Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Type-0 HD'nin Yeni Ekran Görüntüleri

 
    Final Fantasy XV'nin ardından PlayStation 4 ve Xbox One için özel olarak geliştirilen Final Fantasy Type-0 HD'nin yeni ekran görüntüleri de yayınlandı. Yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz. Oyun 20 Mart 2015'te piyasadaki yerini alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AllGamesBeta final fantasy final fantasy type-0 Final Fantasy Type-0 HD Hajime Tabata Square Enix ps4 xbox one
Call of Duty: Online'ın Live Action Videosu Yayınlandı Steam'in Yılbaşı İndirimlerinde 11. Gün
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

matrai35

29.12.2014 16:55:36

0
Ne alaka onu anlayamadım... Ben ihracat ile uğraşan bir tüccarım İlk bu işe başlarken yurtdışından ürün getirip burda satmak aklımda vardı bu şekilde şu andaki kazanacağım paranın en az 3 misli para kazanabilirdim. Sonra bi düşündüm yurtdışından ürün alıp başkalarını kalkındıracağıma başka ülkenin insanlarına istihdam sağlayacağıma ben yurtdışına ürün satarım böylelikle benim yurtdışına siparişlerimi temin edeceğim yerler (yerli üreticiler) siparişleri karşılayabilmesi için istihdam sağlamak zorunda kalır böylellikle ekstradan bir kaç kişi daha para kazanır. Ben ithalattan kazanacağım paradan daha az para kazansamda böyle mutluyum. tüketici değil üretici bir toplum olmamız için herkesin benim gibi düşünmesi dileğiyle

BSC Misafiri

29.12.2014 11:05:14

-1
hiç bir zaman yerli marka ürün kullanmam.şöyle açıklayım: cola mı alcam pepsi yada coca cola.süt mü alcam danone.peynir mi alcam la vache qui rit anlamayanlar için söylüyorum lavaş keri :).bilgisayarmı alcam hp,dell,acer,apple,lenovo vs.akıllı telefonmu alcam sony,apple,lg,samsung,htv vs.yoğurtmu tabiki danone.kahve mi nescafe ya da jacobs.çikolatamı nestle,nutella,milka,kinder,toblerone vs.şampuanmı head shoulders,clear men.beyaz eşyamı indesit,siemens,bosh vs vs vs. işte böyle arkadaşlar her zaman dediğim gibi yerli marka kullanmayalım kullandırtmayalım!!!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Type-0 HD
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız