Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 4'ün Mistik Evreni Shangri-La ile Tanışın (Video)


      Ubisoft'un en beğenilen FPS serilerinden olan Far Cry bildiğiniz gibi Far Cry 4 ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Himalayalar'da geçecek bu yapımın dünyasını bizlere daha yakından gösteren yeni bir video yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu videoda karla kaplı oyun alanımız Kyrat'ın dışında mistik anılardan oluşan  Shangri-La tanıtlıyor. Shangri-La'ya oyunun belirli noktalarında karşımıza çıkan portallar ile gidebileceğiz. Bu bölümlerde karakterimiz Ajay, Kyrat'da bulunan eski bir savaşçının anılarına girecek. Shangri-La bölümleri Kyrat'ın aksine oldukça sıcak bir atmosfere sahip.
 
     Bunun yanında mistik Shangri-La bölümlerinde beyaz bir kaplan bizlere eşlik edecek. Bu kaplan otomatik olarak düşmanlara saldırabildiği gibi bizim gösterdiğimiz düşmana da hücum edebilecek. Kaplan'ın yanında bir de zamanı kontrol edebilen bir yaya sahip olacağız.
 
     İçerik olarak oyuncuları oldukça memnun edeceğe benzeyen Far Cry 4; PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için 20 Kasım'da piyasadaki yerini alacak. Bahsettiğimiz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com Far Cry 4 Ubisoft Far Cry
Jurassic Park: The Game'in Türkçe Yaması Geliyor Capcom'un TGS 2014'te Göstereceği Oyunlar Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2014 00:53:28

0
İlginç...

a.memo

20.8.2014 23:51:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir Monotonluğun zirvesi bu seri, ilkini dahil etmezsek. Bol bol grafik basacaklarına, sağlam script yazsınlar sıkılmadan oynayalım. İçi boş olduktan sonra 4K gelmesinin dahi önemi yok...
Bu da yeni model... Script yazsınlar ne ya sen mi oynuyon oyunu o zaman otur film izle... Tamam scriptin de yakıştığı güzel olduğu sahneler var ama her yerde adım başı çıkması casual oyuncular için "OOOO sahneye bak adamlar yapmış bee" olabilir ama bence hoş değil... Oyun dediğin tamam ara sıra yerine göre scipt olsun ama çoğunlukla rastgele oluşmalı her şey öyle önceden hazırlanmış ne yaparsan yap illa o olacak olmamalı... Oyun dediğin sana bir kaç yol sunacak ki kontrolün sende olduğunu sana hissettirsin... Diğer türlü belli bir çizgide pek iyi olmuyo... Belli bir çizgide olup iyi olan oyun yok mu derseniz elbette var öyle güzel oyunlar ama aynı oyunu yap birazdaha rastgele bak gör hangisi daha güzel ve zevkli bir oynanışa sahip...

Dictattor

20.8.2014 23:01:56

-1
Monotonluğun zirvesi bu seri, ilkini dahil etmezsek. Bol bol grafik basacaklarına, sağlam script yazsınlar sıkılmadan oynayalım. İçi boş olduktan sonra 4K gelmesinin dahi önemi yok...

Master_Evil

20.8.2014 22:48:57

0
harbi az kaldı şu güzelim oyuna

-VITO Carliyone-

20.8.2014 22:00:13

0
gümbür gümbür geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız