Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XV'in Devamı Düşünülüyor

 
    Tetsuya Nomura, Final Fantasy XV takipçileri için önemli bir bilgiyi paylaştı. Final Fantasy XIII'ün 2 devam oyununun yapıldığı gibi Final Fantasy XV'in de aynı biçimde devam yapımlarıyla karşılaşılabileceği verilen bilgiler arasında yer almakta.
 
     Nomura, "Final Fantasy XV'in tek bir hikayesi olmasına rağmen, bunu daha da ilerletmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.

    Nomura son olarak hayranlardan onları bu kadar beklettiği için özür dilemeyi unutmadı. 6 seneyi aşkın bir süredir çıkışını beklediğimiz Final Fantasy Versus XIII, yeni nesilde umarız bir an önce çıkışını gerçekleştirir.
 
    Final Fantasy 15'in Playstation 4 ve Xbox One için 2014 Mart'ından sonraki süreçte çıkması bekleniyor. Oynanış videoları geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Bir kez daha izlemeye ne dersiniz?
 



Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy 13 tetsuya nomura video oynanış videosu Final Fantasy Versus 13 square enix final fantasy xv PS4 Xbox One
MGS 5, Yeni Nesilde E3 Videosundan Daha İyi DayZ'den Yeni Özellikler ve Ayrıntılar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2013 10:22:22

-1
Oynanış da güzel olursa FF7'den sonra yeni bir FF efsanesine şahit olacağız.Oyunda konu mükemmel görünüyor ayrıca film yapacak materyalde var

Cihathalitt

13.6.2013 21:17:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut Karakterler arasındaki etkileşim mükemmel olmuş !
+1

Nightmare_00

13.6.2013 20:58:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: Victor_Rebelias Bende bir ff fanatiğiyim. İyi güzel demişsiniz de bu oyunun ff ile bi alakasını göremedim en basitinden dövüş mekanikleri vs tamamen değişmiş durumda. Ben ff yi kendine has sıra tabanlı tarzı ve sıradışı hikayeleri ile sevdim. Videolardan anladığım suare enix biraz dmc biraz unchearted karışımı bi oyun yapmış.[/quote Harika bir yorum teşekkürler..Final Fantasy bu değil , halen millet FF oyunlarını böyle sanıyor ona yanıyorum..Koca seri FF13 ile gerileme dönemine girmişti FF15 ile çöküş devri başlıyor bence..

Victor_Rebelias

13.6.2013 16:10:12

0
Bende bir ff fanatiğiyim. İyi güzel demişsiniz de bu oyunun ff ile bi alakasını göremedim en basitinden dövüş mekanikleri vs tamamen değişmiş durumda. Ben ff yi kendine has sıra tabanlı tarzı ve sıradışı hikayeleri ile sevdim. Videolardan anladığım suare enix biraz dmc biraz unchearted karışımı bi oyun yapmış.

resh_aykut

13.6.2013 14:28:25

+1
Karakterler arasındaki etkileşim mükemmel olmuş !

aykut291

13.6.2013 14:27:27

+1
İnşallah bir önceki oyunları gibi olmaz. Açıkcası E3 deki oynanış videosu çok hoşume gitti eğer öyle olucaksa çok iyi geliyor oyun.

BSC Misafiri

13.6.2013 13:11:01

0
Digimon arkadasin dedigi gibi bir ertelenme daha olursa aglayabilirim..adam zaten her defasinda ozur diliyorda Ben sabresicek surumda degilim artik. hala bir cikis tarihi yok ama Bu sefer cikicakmis gibi duruyor.

digimon52

13.6.2013 13:03:42

+1
bir ertelenmeye daha kalbim dayanmaz :D oyunda hem Kingdonheart hemde Final Fantasy VIII havasi aldim cünkü Final Fantasy VIII en sevdigim oyundur ff serilerinde. bu sayede güzel yeni nesilide yanina alarak güzel bir kombo yapmis Square Enix .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız