Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Force Unleashed 2'ye Yapımcı Günlüğü ve Görüntüler


 
     Daha güçlü, daha acımasız. darth Vader'ın himayesinden ayrılan Starkiller'in ortalığı birbirine katacağı Star Wars : Force Unleashed 2 için yeni bir yapımcı günlüğü ve yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Oyunun Video Game Awards ve daha sonra yayınlanan hikaye videosundan görüntülere yer verilen yapımcı günlüğü videosunda, oyun hakkında bazı bilgilere de yer verilmiş. Oyunun yapımcılarından Haden Blackman ve Julio Torres'in oyun hakkında bilgiler sunduğu bu yapımcı videosunda özellikle hikayenin ilk oyuna oranla daha karanlık bir yapıya bürüneceği ve oyundaki güç özelliklerinin çok daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkacağından bahsedilmiş.
 
     Ayrıca 26 Ekim'de çıkışını yapacak olan oyun için yeni ekran görüntüleride yayınlandı. Oyunun Yapımcı günlüğü videosuna buradan, yeni ekran görüntülerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
       

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Star Wars : Force Unleashed 2 PC PS3 xbox 360 PSP DS Lucasarts
Fist of the North Star'ın Kapak Resmi Belli Oldu 525 Dolarlık Bayonetta Figürü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars : Force Unleashed 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız