Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Rebirth State of Play Etkinliği için Tarih Verildi

 
 
Sony Interactive Entertainment açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy VII Rebirth'e odaklanan yeni bir State of Play'e ev sahipliği yapacağını duyurdu. Canlı yayın 6 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.
 
Yeni etkinlik oyunun tüm noktalarına odaklanacak 
 
 
 
Sony Interactive Entertainment küresel üçüncü taraf ilişkilerinden sorumlu Shawne Benson, bugünkü State of Play yayını sırasında bazı açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı:
 
"Yeni State of Play etkinliği 6 Şubat tarihinde yapılacak. Final Fantasy VII Rebirth oyununa odaklanan bu canlı yayında kapsamlı bir bakış sunulacak. Square Enix kaçırmak istemeyeceğiniz heyecan verici haberleri burada duyuracak ve yeni oynanış ayrıntılarına da bir göz atabileceksiniz."
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Final Fantasy VII Rebirth, 29 Şubat'ta PlayStation 5 için çıkış yapacak. Oyun içerisinde seriden aşina olduğunuz karakterler, oynanış dinamikleri, ortamlar ve daha fazlası yer alacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
Sony ve Kojima Productions Yeni Casusluk Oyunu Physint'i Duyurdu SILENT HILL: The Short Message PlayStation 5 Platformunda Ücretsiz Olarak Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII Rebirth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız