Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Five Night at Freddy's 3 Yapımcı Ekip Tarafından Kesinleştirildi


       Son dönemin en çok konuşlan bağımsız oyunlarından olan Five Night at Freddy's bildiğiniz gibi son olarak üçüncü oyunu ile gündeme gelmişti. Geliştirici ekip oyunun sitesi üzerinden üçüncü oyunun geliştirildiğine dair bir ipucu paylaşmıştı. Serinin yapımcı ekibi Scoot Games'ten gelen bilgiye göre Five Nights at Freddy's'in üçüncü oyunu kesinlik kazandı.
 
       Scoot Games, firmaya gönderilen her mail için bir otomatik mail yolluyor. Geliştirici ekip bu mail'de tam olarak şunu söylüyor: "Five Nights at Freddy's geliştirilme aşamasında. Lütfen bu konuyla ilgili soru içeren mail yollamayınız. Konu hakkındaki hiçbir mail okunmayacak ve cevaplanmayacaktır." Bu maille birlikte serinin yeni oyunu kesinlik kazanmış oluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Five Nights at Freddy's 3 pc bağımsız korku steam horror
PlayStation 4'e 3,5 İnçlik Hard Disk Takmanızı Sağlayan Bir Aksesuar Duyuruldu Dynasty Warriors 8: Empires'ın Avrupa Çıkış Tarihi Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.2.2015 16:37:45

0
3 ayda bir çıkardıkları oyun . Beklentiler büyük olmuyor ne yazık ki fakat 2 oyunuda mobil platformda para mevcut. Parasını hakediyor diyebilirim 2 oyunuda bitirdiğim için daha fazla aksiyon gerekiyor bence.

BSC Misafiri

7.1.2015 16:56:22

+1
Oyun bence güzel insanları korkutabiliyor, ama 2. oyunda 1. oyuna göre pek bi farklılık yok, sadece bazı şeylerin yeri değişmiş, fazladan odalar eklenmiş, bi tane elinde balon olan (Nefret!!) bi çocuk eklenmiş. Olay bundan ibaret.

0quz28

7.1.2015 01:19:42

+1
iyice seriye bağladılar çok yakın zamanda cıktı ikinci oyun buda öyle olur bağımsız yapımcısın ya az bi dur veya farklı bir oyun üzerinde çalış bari farklılık olsun aralarında oyunların edit: 1. ve 2. oyunu oynamadım ama videolarından gördüğüm kadarı ile öyle ahım şahım bir farklılık yoktu

turcalo

7.1.2015 01:17:08

+1
Oyunun özeti http://i.imgur.com/anxJyEx.gif 3. oyunu çıkarıyorlar cidden
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Five Nights at Freddy's 3
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız