Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fatal Twelve, 21 Temmuz'da Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı Prototype ve geliştirici Aiueo Kompany, gizem ve macera oyunu Fatal Twelve'in Switch versiyonunun 21 Temmuz'da Nintendo eShop üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. Hem İngilizce hem de Japonca dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Fatal Twelve ilk olarak dünya çapında Steam üzerinden PC için Mart 2018'de piyasaya sürüldü. Ardından dünya çapında Ağustos 2019'da PlayStation 4 konsollarına geldi. 
 
Oyun hakkında
 
Shishimai Rinka hayatının sona erdiğini sandı... Ta ki uyanana ve ölümcül kaza hiç olmamış gibi günlük rutinine devam edene kadar...
 
Gün geçtikçe içindeki huzursuzluk artıyordu. Ta ki gizemli bir kız rüyasında onunla konuşana dek... "Bir oyun başlamak üzere. Bu yeniden doğmak için senin son şansın." 

Bu haberin bağlantısı
URL
macera hikaye
The Legend of Heroes: Trails into Reverie, Batıya Geliyor Borderlands 3 Crossplay Güncellemesi ve Revengence of Revenge of the Cartels Etkinliği Yayında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız