Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Freddiew ve Ekibinden MoH: Warfighter LAN Maçı

 
   Sanırız Freddiew ve ekibini bilmeyen, duymayan kalmamıştır! Yaptıkları yüksek bütçeli film kalitesindeki kısa filmlerle Youtube üzerinde milyonlarca hayrana kavuşan, özellikle oyuncular tarafından ilgiyle takip edilen Freddie Wong ve ekibi, bu yılın iddaalı FPS oyunlarından Medal of Honor Warfighter'ı deneme şansı yakalamışlar. Ofislerinde LAN partisi düzenleyen ekip görünüşe göre epey de eğlenmişler. Eh, video montajı da bu eğlenceli insanlardan gelince daha bir keyifli olmuş. Sonunda ise oyun hakkında yorumlarını dile getiren ekip, Medal of Honor ön siparişi ile Battlefield 4 betasına dahil olabileceğimizi hatırlatıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
medal of honor danger close medal of honor warfighter warfighter ea games electronic arts frostbite
FEZ yapımcısı Polytron, Microsoft'a Ateş Püskürdü! Uncharted 3'ün Yeni Yamasından Trophy Sürprizi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.7.2012 11:07:00

0
Grafikler gerçekten çok iyi aksini iddia eden fanboydur zaten. bu çok açık. Sesler konusunda zaten seriyi bilen bilir her zaman en iyisi olmuştur. Hikaye ilk oyunda çok akıcıydı ve ondanda önemlisi gerçekçiydi.. Multiplayer konusunda şüphelerim olsada codla bf arası bir tarz oluşacağını ve bunu seveceğimi düşünüyorum. Kısaca oyunu dört gözle bekliyorum. Yorumlara bakarak davranırsanız fanboyların kurbanı olursunuz :D

dedektiv99

19.7.2012 19:57:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar aynı odun silah tutuş ve vuruş hissi sıfır bf3 kopyası bir oyun ancak bu kadar olurdu zaten. grafiklerde berbat, animasyonlar iğrenç ötesi askerlerin hareketleri ne öyle fizik yoksunu odun gibi koşmalar grafik olarak dalga geçtiğiniz cod serisinin hareket animasyonları bile buna bin basar. hadi eksileyin ergenler.
Bide eksileyin ergenler demiş.Yaşını tahmin edebiliyorum ! Bk bn bf3'e karşı codu savunan birisi olabilirim ama MoH var burda.Bf3'üde dinlemez Cod'uda.Egonu burda tatmin edemessin.Hadi eksileyin diyincede eksileyecekler demesende.Bi b.k olmadı yani.Bastım eksiyi.

tizar

19.7.2012 19:48:50

-3
aynı odun silah tutuş ve vuruş hissi sıfır bf3 kopyası bir oyun ancak bu kadar olurdu zaten. grafiklerde berbat, animasyonlar iğrenç ötesi askerlerin hareketleri ne öyle fizik yoksunu odun gibi koşmalar grafik olarak dalga geçtiğiniz cod serisinin hareket animasyonları bile buna bin basar. hadi eksileyin ergenler.

Tall Man

19.7.2012 17:20:38

+1
Harita o kadar sıkıcı ki onlar oynarken ben buradan sıkıldım . Grafiklerden bahsetmiyorum bile özellikle silahlardan. Sanırım araç kullanımı da olmayacak. Frosbite 2 gibi bir oyun motoru böyle acemi ellere bırakılmamalı...

stun

19.7.2012 15:39:28

-1
önce izlediğiniz videoları HD izleyin.. .sonra bu oyun daha renkli... grafık açısından..ve bence bf3 ten daha iyi duruyor... saçma yorumlar okudum ... black ops 2 den daha kötuymuş.... adamlar motoru bile değiştirmedi.. bence git bir göz doktoruna görun

aCAN.v2

19.7.2012 14:49:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaşlar bende sorun yok dimi ? yani nasıl oluyorda şu grafiklere çizgi film gibi diyebiliyorsunuz anlamıyorum defalarca videoyu tekrar tekrar izledim yok öyle birşey ?! nasıl böyle diyorsunuz ?
çizgi film gibi değil tabi black ops 2 den güzel ama bf3 seviyesinde değil grafik ve harita bakımından .daha iyisini bekliyordum bf3 daha iyisi o yuzden hayel kırıklığı oldu bende . silah bakımından ise cok kötü göründü gözüme black ops 2 den bile kötü durdu bu benim düşüncem :)

BSC Misafiri

19.7.2012 14:37:48

-1
arkadaşlar bende sorun yok dimi ? yani nasıl oluyorda şu grafiklere çizgi film gibi diyebiliyorsunuz anlamıyorum defalarca videoyu tekrar tekrar izledim yok öyle birşey ?! nasıl böyle diyorsunuz ?

BSC Misafiri

19.7.2012 13:57:56

0
benim anlamadığım nokta grafikler neden Borderlands oyunundaki gibi ? Koskoca Frostbite 2 motoruyla çizgi film grafiğinde oyunmu yapmışlar :{

Atalay01

19.7.2012 13:32:27

-2
valla amerikalılar çok şanslı bir burada plastik sandalyede sıcakta oynuyoruz onlar kebap şans işte abicim

aCAN.v2

19.7.2012 12:28:21

0
silahlar cok kotu duruyor haritada kotu bence grafiklerde bf3 seviyesinde degil pcde boyle ise konsolda nasil olacak bilemiyecem black ops 2 kiziyorduk ama buda olmamis yahu bf4 cikana kadar bf3 devam edecez galiba :)

thepunisherWZ

19.7.2012 12:15:57

+1
Bazı silahlar sanki cell shaded gibi görünüyor?

mumak

19.7.2012 11:39:29

0
astro a40 lar ateş ediyo :) death adder lerde yakıyo. ortama bak ya gelirini böyle kazanmak nasıl bi duygu acaba? bu arada oyunun grafikleri askerler bana battlefield 3 ten çok left 4 dead ı silahlarda borderlands ı anımsattı
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız