru dürüst rakibi yok. Oyunda bomba gibi. Sağlam bir rakipleri olsa böyle olmaz. Kaç senelik şirket böyle köşeyi dönmüş dediğiniz aç köpekler gibi ellerinden geleni yapıyorlar. Şeytan diyor bunlar oyunu çıkara kadar assembly hack çalış oyun çıktığında ibreti alem bir crack yap

mementopolis

13.9.2014 00:13:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Onur0021 Kusura bakmayında, bize (PC oyuncularına) eşek muamelesi yapan firma benden orjinal oyun almamı beklemesin. Çıksaydı alacaktım fakat vazgeçtim. O kıçıkırık APU'lara öncelik vermeye devam etsinler.
Adamlar eski nesil ile zaten amaclarina ulasmislar simndide bir nebze olsun yeni nesilde bunu gösterecekler. sana bakiyorlarda sanki ne olursun al diye...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Onur0021

13.9.2014 00:08:47

+1
...

HIGHER

13.9.2014 00:03:09

0
kırıldım ocakta çıkacağı için biraz:((

redwolf0

12.9.2014 23:46:32

0
Orjinal Alıcaktım AMA Zornet beni bekliyor kusura bakmasın kimse

speederly

12.9.2014 23:38:48

-1
herşey mükemmel ya özellikle de online ın 30 kişiye cıkacak olması koca haritada öldürecek adam bulamıodum . şimdi 29 tane kek tek serverda oh :) ps4 alma vaktim geldi.

Peace Sells..

12.9.2014 23:25:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: IG Yahu hayatınızda daha önemli şeyler yok mu? GTA V PC için, PS4 ve Xbox One'a göre 2 ay geç çıkacak evet... bu kadar da ağlanmaz. Çoğunuz adam olmuşsunuz 2 ay daha bekliyemiyorsunuz. Rockstar'ın bu kararı ile memnun değilseniz ve tepkinizi göstermek isterseniz oyunu almayın, bu kadar basit.
zaten 1 yıldır bekliyoruz şimdi yaklaşık 4 ay daha bekliyeceğiz kafa kalmadı yemin ediyom

IG

12.9.2014 23:23:55

-4
Yahu hayatınızda daha önemli şeyler yok mu? GTA V PC için, PS4 ve Xbox One'a göre 2 ay geç çıkacak evet... bu kadar da ağlanmaz. Çoğunuz adam olmuşsunuz 2 ay daha bekliyemiyorsunuz. Rockstar'ın bu kararı ile memnun değilseniz ve tepkinizi göstermek isterseniz oyunu almayın, bu kadar basit.

Peace Sells..

12.9.2014 23:23:43

0
oleyy beee diyerek girmiştim ama ocak kelimesini okuduktan sonra hayal kırıklığına uğradım

meter90

12.9.2014 23:07:37

0
Küfür yani net küfür 2014e girerken bir dünya insan yeni makine aldı gta V geliyor diye şubatta. Şimdi high-ultra da açar diye aldığımız ürünler oyun çıktığında anca medium falan açar o da ayrı dert olur. Wd gibi çöp oyun bile high(ve üstü) harici çamur gibi grafikleri vardı, gta V pc versiyonu artık içine eder piyasanın.

Büyük İskender

12.9.2014 22:41:44

-1
Oyun konsolda oynanır diye boşa denmiyor.

Recharged

12.9.2014 22:37:53

0
Bu güzel oldu.

Blackfyre33

12.9.2014 22:31:31

0
18 KASIM BEKLEMEDEYİZ

Master_Evil

12.9.2014 22:27:20

0
olmadı

armax

12.9.2014 22:26:26

0
R* yine bir şeyi kanıtladı.. İsteyince konsol ve PC aynı anda duyurulabiliyormuş (Bkz. Haziran) ve yine İsteyince Konsoldan 2 ay sonra PC çıkabiliyormuş...

Myres

12.9.2014 21:59:47

0
25 ocakta askerden dönüyorum olaya bak :)

Venomstr

12.9.2014 21:56:07

+2
dedik size... oyuncu iseniz şu ikisini kullanmanız gerekiyor, PS4 + PC

Surveillance

12.9.2014 21:54:10

0
Rockstar dalga ggeçiyor resmen pc kullanıcılarıyla. Madem öyle son zamanlarda tamamen legal yollardan oyun satın alan ben, GTA V'i malum yerlerden temin ederim artık.

Phantom7

12.9.2014 21:49:20

0
ön sipariş tarihi belli mi pc için?

umut söyler

12.9.2014 21:49:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.
alıntı:

Orijinalden alıntı: dark dragon


alıntı:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

alıntı:

Orijinalden alıntı: OziiX

Konsol kullanıcılarını anlamıyorum arkadaş size ne yahu?

Kendileri zamanında sırf GTA V için konsola kaç para bayıldılar şimdi next gen versiyonu çıkıyor onun için koyuyor sanırım Neyse biz ynede teşekkür ediyoruz GTA V'in beta versiyonunu test ettikleri için.

Bu dediğine inanıyor musun gerçekten

Neden kuduz köpek gibi PC oyuncularına saldırıyorlar o zaman acaba Sony ve Microsoft'da hisseleri mi var?
valla bizim derdimiz oyunu torrenten indireceklere.onlara hata yapıyorsunuz.satışlar az olursa red dead 3 ve gta 6 pc ye gelmez çok pişman olursunuz diyoruz.dinlemiyorlar.sonuçlarını kendileri görürler.olanda orijinal alana olur.yoksa bende pc yi severim

Six Feet Under.

12.9.2014 21:41:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bu dediğine inanıyor musun gerçekten
Neden kuduz köpek gibi PC oyuncularına saldırıyorlar o zaman acaba Sony ve Microsoft'da hisseleri mi var? 3 kuruşluk alet için çirkefleşmeye ne gerek var?

R-10

12.9.2014 21:40:21

0
2015'e sarkmış.geç olsunda sorunsuz bir oyun olsun.

Jokě

12.9.2014 21:35:25

0
Bana göre Windows platformuna geç çıkarmalarının nedeni Microsoft'un XONE politikası. Adamlar hem az sattı, hem de iyi pazarlayamadılar konsollarını. PS4 ile rekabet edebilsin diye yapılmış bir hamle olabilir. İkinci bir husus ise, optimizasyon olayı. Arkadaşlar, konsol için oyun çıkaran bir firmadan Windows platformu için optimizasyon bekleyemezsiniz. İkisinin de kod algoritmaları farklıdır. Developerlar, konsol optimizasyonu üzerinde uzmanlaştıysa, sen bunlara zorla Direct X öğretemezsin. Konsol optimizasyonu konusunda usta olduklarını, çağ dışı GPU'lara sahip 7. nesil konsollara bu oyunu müthiş bir biçimde optimize ederek gösterdi zaten Rockstar. Yani sonuç olarak, oyuncu kitlesini konsollara devşirme politikası güdüyor Rockstar. Zaten hep konsol firmasıydı, hep de öyle kalacak. Bundan sonraki Rockstar oyunlarının akıbeti Red Dead Redemption gibi olabilir. Yani oyunlarını hep konsola çıkartabilirler. PC ile uğraşmak hem maddi, hem de zamandan kayıptır developerlar için.

AhmtMlh

12.9.2014 21:35:17

+3
Valla bu yapilan pc oyuncularina ayip. Ha ben her turlu yazin oynayacagim bu oyunu ama kasimda millet oynarken pc ciler ocagi neden bekliyor ? Yapmiyorsan oyunu yapma kardesim bende araba calip gezmem sokaklarda cok bisey kaybetmem oyun sonuçta. Orjinal alacagim oyunu ancak bu sene ciktigi zaman alamayacagim icin orjinal alicam. Yoksa affetmezdim indirirdim torrent ile. Konsolcularida anlamiyorum. Iyi guzel konsolun var arkanda R* gibi bir firma var iyi hos ama neden pc cilere satasirsin. Cogu oyunu oynuyoruz bizde. Konsollara ozel oyunlar var infamous ve last of us gibi mesela. Bunlarla ovunun oyun erken cikicak diye pc ciler ezik oldu mal oldu pc aldiklari için. Ama anladik artik konsol alma zamani geliyor. Yani ikinci el bir laptop alirim fps ve tps leri laptopta ozel oyunlari ise konsollarda oynarim bundan sonra. Ama pc bu yaptigini unutmayacak R* haberin olsun

bora1453

12.9.2014 21:13:16

-4
quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon
alıntı:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

alıntı:

Orijinalden alıntı: OziiX

Konsol kullanıcılarını anlamıyorum arkadaş size ne yahu?

Kendileri zamanında sırf GTA V için konsola kaç para bayıldılar şimdi next gen versiyonu çıkıyor onun için koyuyor sanırım Neyse biz ynede teşekkür ediyoruz GTA V'in beta versiyonunu test ettikleri için.

Bu dediğine inanıyor musun gerçekten
arkadaşın hayal gücüne hayran kaldım. ben..=)

dark dragon

12.9.2014 21:02:32

-4
quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Kendileri zamanında sırf GTA V için konsola kaç para bayıldılar şimdi next gen versiyonu çıkıyor onun için koyuyor sanırım Neyse biz ynede teşekkür ediyoruz GTA V'in beta versiyonunu test ettikleri için.
Bu dediğine inanıyor musun gerçekten

Six Feet Under.

12.9.2014 20:58:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: OziiX Konsol kullanıcılarını anlamıyorum arkadaş size ne yahu?
Kendileri zamanında sırf GTA V için konsola kaç para bayıldılar şimdi next gen versiyonu çıkıyor onun için koyuyor sanırım Neyse biz ynede teşekkür ediyoruz GTA V'in beta versiyonunu test ettikleri için.

luganoguz

12.9.2014 20:57:22

-1
quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938 siz korsan almya devam edin daha, gta 6 yı pc ye getirmeyecekler göreceksiniz.
Çok ta fifi zaten 5'den önceki oyunları süpermiş gibi (4 bok gibiydi ayrıca) çokta şeyimde afedersin 5 çıksın yüzüne bakmam R* oyunlarının... Not:Orjinal alıcam malesef para kazandırcaz şu firmaya

luganoguz

12.9.2014 20:53:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ridygo

2 Seneyi nerenizden çıkarıyorsunuz ya? Bir arkadaşım daha 2 sene dedi. Oyun geçen sene çıktı.
2 sene olmasada 1.5 sene olucak çıkacağı zaman geldiğinde.

Ridygo

12.9.2014 20:45:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH 2 sene bekledik ocak gel :D
2 Seneyi nerenizden çıkarıyorsunuz ya? Bir arkadaşım daha 2 sene dedi. Oyun geçen sene çıktı.

Six Feet Under.

12.9.2014 20:41:28

0
Zorla korsan aldırtacaklar herhalde onun için uğraşıyorlar bahane arıyorlar yani ''Eee bak PC'ye oyun çıkardık ama korsan kullanıyonuz diye''. Yav he he.5 senedir korsan oyun kullanmadım siftahı GTA V ile yapacağım sanırım Aynı şeyi başka bir firma yapsaydı şu an internette linç kampanyası başlatılmıştı ama Rockstar'a niyeyse herkes pas geçiyor.

Persona_Non_Grata

12.9.2014 20:40:52

-1
siz korsan almya devam edin daha, gta 6 yı pc ye getirmeyecekler göreceksiniz.

ugur.k

12.9.2014 20:37:39

0
Konsol sevsem konsol alırdım. Pc versiyonunu bekleyeceğim çünkü kol ile oynayamıyorum. Hile yazmak istiyorum klavyemden. Mousemden tam istediğim noktaya ateş etme özgürlüğünü yakalamak istiyorum. :'(

radko

12.9.2014 20:25:16

0
Biz ps3de bitirdik sattık bile

umut söyler

12.9.2014 20:22:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: excaty31 pcde oyunlar GEREKEN önem verilince satıyo zaten. yani konsol portu olmadığı sürece, pcnin gücü kullanıldığı sürece satmayan oyun yok ha evet konsollar kadar satmıyor olabilir bunun nedeni de herkeste yeterli donanım yok
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

alıntı:

Orijinalden alıntı: excaty31

hak ediyo ki rockstar arkadaşım. bu ne yahu hem oyunu bir sene geç çıkar üstüne bir iki ay daha koy. resmen terbiyesizlik yapılan. ben ps4 ve pc sahibiyim ama bu oyunu pcde geç çıkacağı için oynayamayacağım
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

alıntı:

Orijinalden alıntı: invision

alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>

en son yapılan açıklamaya göre skyrim 20 milyon sattı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_Satislari_20_Milyonu_Gecti-49015.htm
pc de ise 3.5 milyon sattı.
http://shiftdelete.net/bethesda-pcnin-geleceginden-umutlu-50463
witcher 2 17 milyonu boşver sadece witcher serisi 5 milyon sattı.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisinin_Satislari_5_Milyonu_Gecti-34468.htm
infamous'ın satış rakamlarına dair bir açıklama aradım ama bulamadım.açıklamaya dair link atarsan sevinirim.
ben yapımcıların pc den vazgeçtiklerine dair bir şey söylemedim.korsan yüzünden konsoldan az satıyor dedim.yoksa bugün pc oyunculuğunun yükselişi inkar edilemez.eskiden pc de 3.5 milyon hayal bile edilemezdi.benim bu açıklamam üzerine pc düşmanı olduğumu sanma.pc yi çok severim ve mod desteği olan oyunları pc de oynarım.benim şikayetim gta 5 i torrenten indireceklere.


hakediyor ama eğer torrenten indirirsen red dead 3 ve gta 6 yı zor pc de görürüz.adamlara pc de oyun sattığını göstermemiz lazım
bence şöyle oldu.ilk başlarda üç platform içinde geliştiriyorlardı.sonra baktılar sonbahara yetişmiyecek.aralarında toplantı yaptılar ertelesek mi oyunu diye.sonra vazgeçip pc yi geçici bir süre askıya aldılar.pc sürümü oldukça kaliteli olacağını tahmin ediyorum.yoksa basit bir port işlemiyle aynı gün çıkarabilirler.ama eğer oyun beklenilenden az satarsa red dead 3 ve gta 6 hayatta pc ye çıkmaz.

Sirchade

12.9.2014 20:19:36

0
gta 4 gibi tam özürlü, highest açacak bilgisayarda lowda bile stuttering yapacak bir oyun olmasın da.

kizil_elma

12.9.2014 20:07:04

-6
PC kullanıcıları kendilerini avuta avuta bir hal oldu arkadaş

FreeMaNMeliH

12.9.2014 20:02:55

0
2 sene bekledik ocak gel :D

Biyonik Kumanda

12.9.2014 19:59:00

0
İyi haberlerinde bile minör bir kötü haber var.

blackh4wk

12.9.2014 19:51:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: moveboy_61 BOMBA OYUN GELİYOR EFSANE GELİYOR GENÇLER!!! Ama pc için Ocak ayında gelecek olması beni bir hayli üzdü ama bu iyiye de işaret çünkü demek ki optimizasyon konusunda çok titiz olacaklar bu sefer. Bir Gta 4 faciası daha yaşanmayacak inşallah. Bence bu gelecek oyunun ismi Gta 5 buçuk olmalı çünkü bambaşka grafiklerle geliyor :))
Gta IV de pc ye baya bi geç gelmişti hatırlatırım. Her ne kadar geç çıksada orijinal alırım heralde.

cezaalp

12.9.2014 19:44:21

0
Oyunun çıktığına çok sevindim ama 2.5 ay sonra PC sürümü çıkarmaları kötü oldu , tabiki aynı zamanda çıkarılmasını beklemiyordum ama en azından 1 ay sonra çıkarabilirlerdi.O kadar ekran kartlarına para veriyoruz, AMD ,Intel, NVDIA hiç mi birşey yapamıyor? Umarım çıktığı zaman sorunsuz bir oyun olur , beklediğimize değer. Sömestr tatiline çıkmasıda iyi oldu , kardeşimle bir güzel oynarız

KortX

12.9.2014 19:16:48

+3
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr
alıntı:

Orijinalden alıntı: excaty31

pcde oyunlar GEREKEN önem verilince satıyo zaten. yani konsol portu olmadığı sürece, pcnin gücü kullanıldığı sürece satmayan oyun yok ha evet konsollar kadar satmıyor olabilir bunun nedeni de herkeste yeterli donanım yok


GTA V, 2 eski nesil konsolda 32 milyon sattı. PC'de 2 milyon satsın dişimi kıracağım. Milyonlarcası yine torrentten çekecek. Umarım GTA VI offline'sız (sadece online) olur da, PC oyuncularının akılları başlarına gelir. Bu kadarı az bile PC'cilere...
Sony ve Microsoft sana para mı veriyor. O nasıl bir bedduadır öyle...

quar7

12.9.2014 19:10:31

+1
"Grand Theft Auto IV, PlayStation 3 ve Xbox 360 için 29 Nisan 2008'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da satışa sunulmuştur.[11] Japonya'da ise bu tarih 30 Ekim 2008 olarak kararlaştırılmıştır.[12] Oyunun Windows sürümü, Kuzey Amerika'da 2 Aralık 2008, Avrupa'da ise 3 Aralık 2008'de satışa sunulmuştur."

emre1393

12.9.2014 18:59:57

+1
Buradaki liseli cocuklar zaten pc ye gelse de korsan indirsek diye agzinin suyu akarak bekliyor, konsolda oyunu %100 bitirmek bile ayri güzel.

CHARISMATIC

12.9.2014 18:57:34

+3
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr
alıntı:

Orijinalden alıntı: excaty31

pcde oyunlar GEREKEN önem verilince satıyo zaten. yani konsol portu olmadığı sürece, pcnin gücü kullanıldığı sürece satmayan oyun yok ha evet konsollar kadar satmıyor olabilir bunun nedeni de herkeste yeterli donanım yok


GTA V, 2 eski nesil konsolda 32 milyon sattı. PC'de 2 milyon satsın dişimi kıracağım. Milyonlarcası yine torrentten çekecek. Umarım GTA VI offline'sız (sadece online) olur da, PC oyuncularının akılları başlarına gelir. Bu kadarı az bile PC'cilere...
kına verimmi zevk aliorusn demi hosuna gitti... benim ps4 um var zaten pic imde kaldirmaz bu oyunu ama yillarca pc kullandim.. Pc ye cikmasinin sana ne zarari var be adam birazcik hosgurulu olsaydin keske..

BaYoFFHeLL

12.9.2014 18:53:11

0
Sokaklara kedi koymuşlar anlaşılan resimlerde kedi görüyorum

moveboy_61

12.9.2014 18:50:19

0
BOMBA OYUN GELİYOR EFSANE GELİYOR GENÇLER!!! Ama pc için Ocak ayında gelecek olması beni bir hayli üzdü ama bu iyiye de işaret çünkü demek ki optimizasyon konusunda çok titiz olacaklar bu sefer. Bir Gta 4 faciası daha yaşanmayacak inşallah. Bence bu gelecek oyunun ismi Gta 5 buçuk olmalı çünkü bambaşka grafiklerle geliyor :))

paxal

12.9.2014 18:49:15

-3
Korsan'ın zaten çok olduğu bir platformda bir de oyunu geç çıkararak tuz biber ekiyor Rockstar, umarım yerin dibine girer satışları.

onur89tr

12.9.2014 18:43:45

-1
quote:

Orijinalden alıntı: excaty31 pcde oyunlar GEREKEN önem verilince satıyo zaten. yani konsol portu olmadığı sürece, pcnin gücü kullanıldığı sürece satmayan oyun yok ha evet konsollar kadar satmıyor olabilir bunun nedeni de herkeste yeterli donanım yok
GTA V, 2 eski nesil konsolda 32 milyon sattı. PC'de 2 milyon satsın dişimi kıracağım. Milyonlarcası yine torrentten çekecek. Umarım GTA VI offline'sız (sadece online) olur da, PC oyuncularının akılları başlarına gelir. Bu kadarı az bile PC'cilere...

kataaay

12.9.2014 18:38:04

0
pcde oyunlar GEREKEN önem verilince satıyo zaten. yani konsol portu olmadığı sürece, pcnin gücü kullanıldığı sürece satmayan oyun yok ha evet konsollar kadar satmıyor olabilir bunun nedeni de herkeste yeterli donanım yok
quote:

Orijinalden alıntı: umut söyler
alıntı:

Orijinalden alıntı: excaty31

hak ediyo ki rockstar arkadaşım. bu ne yahu hem oyunu bir sene geç çıkar üstüne bir iki ay daha koy. resmen terbiyesizlik yapılan. ben ps4 ve pc sahibiyim ama bu oyunu pcde geç çıkacağı için oynayamayacağım
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

alıntı:

Orijinalden alıntı: invision

alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>

en son yapılan açıklamaya göre skyrim 20 milyon sattı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_Satislari_20_Milyonu_Gecti-49015.htm
pc de ise 3.5 milyon sattı.
http://shiftdelete.net/bethesda-pcnin-geleceginden-umutlu-50463
witcher 2 17 milyonu boşver sadece witcher serisi 5 milyon sattı.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisinin_Satislari_5_Milyonu_Gecti-34468.htm
infamous'ın satış rakamlarına dair bir açıklama aradım ama bulamadım.açıklamaya dair link atarsan sevinirim.
ben yapımcıların pc den vazgeçtiklerine dair bir şey söylemedim.korsan yüzünden konsoldan az satıyor dedim.yoksa bugün pc oyunculuğunun yükselişi inkar edilemez.eskiden pc de 3.5 milyon hayal bile edilemezdi.benim bu açıklamam üzerine pc düşmanı olduğumu sanma.pc yi çok severim ve mod desteği olan oyunları pc de oynarım.benim şikayetim gta 5 i torrenten indireceklere.


hakediyor ama eğer torrenten indirirsen red dead 3 ve gta 6 yı zor pc de görürüz.adamlara pc de oyun sattığını göstermemiz lazım

kataaay

12.9.2014 18:36:15

0
zorunluluğu var çünkü oyunu sonbaharda çıkaracağız dediler. müşteri memnuyeti diye bir şey var. birçok pc kullanıcısına yapılan saygısızlık. sonra oyun pcde satmayınca da anca zırlamasını bilirler kendi yaptıkları ayıpları hiçe sayarak. trailerında bile pcyi küçük düşürüyo adamlar be. bir oyunu zamanında pcye çıkarmak bu kadar mı zor yani ?
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely
alıntı:

Orijinalden alıntı: excaty31

hak ediyo ki rockstar arkadaşım. bu ne yahu hem oyunu bir sene geç çıkar üstüne bir iki ay daha koy. resmen terbiyesizlik yapılan. ben ps4 ve pc sahibiyim ama bu oyunu pcde geç çıkacağı için oynayamayacağım
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

alıntı:

Orijinalden alıntı: invision

alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>

en son yapılan açıklamaya göre skyrim 20 milyon sattı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_Satislari_20_Milyonu_Gecti-49015.htm
pc de ise 3.5 milyon sattı.
http://shiftdelete.net/bethesda-pcnin-geleceginden-umutlu-50463
witcher 2 17 milyonu boşver sadece witcher serisi 5 milyon sattı.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisinin_Satislari_5_Milyonu_Gecti-34468.htm
infamous'ın satış rakamlarına dair bir açıklama aradım ama bulamadım.açıklamaya dair link atarsan sevinirim.
ben yapımcıların pc den vazgeçtiklerine dair bir şey söylemedim.korsan yüzünden konsoldan az satıyor dedim.yoksa bugün pc oyunculuğunun yükselişi inkar edilemez.eskiden pc de 3.5 milyon hayal bile edilemezdi.benim bu açıklamam üzerine pc düşmanı olduğumu sanma.pc yi çok severim ve mod desteği olan oyunları pc de oynarım.benim şikayetim gta 5 i torrenten indireceklere.

Peki Rockstar mecbur mu acaba kanun falan mı var?

umut söyler

12.9.2014 18:32:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KortX Kusura bakmasın da R* böyle yaptıkça bende oyuna 5 dolara düştüğü zaman alırım.Oyunun üstünden nerdeyse 1.5 yıl geçmiş 60 dolar vermem ben o oyuna...
en azından torrenten indirmiyorsun.

umut söyler

12.9.2014 18:30:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: excaty31 hak ediyo ki rockstar arkadaşım. bu ne yahu hem oyunu bir sene geç çıkar üstüne bir iki ay daha koy. resmen terbiyesizlik yapılan. ben ps4 ve pc sahibiyim ama bu oyunu pcde geç çıkacağı için oynayamayacağım
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

alıntı:

Orijinalden alıntı: invision

alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>

en son yapılan açıklamaya göre skyrim 20 milyon sattı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_Satislari_20_Milyonu_Gecti-49015.htm
pc de ise 3.5 milyon sattı.
http://shiftdelete.net/bethesda-pcnin-geleceginden-umutlu-50463
witcher 2 17 milyonu boşver sadece witcher serisi 5 milyon sattı.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisinin_Satislari_5_Milyonu_Gecti-34468.htm
infamous'ın satış rakamlarına dair bir açıklama aradım ama bulamadım.açıklamaya dair link atarsan sevinirim.
ben yapımcıların pc den vazgeçtiklerine dair bir şey söylemedim.korsan yüzünden konsoldan az satıyor dedim.yoksa bugün pc oyunculuğunun yükselişi inkar edilemez.eskiden pc de 3.5 milyon hayal bile edilemezdi.benim bu açıklamam üzerine pc düşmanı olduğumu sanma.pc yi çok severim ve mod desteği olan oyunları pc de oynarım.benim şikayetim gta 5 i torrenten indireceklere.
hakediyor ama eğer torrenten indirirsen red dead 3 ve gta 6 yı zor pc de görürüz.adamlara pc de oyun sattığını göstermemiz lazım

Rocqo

12.9.2014 18:30:21

-5
Allah belani versin rockstar oyunların haricinde gram sevmiyorum su firmayi. İns batarsin . bunu GTA hayrani olduğum için falan da demiyorum. Çokta oynamadim ama su gta5i bi denemek istiyordum. Ne para göz firmaymissin sen be. Zaten 1milyar dolar üzeri kazanç sagladin daha neyin AC gozlulugunu yaolpip satis stratejisi yapip pcyi daha gece atiyorsun. Lanet olasicalar Amin

StrangerLovely

12.9.2014 18:30:21

-1
quote:

Orijinalden alıntı: excaty31 hak ediyo ki rockstar arkadaşım. bu ne yahu hem oyunu bir sene geç çıkar üstüne bir iki ay daha koy. resmen terbiyesizlik yapılan. ben ps4 ve pc sahibiyim ama bu oyunu pcde geç çıkacağı için oynayamayacağım
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

alıntı:

Orijinalden alıntı: invision

alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>

en son yapılan açıklamaya göre skyrim 20 milyon sattı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_Satislari_20_Milyonu_Gecti-49015.htm
pc de ise 3.5 milyon sattı.
http://shiftdelete.net/bethesda-pcnin-geleceginden-umutlu-50463
witcher 2 17 milyonu boşver sadece witcher serisi 5 milyon sattı.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisinin_Satislari_5_Milyonu_Gecti-34468.htm
infamous'ın satış rakamlarına dair bir açıklama aradım ama bulamadım.açıklamaya dair link atarsan sevinirim.
ben yapımcıların pc den vazgeçtiklerine dair bir şey söylemedim.korsan yüzünden konsoldan az satıyor dedim.yoksa bugün pc oyunculuğunun yükselişi inkar edilemez.eskiden pc de 3.5 milyon hayal bile edilemezdi.benim bu açıklamam üzerine pc düşmanı olduğumu sanma.pc yi çok severim ve mod desteği olan oyunları pc de oynarım.benim şikayetim gta 5 i torrenten indireceklere.
Peki Rockstar mecbur mu acaba kanun falan mı var?

KortX

12.9.2014 18:30:18

+2
Kusura bakmasın da R* böyle yaptıkça bende oyuna 5 dolara düştüğü zaman alırım.Oyunun üstünden nerdeyse 1.5 yıl geçmiş 60 dolar vermem ben o oyuna...

waltran

12.9.2014 18:30:02

0
pc oyuncusuna saygısızlık yapanı bitiririz geç çıkarsınlar bakalım kaç tane satıyorlar. ya hiç çıkarmayın yada adam gibi çıkarın

kataaay

12.9.2014 18:24:56

0
hak ediyo ki rockstar arkadaşım. bu ne yahu hem oyunu bir sene geç çıkar üstüne bir iki ay daha koy. resmen terbiyesizlik yapılan. ben ps4 ve pc sahibiyim ama bu oyunu pcde geç çıkacağı için oynayamayacağım
quote:

Orijinalden alıntı: umut söyler
alıntı:

Orijinalden alıntı: invision

alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>

en son yapılan açıklamaya göre skyrim 20 milyon sattı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_Satislari_20_Milyonu_Gecti-49015.htm
pc de ise 3.5 milyon sattı.
http://shiftdelete.net/bethesda-pcnin-geleceginden-umutlu-50463
witcher 2 17 milyonu boşver sadece witcher serisi 5 milyon sattı.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisinin_Satislari_5_Milyonu_Gecti-34468.htm
infamous'ın satış rakamlarına dair bir açıklama aradım ama bulamadım.açıklamaya dair link atarsan sevinirim.
ben yapımcıların pc den vazgeçtiklerine dair bir şey söylemedim.korsan yüzünden konsoldan az satıyor dedim.yoksa bugün pc oyunculuğunun yükselişi inkar edilemez.eskiden pc de 3.5 milyon hayal bile edilemezdi.benim bu açıklamam üzerine pc düşmanı olduğumu sanma.pc yi çok severim ve mod desteği olan oyunları pc de oynarım.benim şikayetim gta 5 i torrenten indireceklere.

onur89tr

12.9.2014 18:16:29

+1
PS3'te baya bir bölüm oynadım. Online'ını çözemeyen casual ve kıt İngilizcesi olan bir oyuncu olarak, bu oyunun yeni nesile gelmesi benim için bir şey ifade etmiyor. Yeni nesil konsolum var, ama tek fark görüntü ve birkaç ufak tefek şey olacaksa, 200 TL vermek hiç işime gelmez. Kısacası PS3'te arada bir açar oynarım. Daha da ötesi yok benim için...

umut söyler

12.9.2014 18:14:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: invision
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>
en son yapılan açıklamaya göre skyrim 20 milyon sattı. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimin_Satislari_20_Milyonu_Gecti-49015.htm pc de ise 3.5 milyon sattı. http://shiftdelete.net/bethesda-pcnin-geleceginden-umutlu-50463 witcher 2 17 milyonu boşver sadece witcher serisi 5 milyon sattı. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_Serisinin_Satislari_5_Milyonu_Gecti-34468.htm infamous'ın satış rakamlarına dair bir açıklama aradım ama bulamadım.açıklamaya dair link atarsan sevinirim. ben yapımcıların pc den vazgeçtiklerine dair bir şey söylemedim.korsan yüzünden konsoldan az satıyor dedim.yoksa bugün pc oyunculuğunun yükselişi inkar edilemez.eskiden pc de 3.5 milyon hayal bile edilemezdi.benim bu açıklamam üzerine pc düşmanı olduğumu sanma.pc yi çok severim ve mod desteği olan oyunları pc de oynarım.benim şikayetim gta 5 i torrenten indireceklere.

StrangerLovely

12.9.2014 18:10:18

-5
Bazı saygısız Pc'ciler başlamış yine küfüre hakarete. Adamlar mecbur mu çıkartmaya değil çıkartınca zaten ne olduğu belli çıktığı gün ''gta v torrent indir'' tıkla kur oyna ondan sonra intikam aldım diyorlar. Adamlar da çıkartmayınca vay pislikler neden çıkartmadı.

Cruzer*

12.9.2014 18:09:01

0
biliyordum ps4 xboxonedan sonra cıkacağını

Maestro725

12.9.2014 18:08:53

0
En azindan pc sahipleri tr yama ile oynucak cikinca

BoltAction

12.9.2014 18:06:23

-4
quote:

Orijinalden alıntı: invision

http://store.steampowered.com/?l=turkish Yüklede sevdiği oyunları orjinal alan 30 milyon insanla tanış. Veriler ortada çoğu kişide 200 tane orjinal oyun var. Hiç kimse orjinal almıyorsa steamı neden kapatmıyorlar?
Güzel kardeşim senin yaşın kadar senedir ben oyun dünyasındayım. Samimi olacaklarını bilsem; Sor bakalım forumdaşlara kaç kişi orjinal alacak kaç kişi korsana yönelecek? derdim. Evet gerek steam gerek origin gerekse playstore sayesinde orjinal kullanım son dönemlerde her ne kadar artsada, hala ülkemizde korsan açık ara öndedir. O bahsettiğin 30 milyon dünya çapındaki kullanıcılar olmasın... 2012 yılına kadar pc oyuncusuydum, 23 sene boyunca aldığım orjinal oyun sayısı 2 elimin parmaklarını geçmez. PC ci kardeşlerim alınganlık göstermesin ama %85 imiz korsan oynayacak.

Dürüstİnsan

12.9.2014 18:01:11

0
Arkadaşlar kim ne derse desin oyun artık geliyor. Ben şahsen oyunun iyi bir optimizasyonla geleceğini düşünüyorum. Sadece full ayar oynayacak kişilerde sorunlar oluşur. O durumlarda da patch ve driver ile çözülür. Ayrıca oyunun bu kadar ertelenmesinin sebebi noel günlerine denk gelmesi. Biliyorsunuz birçok oyun aralık ve ocak başı dönemde çıkmaz. Bu yüzden ocak sonuna atamışlardır. Belkide daha iyi optimizasyon yaparlar. Tabi PC oyuncuları için kötü ama GTA V için durum böyle oluştu. Sonuçta oyun yeni nesil konsolların çıkışının zamanına denk geldi. Şahsen Witcher 3 çıkmadan oyunun iyice suyunu çıkarmak için 1 ay kadar zaman var. Ama oyun geç geldiği için online oynayan sayısı düşük olabilir.

Ducard

12.9.2014 17:58:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: oguzzz96 yok yok ocak 27 yine erken 2020 felan olsun ya iyicene optimize etsinler nasil olsa acelemiz yok biz bekleriz 1 seneyi aşkındır zaten bekliyoruz bi 5-6 sene daha bekleriz nolcak ki bekleye bekleye kaşarlaştık zaten orjinal alacaktim ve arkadaşlarımıda orijinal almaları konusunda ikna etmeye çalışacaktım ama bu haberden sonra süpheliyim!! heee Rockstar 3-5 kişi orijinal almiyor diye batmaz ama tepkimizi dile getiririz change.org ta falan kampanya başlatılır belki öyle sesimizi daha çok duyururuz ! yanlışmıyım?
Pc'de komple zarar etseler bile ps 3 ve xbox 360 tan kırdığı paralar bu adamlara ömür boyu yeter.Daha ps 4 ve xbox one var.Yani pcde satmasalar bile bu şerefsizler pc'ye önem vermemeye devam edecek.Parayı zaten kırıyorlar.Ve benim anlamadığım neden doymuyor bu aç köpekler.Lan bi doyun artık paraya insaf ...Adamlar wc de para bırakacaklar artık o duruma geldiler hala paragözler

Ahayri

12.9.2014 17:58:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Tamamda bu PC'cilerin günahı ne arkadaş ben beklemek zorundamıyım konsolların benden özelliği ne 2.5 ay önce oynuyor farkı ne ayıptır gücüme gidiyor harbi yapılan adam gibi alıcaz oyunu işte zaten eski nesilde pcye çıkartmamışsın oyunu hala erteliyosun ayıptır günahtır yahu...
Rockstar her zaman böyleydi zaten. Hele Red Dead Redemption tam bir faciaydı.(Yanlış anlaşılmasın PC 'ye çıkarmama faciası ) Sırf o oyun için X360 almıştım. Adamların stratejisi işe yarıyor ne yazık ki. Ancak beklediğimize değecek kesinlikle, bu oyunu PC 'de oynamak konsolda oynamaktan en az iki kat daha zevkli bence. O yüzden sabır beyler, bekleyin. Sabreden derviş, muradına ermiş.

Asisvénia

12.9.2014 17:57:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Section8 İlk almaya niyetleri yok .. cümlesinden başlıyorum. Steam hesabımda parası hazır duruyor.Gelir gelmez ön siparişi verecektim. Ve ekim-kasım arası bekliyordum. Sonbahar denmicekti o halde. Benim sitemim buna. Ocakta sorunsuz optimizasyon garantisi veriyor musun ki sen bu gecikmeden memnunsun kardeşim ?
hic kimse sorunsuz bir optimizasyonun geleceginden garanti veremez, ama ben haziranda pc ve yeni nesil konsollara aciklandigindan beri sonbaharda pc ler icin gelmesine karsiydim. cunku oyunun pc ye gelmesi zaten haziranda aciklandi 5 ay sonra yani kasim ayinda pc icin iyi bir optimizsyon-port olabilir mi sence ? bence rockstar gibi bir firma icin bu imkansiz. ben en basindan beri aklima: ''pc icin subati bulur'' diye kaydetmistim ve tamda dusundugum gibi oldu ve rockstar icin dogru olan buydu zaten. ubisoft gibi optimizasyonu birakalim grafikler icin bile ugrasilmamis bir oyun mu istiyorsunuz 'erken oynayacagiz biz ya!'' diyerek ? ya da ''yok dostum acelemiz yok biz bekleriz, ama iyi optimizasyonlu olsun'' diyip en azindan adamlara islerini dogru yapmalari icin bir sans mi veriyorsunuz ? tabi, 27 ocak gelir.. gidip orjinal aliriz ve berbat bir optimizasyon ile de karsilasabiliriz, sonra patch ile falan ugrasiriz boyle lanet bir olayda olabilir bu rockstar sonucta..

pireee

12.9.2014 17:53:56

0
Sonunda be. Konsolu ödünç alıp PS3 versiyonu oynadıktan sonra oyun içimde oturup kalmıştı.

luganoguz

12.9.2014 17:53:41

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Önemli değil beyler beklenilebilir bir süre. 1 yıl değil en azından.
Tamamda bu PC'cilerin günahı ne arkadaş ben beklemek zorundamıyım konsolların benden özelliği ne 2.5 ay önce oynuyor farkı ne ayıptır gücüme gidiyor harbi yapılan adam gibi alıcaz oyunu işte zaten eski nesilde pcye çıkartmamışsın oyunu hala erteliyosun ayıptır günahtır yahu...

invision

12.9.2014 17:50:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

o degilde witcher satislari türkiye satislari fezat gecti. zaten Türkce cikarmaya bile yeltenmediler bu yüzden. VGCHartz kafadan salla bir site oldugu icin hic bir zaman kaideye alinmiyor. onu ez gece bilirsiniz.
Sadece Xbox 360 da 17 milyon satmış olamaz. PC'de 5 milyon civarı satmıştır. Dijital satışlar açıklanmıyor çoğu zaman anladığım kadarıyla. Fazla reklamı yapılmadığı için Türkiyede satılmaması normal.

lordinas

12.9.2014 17:48:58

-1
Rockstar insanları konsol almaya Teşvik ediyor.

Ahayri

12.9.2014 17:48:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

1 ay mı ne 1 ayı arkadaş kafanmı iyi 2.5 ay sonra çıkıyor.
Önemli değil beyler beklenilebilir bir süre. 1 yıl değil en azından.

Section8

12.9.2014 17:47:13

+1
İlk almaya niyetleri yok .. cümlesinden başlıyorum. Steam hesabımda parası hazır duruyor.Gelir gelmez ön siparişi verecektim. Ve ekim-kasım arası bekliyordum. Sonbahar denmicekti o halde. Benim sitemim buna. Ocakta sorunsuz optimizasyon garantisi veriyor musun ki sen bu gecikmeden memnunsun kardeşim ?

invision

12.9.2014 17:46:36

+7
quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction Ömrü hayatında orjinal oyun kullanmamış adamlar neden pc ye üvey evlat muamelesi diye yırtınıyor... Neyin kafası ki? Orjinal kullanan ve alacak arkadaşları tenzih ederim...
http://store.steampowered.com/?l=turkish Yüklede sevdiği oyunları orjinal alan 30 milyon insanla tanış. Veriler ortada çoğu kişide 200 tane orjinal oyun var. Hiç kimse orjinal almıyorsa steamı neden kapatmıyorlar?

firebird1150

12.9.2014 17:45:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri PC versiyonunu Nisan dan Mayıs tan önce çıkarmazlar. Adamların stratejisi bu yapacak bir şey yok. Hee ama PC versiyonunu en fazla 30 dolar olursa alırım. Yoksa malum yollar kusura bakmasınlar.
aynen öyle kardeş madem geç çıkartıyorsun o zaman 50tlyi de geçmesin bi zahmet

mementopolis

12.9.2014 17:45:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: invision
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.</blockquote><br><br>Beyond Two souls 1 milyon satmış, Heavy Rain 2 milyon satmış. Crysis PC'de 3 milyon satmış demek ki PC exclusiveler PS exclusiverden daha çok satıyor yalan söyleme artık. Steamdeki arkaşalarımın çoğunda en az 200 tane oyun var Hatta 4,850 oyunu olan bile var. PC'ye çıkan oyunlar ortalama 2 milyon civarı satar sizin insanlara karşı iftiralarınızla yalanlarınızla değişecek değil PS4'e çıkan İnfamous Second Son neden 1.50m satmış? PS Exclusive oyunlar az satınca neden sesin çıkmıyor?</blockquote><br>heavy rain 3 milyon sattı.beyond gibi bir oyunun o kadar satması mucize.uncharted 3 5 milyon sattı.last of us ps3 de 7 milyon ps4 de 1 milyon sattı ve satılmaya devam ediyor.<br>god of war 3 4.5 milyon sattı.infamous second son 9 günde 1 milyon sattı.satış rakamı açıklanmadı.açıklandıysa linki yaz.eğer 1.5 milyon sattıysa 4-5milyon satmış bir konsolda bu büyük başarıdır.crysis 3 pc de 3 milyon sattıysa ne güzel fakat nadiren 3-2 milyon sattıyor.titanfal xbox one da 2 milyon starken pc de 300.000 bin satıyor..skyrim pc de 3.5 milyon satıyor.ama konsolda 16.5 milyon sattıyor.


Skyrim dijital satışlarla birlikte 8 milyon sattı benim tahminim vgchartz'da dijital satışlar eklenmemiştir yazıyor ve PC'de 3.5 milyon sattı yazıyor. Bethesda en çok satan platformun PC olduğunu söylemişti. Ve benim yazdığım oyunlarda dijitalle birlikte senin dediğin gibi oluyor. Retail demek kutulu demek. Dijital olarak daha çok alındığı biliniyor Skyrimin.

http://www.vgchartz.com/game/49111/the-elder-scrolls-v-skyrim/

Retail yazıyor Dijital diye bir şey göremiyorum?

Infamous kutulu olarak 1.51 milyon satmış.

Witcher 2 Xbox 360 ve PC'de 17 milyon satmış. PC'de 2 milyondan az satsaydı Witcher 3 PC'ye çıkmazdı.

http://kotaku.com/5868640/skyrim-is-steams-fastest-selling-game-ever

"Skyrim steamın en hızlı satan oyunu"

"Valve continues to keep its sales figures to itself" - Valve oyunun satış rakamlarını kendine saklıyor.
o degilde witcher satislari türkiye satislari fezat gecti. zaten Türkce cikarmaya bile yeltenmediler bu yüzden. VGCHartz kafadan salla bir site oldugu icin hic bir zaman kaideye alinmiyor. onu ez gece bilirsiniz.

BoltAction

12.9.2014 17:43:03

+1
Ömrü hayatında orjinal oyun kullanmamış adamlar neden pc ye üvey evlat muamelesi diye yırtınıyor... Neyin kafası ki? Orjinal kullanan ve alacak arkadaşları tenzih ederim...

luganoguz

12.9.2014 17:42:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri Sizi bilmem ama ben gecikmeli olarak 1 ay beklerim valla. Ancak konsolun belli gücü yüzünden online'ı 30 kişiyle sınırlamışlarsa harbiden sinir bozucu olur PC kullanıcıları için.
1 ay mı ne 1 ayı arkadaş kafanmı iyi 2.5 ay sonra çıkıyor.

Asisvénia

12.9.2014 17:41:56

0
bu millet hala pc icin gec gelmesinin iyi bir sey oldugunu ogrenemedi, birde rockstar gibi pc dusmani bir sirketten.. kotu port ile kasimda gelse ne olacak ? ocak-subata kadar patch bekleyeceksin sonra mayis-haziranda da yine patch cikaracaklar bu boyle aylarca surecek. birakinda adamlar ocakta cikartsin hatta iyi optimizasyon olduktan sonra subat-martta ciksin ama oyunun patch lik bir durumu olmasin bunu bir turlu ogrenemediniz.. birde oyun 27 ocakta gelecek diye: ''orjinal oyun almayacagim, crack li oynarim'' diyenlerde tam dayaklik... ulan zaten senin almaya niyetin yok ki niye bahane uydurup agzinda lafi geveliyorsun.. Turk oyuncularina pes cidden..

Hernan Cortes

12.9.2014 17:41:30

0
PS4 için doğum günümde çıkacak, cidden süper haber. Birisi doğum günü hediyesi olarak falan alsa muhteşem olur. :)

firebird1150

12.9.2014 17:38:00

0
yaw arkadaş bu ne yaw bu pc oyuncuları yetimmi öksüzmü bu nedir yaw allah yaa şimdi şu rockstara bir küfür basıyorum varya yok böyle birşey yaw bu varya benim maaşımı geç ve eksik aldığım şirketlere benzedi ve bakın demedi demeyin çok açık ve net söylüyorum beni hatırlayın bu oyunu varya rockstar pc ye gta 4 ten daha rezil bir şekilde port etmezse ben adam değilim bana hatırlatın ocağın sonunda

edd121

12.9.2014 17:24:43

+2
sadece ve sadece tek istediğim araçların hasar modellemeleri ve fizik gta 4 e dekine yakın olsun.gerisi önemli değil.

atacani

12.9.2014 17:22:09

0
Şaka gibisinz adamlar daha fazla gelir ve daha kaliteli yapım vermek için bekletiyor bu kadar, ne yani PS3 alın diye mi yapıyorlar bunu? Hey allahım, PS4'e de geç çıkacak biz bir şey diyormuyuz

Ahayri

12.9.2014 17:22:05

+1
Sizi bilmem ama ben gecikmeli olarak 1 ay beklerim valla. Ancak konsolun belli gücü yüzünden online'ı 30 kişiyle sınırlamışlarsa harbiden sinir bozucu olur PC kullanıcıları için.

invision

12.9.2014 17:21:19

+2
quote:

Orijinalden alıntı: umut söyler <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: invision<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.</blockquote><br><br>Beyond Two souls 1 milyon satmış, Heavy Rain 2 milyon satmış. Crysis PC'de 3 milyon satmış demek ki PC exclusiveler PS exclusiverden daha çok satıyor yalan söyleme artık. Steamdeki arkaşalarımın çoğunda en az 200 tane oyun var Hatta 4,850 oyunu olan bile var. PC'ye çıkan oyunlar ortalama 2 milyon civarı satar sizin insanlara karşı iftiralarınızla yalanlarınızla değişecek değil PS4'e çıkan İnfamous Second Son neden 1.50m satmış? PS Exclusive oyunlar az satınca neden sesin çıkmıyor?</blockquote><br>heavy rain 3 milyon sattı.beyond gibi bir oyunun o kadar satması mucize.uncharted 3 5 milyon sattı.last of us ps3 de 7 milyon ps4 de 1 milyon sattı ve satılmaya devam ediyor.<br>god of war 3 4.5 milyon sattı.infamous second son 9 günde 1 milyon sattı.satış rakamı açıklanmadı.açıklandıysa linki yaz.eğer 1.5 milyon sattıysa 4-5milyon satmış bir konsolda bu büyük başarıdır.crysis 3 pc de 3 milyon sattıysa ne güzel fakat nadiren 3-2 milyon sattıyor.titanfal xbox one da 2 milyon starken pc de 300.000 bin satıyor..skyrim pc de 3.5 milyon satıyor.ama konsolda 16.5 milyon sattıyor.
Skyrim dijital satışlarla birlikte 8 milyon sattı benim tahminim vgchartz'da dijital satışlar eklenmemiştir yazıyor ve PC'de 3.5 milyon sattı yazıyor. Ve benim yazdığım oyunlarda dijitalle birlikte senin dediğin gibi oluyor. Retail demek kutulu demek. Dijital olarak daha çok alındığı biliniyor Skyrimin. http://www.vgchartz.com/game/49111/the-elder-scrolls-v-skyrim/ Retail yazıyor Dijital diye bir şey göremiyorum? Infamous kutulu olarak 1.51 milyon satmış. Witcher 2 Xbox 360 ve PC'de 17 milyon satmış. PC'de 2 milyondan az satsaydı Witcher 3 PC'ye çıkmazdı. http://kotaku.com/5868640/skyrim-is-steams-fastest-selling-game-ever "Skyrim steamın en hızlı satan oyunu" "Valve continues to keep its sales figures to itself" - Valve oyunun satış rakamlarını kendine saklıyor. Verdiği röportajda Todd Howard, "PC oyunculuğu yeniden diriliyor." açıklamasını yaptı. Modlardan ve Skyrim satışlarından bahseden Howard, "Skyrim'in PC sürümü, şimdiye kadar Bethesda oyunlarının PC'de yaptıklarının çok çok daha fazlasını yaptı. Modların buna büyük etkisi oldu. PC'deki modlar, oyunun uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Aslında bakarsanız bu yüzden yeni nesil konsollarla ilgili heyecanımız biraz daha artıyor. Çünkü yeni konsolların mimarileri PC'lere çok yakın." sözlerini söyledi. Yapımcılar PC'den vaz geçiyordu korsan yüzünden hani?

r0ket

12.9.2014 17:14:21

+1
böyle rezillik görmedim

umut söyler

12.9.2014 17:10:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: invision
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.


Beyond Two souls 1 milyon satmış, Heavy Rain 2 milyon satmış. Crysis PC'de 3 milyon satmış demek ki PC exclusiveler PS exclusiverden daha çok satıyor yalan söyleme artık. Steamdeki arkaşalarımın çoğunda en az 200 tane oyun var Hatta 4,850 oyunu olan bile var. PC'ye çıkan oyunlar ortalama 2 milyon civarı satar sizin insanlara karşı iftiralarınızla yalanlarınızla değişecek değil PS4'e çıkan İnfamous Second Son neden 1.50m satmış? PS Exclusive oyunlar az satınca neden sesin çıkmıyor?
heavy rain 3 milyon sattı.beyond gibi bir oyunun o kadar satması mucize.uncharted 3 5 milyon sattı.last of us ps3 de 7 milyon ps4 de 1 milyon sattı ve satılmaya devam ediyor. god of war 3 4.5 milyon sattı.infamous second son 9 günde 1 milyon sattı.satış rakamı açıklanmadı.açıklandıysa linki yaz.eğer 1.5 milyon sattıysa 4-5milyon satmış bir konsolda bu büyük başarıdır.crysis 3 pc de 3 milyon sattıysa ne güzel fakat nadiren 3-2 milyon sattıyor.titanfal xbox one da 2 milyon starken pc de 300.000 bin satıyor..skyrim pc de 3.5 milyon satıyor.ama konsolda 16.5 milyon sattıyor.

emrahcey

12.9.2014 17:06:07

-1
İşte PC ye yaptıkları muamele yüzünden bir çok kişiyi orjinal almaktan soğutuyorlar. Ben yinede orjinalden yanayım.

S.P.E.C.I.A.L.

12.9.2014 17:06:02

+1
quote:

Orijinalden alıntı: zumber4428 Malesef erken düşecek hatırlarsanız konsollara çıktıktan 1 ay sonra internette PC'ye oyun çıktı diye bir sürü torrent linkleri dolaşıyordu ortalarda aynı durum yine olacak. :D
Hangi oyun? Ne zaman? GTA 4 mü? Eğer oysa ben hatırlamıyorum ama "son yıllarda" PC'ye çoğu oyun 1 hafta önceden bile düşmüyor. Son yıllarda Xbox 360'a oyunlar çok erken düşüyor, PS3'e de nispeten erken düşüyor. Ben birkaç ay öncesine kadar PC oyuncusuydum, hala da pek çok oyunu PC'de oynuyorum, son zamanlarda çoğu oyunu zamanından önce oynayamadım. GTA 5 de düşmez.

quar7

12.9.2014 16:56:47

+1
Şubat 1'de çıksa nası' beklerdik. Peh!

-gg-

12.9.2014 16:56:07

+2
Sorunsuz çıkacaksa buyursun ocakta çıksın

luganoguz

12.9.2014 16:55:23

+4
Sistem gereksinimlerini bari açıklayın cibiliyetsiz herifler sizi mi bekleyip durucaz açıkla işte her şeyini...

Emirhano99

12.9.2014 16:54:36

-1
quote:

Orijinalden alıntı: invision
alıntı:

Orijinalden alıntı: mementopolis

alıntı:

Orijinalden alıntı: invision

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.</blockquote><br><br>Beyond Two souls 1 milyon satmış, Heavy Rain 2 milyon satmış. Crysis PC'de 3 milyon satmış demek ki PC exclusiveler PS exclusiverden daha çok satıyor yalan söyleme artık. Steamdeki arkaşalarımın çoğunda en az 200 tane oyun var Hatta 4,850 oyunu olan bile var. PC'ye çıkan oyunlar ortalama 2 milyon civarı satar sizin insanlara karşı iftiralarınızla yalanlarınızla değişecek değil PS4'e çıkan İnfamous Second Son neden 1.50m satmış? PS Exclusive oyunlar az satınca neden sesin çıkmıyor?


hepsi cerez fiyatina alindi :) bende öyle yapiyorum :P .
torrent indirenler belki o yöntemle alirlar zaten.
Her firma icin cikis günü fiyati en önemlisi.


Öyle olabilir ama her firma PC'yi dışlamıyor, Bethesdanın favori platformu PC mesela. CD Projekt'de PC yi önde tutuyor.
eski nesil 2 konsolda 50 milyondan fazla satmış bir oyunun neden pc de 3,4 milyon satmasıu bekleniyor garip değilmi sencede adamlar asıl parayı kaldırdı zaten yeni nesilde kreması tamam haksız değilsiniz demiyorum gerçekten çok beklettiler yeni nesil bile geldi onlar önce oynayacak ama satışlar konsollara göre gerçekten az olucakşahsen konsola alıp oynayacağım optimizasyon derken 1 yıl daha adam olmaz pc de oyun

dark dragon

12.9.2014 16:49:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: invision

Beyond Two souls 1 milyon satmış, Heavy Rain 2 milyon satmış. Crysis PC'de 3 milyon satmış demek ki PC exclusiveler PS exclusiverden daha çok satıyor yalan söyleme artık. Steamdeki arkaşalarımın çoğunda en az 200 tane oyun var Hatta 4,850 oyunu olan bile var. PC'ye çıkan oyunlar ortalama 2 milyon civarı satar sizin insanlara karşı iftiralarınızla yalanlarınızla değişecek değil PS4'e çıkan İnfamous Second Son neden 1.50m satmış? PS Exclusive oyunlar az satınca neden sesin çıkmıyor?
Crysis 3 milyon sattı ama yapımcı firma batmanın eşiğine geldi nedense. O satışların çoğu çerezdir 5-6 dolarlık satışlar, bak bakalım gta 5 konsolda ne kadar satmış. http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2326719/gta-5-was-the-best-selling-game-of-2013-with-325-million-units-sold

BSC Misafiri

12.9.2014 16:47:05

0
PC versiyonunu Nisan dan Mayıs tan önce çıkarmazlar. Adamların stratejisi bu yapacak bir şey yok. Hee ama PC versiyonunu en fazla 30 dolar olursa alırım. Yoksa malum yollar kusura bakmasınlar.

Ed Wood

12.9.2014 16:46:53

+10
Ocak, Amerika'da sonbahar mevsiminin parçası herhalde.

imrattata

12.9.2014 16:46:52

+1
Rockstar Games benim için bitti. ama ocakta gidip alacağız oyunu orası ayrı. :/

invision

12.9.2014 16:44:25

+3
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis
alıntı:

Orijinalden alıntı: invision

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.</blockquote><br><br>Beyond Two souls 1 milyon satmış, Heavy Rain 2 milyon satmış. Crysis PC'de 3 milyon satmış demek ki PC exclusiveler PS exclusiverden daha çok satıyor yalan söyleme artık. Steamdeki arkaşalarımın çoğunda en az 200 tane oyun var Hatta 4,850 oyunu olan bile var. PC'ye çıkan oyunlar ortalama 2 milyon civarı satar sizin insanlara karşı iftiralarınızla yalanlarınızla değişecek değil PS4'e çıkan İnfamous Second Son neden 1.50m satmış? PS Exclusive oyunlar az satınca neden sesin çıkmıyor?


hepsi cerez fiyatina alindi :) bende öyle yapiyorum :P .
torrent indirenler belki o yöntemle alirlar zaten.
Her firma icin cikis günü fiyati en önemlisi.
Öyle olabilir ama her firma PC'yi dışlamıyor, Bethesdanın favori platformu PC mesela. CD Projekt'de PC yi önde tutuyor.

Tiny Titan

12.9.2014 16:44:18

+3
Bu kadar geç çıktıktan sonra bide optimizasyon sorunlu bir oyun olursa tam olur yaparsın r* beklenir senden.

ResVR

12.9.2014 16:44:16

-1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis [ gabe newell pc'nin babsina bir danismak gerek :D mafya ve tekel oldugu icin onun kendi platformunda özel seyler yapmasi lazim. rockstari tesvik ettme gibi ama malesef. origin , ubiplay vsvs ve diyerleri :D onlari saymasakta olur.
Gabe Newell ile ne alaka önce Intel, AMD, Nvidia bir atılımda bulunsalardı keşke dünyanın parasına ekran kartı ve işlemci satmayı biliyorlar. Sırf bu oyun için sistemler toplanır para kazanırlardı ama ne de olsa onlara kaz çok yavaş yavaş konsola kaymanın zamanı gelmiş artık.

Jesterberg

12.9.2014 16:40:54

0
Allaaaah sonunda beee çok sevindim yaa

RadioheadTR

12.9.2014 16:36:57

+2
Nasıl bir küfür etsem bilemedim ya ön sipariş için 120 tlyi ayırmıştım kasımda çıkar sanıyordum sinirlendim yemin ediyorum

mementopolis

12.9.2014 16:33:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: invision <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.</blockquote><br><br>Beyond Two souls 1 milyon satmış, Heavy Rain 2 milyon satmış. Crysis PC'de 3 milyon satmış demek ki PC exclusiveler PS exclusiverden daha çok satıyor yalan söyleme artık. Steamdeki arkaşalarımın çoğunda en az 200 tane oyun var Hatta 4,850 oyunu olan bile var. PC'ye çıkan oyunlar ortalama 2 milyon civarı satar sizin insanlara karşı iftiralarınızla yalanlarınızla değişecek değil PS4'e çıkan İnfamous Second Son neden 1.50m satmış? PS Exclusive oyunlar az satınca neden sesin çıkmıyor?
hepsi cerez fiyatina alindi :) bende öyle yapiyorum :P . torrent indirenler belki o yöntemle alirlar zaten. Her firma icin cikis günü fiyati en önemlisi.

luganoguz

12.9.2014 16:32:57

+1
Adamlar oyunu PC'ye tam 1.5 sene sonra çıkarıyolar ya yuh be ayıp be harbi kazığını hiç unutmayacağım R* !!!!

invision

12.9.2014 16:32:09

+1
quote:

Orijinalden alıntı: umut söyler Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.
Beyond Two souls 1 milyon satmış, Heavy Rain 2 milyon satmış. Crysis PC'de 3 milyon satmış demek ki PC exclusiveler PS exclusiverden daha çok satıyor yalan söyleme artık. Steamdeki arkaşalarımın çoğunda en az 200 tane oyun var Hatta 4,850 oyunu olan bile var. PC'ye çıkan oyunlar ortalama 2 milyon civarı satar sizin insanlara karşı iftiralarınızla yalanlarınızla değişecek değil PS4'e çıkan İnfamous Second Son neden 1.50m satmış? PS Exclusive oyunlar az satınca neden sesin çıkmıyor?

Section8

12.9.2014 16:24:56

+1
PC için parası hazırdı. Böyle şaheser crack oynanmaz diyordum ama şuan itibariyle vazgeçtim. Yazık bu kadar bekletilmez.

BaranGunduz

12.9.2014 16:18:25

+4
Kanser ettin Rockstar.

free`LeyChe

12.9.2014 16:17:35

-1
ULAN YGS, ULAN LYS!!! Neyse o kadar bekledik bir yıl daha sabredeceğiz :'(((

porsux

12.9.2014 16:13:30

+2
PC de San Andreas tan beri adam gibi sorunsuz bir gta oynayamadım para döktük döşedik alınan verim verdiğimizin %10 u bile değildi rockstar 27 ocak ta optimize sorunu olan bir oyun çıkarırsa ki öyle görünüyor pc yi değil Rockstar ı bırakırım. İstisnasız her oyununu torrent çekerim. Çıkarmazsada çıkarmasın pc ye. Konsol almak zorunda değilim ben bu yaptıkları ayıp

OziiX

12.9.2014 16:12:28

+2
Konsol kullanıcılarını anlamıyorum arkadaş size ne yahu?

warehouseman

12.9.2014 16:10:07

-1
quote:

Orijinalden alıntı: raxor36
alıntı:

Orijinalden alıntı: warehouseman

alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.


Red dead 1 ve 2 PC için çıktıda bizim haberimiz yok?
Hatta Red dead 2 ne zaman çıktıda biz duymadık laaaaa????


Red Dead 1 = Red Dead Revolver
Red Dead 2 = Read Dead Redemption
Onlar aynı oyunmu,Red dead dedinmi Redemption :D :D Bilmem kaç sene önce PS2 için çıkmış Revolver oyununu bana anlatma... Hadi aynı oyun olsun,ilk 2 oyun PC için çıktımıda 3.oyun çıkmayacak :D :D

BSC Misafiri

12.9.2014 16:06:09

+5
Arkadaşın biri warch dogs varken kimse bakmaz demiş. Çok güldüm gerçekten gta5 oynamadığı için bilmiyor tabi watch dogs denen şeyi gta5'in yanında eşantion verirler be.

emre1393

12.9.2014 16:05:31

-13
Pc ciler daha cok bekler

waltran

12.9.2014 16:04:24

+6
birikmiş para bekliyordu pc ye geç çıkarttıkları için almayacağım fifa 15 e döneriz sorun yok. pc oyuncusuna 2. sınıf muamelesi yapamaz rockstar yaptırtmam. açar çatır çatır korsan oynarım online ıda çıkar eminim

Bromdr

12.9.2014 16:03:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: raxor36
alıntı:

Orijinalden alıntı: warehouseman

alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.


Red dead 1 ve 2 PC için çıktıda bizim haberimiz yok?
Hatta Red dead 2 ne zaman çıktıda biz duymadık laaaaa????


Red Dead 1 = Red Dead Revolver
Red Dead 2 = Read Dead Redemption
Aynı oyun değil onlar biliyorsun dimi?Yani Red Dead Redemption başlı başına bir oyun.Ruhani bir bağ var diyelim

Fabioddq

12.9.2014 16:03:30

+2
Valla ne zaman çıkarsa çıksın bu oyunu özellikle korsan oynayacam geç çıkartsın daha iyi Mecbur çıkartacaklar PC'ye çunku AMD NVİDİA olmasın Konsolda olmaz bu firmaların var olması için ise PC oyuncuları lazım (:

raxor36

12.9.2014 16:01:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: warehouseman
alıntı:

Orijinalden alıntı: umut söyler

Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.


Red dead 1 ve 2 PC için çıktıda bizim haberimiz yok?
Hatta Red dead 2 ne zaman çıktıda biz duymadık laaaaa????
Red Dead 1 = Red Dead Revolver Red Dead 2 = Read Dead Redemption

oguzzz96

12.9.2014 16:01:30

+2
yok yok ocak 27 yine erken 2020 felan olsun ya iyicene optimize etsinler nasil olsa acelemiz yok biz bekleriz 1 seneyi aşkındır zaten bekliyoruz bi 5-6 sene daha bekleriz nolcak ki bekleye bekleye kaşarlaştık zaten orjinal alacaktim ve arkadaşlarımıda orijinal almaları konusunda ikna etmeye çalışacaktım ama bu haberden sonra süpheliyim!! heee Rockstar 3-5 kişi orijinal almiyor diye batmaz ama tepkimizi dile getiririz change.org ta falan kampanya başlatılır belki öyle sesimizi daha çok duyururuz ! yanlışmıyım?

warehouseman

12.9.2014 16:00:26

+1
quote:

Orijinalden alıntı: umut söyler Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.
Red dead 1 ve 2 PC için çıktıda bizim haberimiz yok? Hatta Red dead 2 ne zaman çıktıda biz duymadık laaaaa????

ultralisan

12.9.2014 16:00:26

+1
Bu kadar üvey evlat muamelesi gördükten sonra pc için oyunu hiç alasim gelmiyor artık.

BSC Misafiri

12.9.2014 15:58:30

0
bari 1 ocak olsaydı birde sistem gereksinimlerinide açıklasardı

umut söyler

12.9.2014 15:55:39

-2
Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.

PHO3N1X

12.9.2014 15:50:25

-2
PC fanları haklı olarak üzülmüşlerdir bu duruma.Yeni sistem toplayacaktım,vazgeçtim.Gerek yok PS4 oyunlar için yeterde artar.

mementopolis

12.9.2014 15:47:44

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- PS3 ve Xbox da betaydı anladık peki ya bu durum ?
gabe newell pc'nin babsina bir danismak gerek :D mafya ve tekel oldugu icin onun kendi platformunda özel seyler yapmasi lazim. rockstari tesvik ettme gibi ama malesef. origin , ubiplay vsvs ve diyerleri :D onlari saymasakta olur.

KuvvetMira27

12.9.2014 15:47:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: warehouseman
alıntı:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ulan pc ye sıfırdan gta 6 yapılır ozamana kadar insaf be. neyse watchdogs varken bu oyuna bakan olmaz


Valla ROCKSTAR'a ne kadar kızdıysam senin şu yorumuna da bi o kadar güldüm.Watchdogs ile GTA bir tututlurmu.Aldım Watchdogs 135 lira verdim,ne oldu.Yarım saat dayanabildim dahada yüzüne bakmadım.PC'de bi kenarda unuttum gitti.
Bir tutulmaz ama nerdeyse 4 aydır pcde oynan eğlence li bir oyun en azından adamlar pc cilere önem veriyolar ubisoft her oyunu konsol aynı tarihte veriyor ve optimize konusundada gayet başarılılar GTA V gta IV gibi optimize özürlü olacak ağırlığı konsolar vermişler pc ye yaptık olsun mantığı...

immortalizmm

12.9.2014 15:47:28

+15
Allah belanı versin Rockstar karaktersiz herifler pc'yi niye bekletiyosunuzki ayıp gerçekten..

BSC Misafiri

12.9.2014 15:46:16

-2
Neymiş pc'yi üvey evlat yerine koymuşlar torrent'den çekecekmiş. Sanki zamanında çıksa para verip alacaktır kimi kandırıyorsunuz hahahaaa:) torrent sevdanız yüzünden pc'nin kaderi bu çıkmasına şükredin.

Bromdr

12.9.2014 15:45:30

+2
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] ulan pc ye sıfırdan gta 6 yapılır ozamana kadar insaf be. neyse watchdogs varken bu oyuna bakan olmaz
Komik çocuk

Mactavish-

12.9.2014 15:44:22

+1
PS3 ve Xbox da betaydı anladık peki ya bu durum ?

Return to Monke

12.9.2014 15:41:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] ulan pc ye sıfırdan gta 6 yapılır ozamana kadar insaf be. neyse watchdogs varken bu oyuna bakan olmaz

warehouseman

12.9.2014 15:40:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] ulan pc ye sıfırdan gta 6 yapılır ozamana kadar insaf be. neyse watchdogs varken bu oyuna bakan olmaz
Valla ROCKSTAR'a ne kadar kızdıysam senin şu yorumuna da bi o kadar güldüm.Watchdogs ile GTA bir tututlurmu.Aldım Watchdogs 135 lira verdim,ne oldu.Yarım saat dayanabildim dahada yüzüne bakmadım.PC'de bi kenarda unuttum gitti.

Dante100

12.9.2014 15:39:26

-1
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] ulan pc ye sıfırdan gta 6 yapılır ozamana kadar insaf be. neyse watchdogs varken bu oyuna bakan olmaz
İstediğiniz Kadar Eksileyin Rockstar Pc ye Saygı Duymuyor ! Ubisoft Adam Gibi Çıkardı PC ye Watch_Dogsu Kimse Kusura Bakmasın !

arkham92

12.9.2014 15:39:07

+6
Maalesef PC hep üvey evlat olacak. Ocak da çıkınca da kesin fark eden bir şey olmayıp optimize sorunları olacaktır. Bu kadar dışlanan bir platform daha yoktur sanırım, illa korsan çekin diyorlar yani. Ac Unity falan da dandik bir ekibe verildi diğer 3. oyun PC port eden ekip sanırım o da optimize özürlü olacak. Şimdi gel de ekran kartı al. Gidip şimdi alayım da GTX780 yada yeni gelecek kartlardan GTX970-980 ee bu optimize özürlü, oyun firmalarının dışladığı platform için mi alayım 1.500 tl yakın konsol parası vereyim ekran kartına? Oyun firmalarını tebrik etmek lazım, PC oyunculuğunu öldürme çabalarında baya azimli ilerliyorlar. Sanki herkes konsolda oynamak zorundaymış gibi konsol revaşa getirip herkesi konsol oyuncusu yapacaklar...

BSC Misafiri

12.9.2014 15:37:50

-3
Bu kış Xbox One ile GTA 5 akar.

XGSpirit

12.9.2014 15:37:03

+2
quote:

Orijinalden alıntı: erenmemo Orj alacaktım şuan vazgeçtim Pc'ye birde optimizasyon sorunlu çıkarırlarsa vay hallerine! Zaten ismi gta diye pc sürümü bile 200 liraya satılır burada!
oral game den alırsan tabiki 200 e dayanır fiyat.

[__Zahid__]

12.9.2014 15:36:35

-5
ulan pc ye sıfırdan gta 6 yapılır ozamana kadar insaf be. neyse watchdogs varken bu oyuna bakan olmaz

TRegular

12.9.2014 15:35:40

+4
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis torrent indiririz diyenler PC icin yine kötü imaj olacaksiniz yine.
ikincisi online oyanyamacaksiniz ? degil mi ?

onu birak Türkiye'deki imaji daha kötü yazik.
PC'ye geç çıkaracaz diyen rocky amcanın imajına bişey olmuyorsa kalanlarada bişey olmaz zaten.

mehmet4428

12.9.2014 15:35:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

Düşse ne olur arkadaş yeni nesilde korsan mı var? Ha PC'ye düşer diyorsan hayal kuruyorsun. PC'ye oyunlar maalesef erken düşmüyor, en fazla bir kaç gün erken düşüyor.
Malesef erken düşecek hatırlarsanız konsollara çıktıktan 1 ay sonra internette PC'ye oyun çıktı diye bir sürü torrent linkleri dolaşıyordu ortalarda aynı durum yine olacak. :D

rambocuk

12.9.2014 15:34:54

-4
Konsoldaki satış rakamı pcdeki satış rakamını hep 10 a katlıyor adamlar pcden para beklemedikleri için hayır olsun diye çıkartıyor resmen kızmaya hakkımız yok bir kaç dürüst oyuncu orjinal alınca fikirleri değişmiyor kitleler lazım konsoldaki gibi

KuvvetMira27

12.9.2014 15:31:06

0
Rockstar hep konsol firması oldu pc ye hep özürlü oyun çıkardılar bundada değişecek bir şey yok adamlar kibarca ya konsol alın diyor...

S.P.E.C.I.A.L.

12.9.2014 15:30:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: zumber4428 Yeni nesil konsolların satışı daha da artsın diye yapmışlardır kesin. Aralıkta çıksaydı neysede ocak ayı sonu da çok fazla 2 ay geç çıkarıyorlar. 1 ay önceden internete düşer bu oyun. :D
Düşse ne olur arkadaş yeni nesilde korsan mı var? Ha PC'ye düşer diyorsan hayal kuruyorsun. PC'ye oyunlar maalesef erken düşmüyor, en fazla bir kaç gün erken düşüyor.

luganoguz

12.9.2014 15:29:44

-1
Attığın kazığı unutmayacağım ROCKSTAR !!!

BSC Misafiri

12.9.2014 15:29:12

+1
sakami bu pcye neden 2ay gec cikartiyorlar ?

mementopolis

12.9.2014 15:28:59

+1
torrent indiririz diyenler PC icin yine kötü imaj olacaksiniz yine. ikincisi online oyanyamacaksiniz ? degil mi ? onu birak Türkiye'deki imaji daha kötü yazik.

Negneor

12.9.2014 15:28:26

+1
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster
alıntı:

Orijinalden alıntı: heisenberg41


Umarım öyledir dostum yoksa bu kadar geç tarih veripte birde optimize özürlü çıkarırsa firma büyük ayıp etmiş olur.
aynen ben sadece öyle umuyorum pcyi bukadar beklettikten sonra optimize olmamış halde çıkarsa gözlerden düşebilirler

BSC Misafiri

12.9.2014 15:27:25

0
PC herzamanki gibi geri planda kalmış. iyi optimizasyon olacağını da sanmıyorum, sırf çıkaralım da sussunlar mantığı ile çıkarıyorlar. PS4'e ağırlık verdikleri kabak gibi belli.

mehmet4428

12.9.2014 15:27:14

0
Yeni nesil konsolların satışı daha da artsın diye yapmışlardır kesin. Aralıkta çıksaydı neysede ocak ayı sonu da çok fazla 2 ay geç çıkarıyorlar. 1 ay önceden internete düşer bu oyun. :D

EmuMaster

12.9.2014 15:26:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg41
Umarım öyledir dostum yoksa bu kadar geç tarih veripte birde optimize özürlü çıkarırsa firma büyük ayıp etmiş olur.

mementopolis

12.9.2014 15:26:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: TO.Yay PC için ertelenmesini kınayanlar oyun yapımcısı olsaydı destekleyici olabilirlerdi bu duruma.
merak ettigim zaten pc inin ne politikalar ve düzenlemeler yaptigi. windows live ve social club gibi sacmaliklar. online bir kenera , modlama oldugu icin pekte micro icerik satamayacak rockstar zaten yoktu. ama online kisimda büyük bir darbe geliyor olabilir.

erenmemo

12.9.2014 15:26:02

0
Orj alacaktım şuan vazgeçtim Pc'ye birde optimizasyon sorunlu çıkarırlarsa vay hallerine! Zaten ismi gta diye pc sürümü bile 200 liraya satılır burada!

SystemRQ

12.9.2014 15:26:02

+2
En azından Aralık falan olsaydı , resmen Üvey Evlat muamelesi yapılıyor.Şuanda buradan R*'a sövmek doğru değil , Ocak ayında oyun Optimizasyonu iyi bir şekilde karşımıza çıkarsa , beklediğimize değecek merak etmeyin.Lâkin , bu kadar bekleyiş , GTA IV gibi bir hüsranla sonuçlanırsa , işte ozaman Torrent'in dibine kadar vurulur , ok'lar ozaman atılır.

Negneor

12.9.2014 15:24:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster
alıntı:

Orijinalden alıntı: heisenberg41

alıntı:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

PC optimizasyonu değil sayın arkadaşın para kaygısı malesef.


alakası yok arkadaşım gta 4 de optimizasyon sorunlu çıktı güncelleme felan anca halledildi ben gta 5 inde o duruma düşmesini istemem


Peki ocakta çıktığında sorunsuz full optimize çıkacağının garantisini verebilirmisin nvidia veya ati kartlarda?
zaten bende kesin optimize olacak die bişi demedim benim açımdan bu kadar geçiktiriyorlarsa optimize geleceğini düşünüyorum benim fikrim bu sadece

bayramherdem

12.9.2014 15:23:41

-7
Ertelemelerinin sebebi PC'yi üvey görmeleri değil; daha fazla önem vermeleridir bence. :) Hadi hayırlısı!

rcpyksl

12.9.2014 15:23:11

0
Rockstar açıkça diyor ki "gidin konsol alın"

BlitzHan34

12.9.2014 15:23:05

0
1 hafta önce haber verselerdi iyidi :( WoW paketlerini aldım.

luganoguz

12.9.2014 15:22:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01

eylül ekim KASIM? ilkokulda ayları öğrenmedin galiba.Zaten sonbahar dedilerin de sunum ps4 üzerinde yapıldı
PC sürümü için diyor arkadaş...

pcrex

12.9.2014 15:21:54

0
konsol aldıracaklar bana sonunda odur işte :(

Dante100

12.9.2014 15:21:47

0
Orjinal Alacaktım Bu Haberden Sonra Vazgeçtim Torrent İndiririz O Zaman Çıkınca

EmuMaster

12.9.2014 15:21:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg41
alıntı:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

PC optimizasyonu değil sayın arkadaşın para kaygısı malesef.


alakası yok arkadaşım gta 4 de optimizasyon sorunlu çıktı güncelleme felan anca halledildi ben gta 5 inde o duruma düşmesini istemem
Peki ocakta çıktığında sorunsuz full optimize çıkacağının garantisini verebilirmisin nvidia veya ati kartlarda?

XGSpirit

12.9.2014 15:20:11

0
PC için ertelenmesini kınayanlar oyun yapımcısı olsaydı destekleyici olabilirlerdi bu duruma.

mementopolis

12.9.2014 15:20:06

+1
bu haberi duyunca ben.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Hayirli Olsun Hepimize RockStar* 'tan yeni haber ve video bekliyoruz o zaman.

Negneor

12.9.2014 15:19:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster PC optimizasyonu değil sayın arkadaşın para kaygısı malesef.
alakası yok arkadaşım gta 4 de optimizasyon sorunlu çıktı güncelleme felan anca halledildi ben gta 5 inde o duruma düşmesini istemem

michael01

12.9.2014 15:19:00

-1
quote:

Orijinalden alıntı: aliemci Birde sonbahar diyorlardı.
eylül ekim KASIM? ilkokulda ayları öğrenmedin galiba.Zaten sonbahar dedilerin de sunum ps4 üzerinde yapıldı

rcpyksl

12.9.2014 15:18:40

-5
PS4 akar :) Şu an Rockstar ın bu hamlesi yüzünden bile dünya da kaç bin kişi ps4 alacak daha fazla beklemek istemeyip.

oduncu22

12.9.2014 15:18:31

0
Kafa mı buluyorlar bizle ya. Konsol Sahipleri kasımda oynasın bitirsin Biz OCAK AYINI bekleyelimde çıksın oynayalım

michael01

12.9.2014 15:17:58

0
Haber güncellenene kadar okuduklarımını yazayım ön sipariş verene single ve online oyunlarda ayrı ayrı 500bin dolar oyun için para veriliyor. Online 30 kişiye kadar destek veriyor

sessizkral8312

12.9.2014 15:17:50

0
askere gitmeden oynarız diyordum işe bak yaa ertele ertele nereye kadar

aliemci

12.9.2014 15:17:09

+2
Birde sonbahar diyorlardı.

EmuMaster

12.9.2014 15:15:49

+7
PC optimizasyonu değil sayın arkadaşın para kaygısı malesef.

aliemci

12.9.2014 15:15:37

+4
yuh artık Ocak ne ya ?

Negneor

12.9.2014 15:14:26

+17
pc nin optimizasyonu iyi olsunda geç çıkması fazla önemli değil ama yinede erken çıkmasını isterdim

senseman62

12.9.2014 15:13:09

0
haydi hayırlısı
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız