Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Type-1 mi Geliyor?


       Öncelikle bu haberimizin Final Fantsay Type-0 HD'yi oynamamış oyuncular için büyük bir spoiler niteliği taşıdığını belirtelim.
 
     
       Square Enix,  Final Fantasy Type 0 HD çıkışını yapmadan önce oyuna gizli bir video eklenebileceğini dile getirmişti. Bir Youtube kullanıcısı oyunun sonunda çıkan bu videoyu oyuncularla paylaştı.
 
      Video, görebildiğiniz gibi, Final Fantasy Type-0'nun devam oyununa bir ipucu niteliğinde. Daha önce Square Enix'in Type-1, Type-2, Type-3 adlarının telif haklarını satın aldığını da hatırlatalım. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com final fantasy final fantasy type-0 Final Fantasy Type-0 HD Hajime Tabata Square Enix ps4 xbox one
Banjo Kazooie'nin Ruhani Devam Oyunu için Kickstarter Projesi Başlatılıyor Guild Wars 2'nin Eklenti Paketinden Oynanış Videosu

resh_aykut

21.3.2015 20:34:11

0
Type 0 oynamadan açıklamalara bakmadan izleyerek spoiler yesem de çok güzel duruyor . Tabi bu cgi gameplay de görmek lazım .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Type-0 HD
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız