Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 3'ün Sunucuları Kapanınca Oyun İptal Oldu

Bugün kapanan sunuculardan "Cuma'ya gittim, dönücem" mesajı.
 
     Ubisoft'un DRM özelliklerini Far Cry 3'te bulundurmayacağını açıklamasından sonra oyuncular derin bir nefes almış ve daha önceki Ubisoft oyunlarında yaşadıkları problemleri tekrar yaşamayacakları için sevinmişlerdi. Hatırlarsanız oyunu korsan olarak kullanan oyuncular rahatlıkla oynarlarken, paralarını harcayıp orijinal oyunlarını kuran kullanıcılar sunucuların çökmesiyle günlerce problemler yaşamıştı ve oyun oynayamamışlardı. Neyse ki bu tip şeylerin Far Cry 3'te olmayacağını biliyorduk... Ta ki bugün sunucular çökene kadar.
 
     Far Cry 3 ile birlikte Uplay'in de biraz değiştirildiğini görüyoruz. Steam ve arkasından takip eden Origin'in ardından benzer özelliklerin Uplay'e getirildiğini ve arkadaş listesi gibi yeniliklere sahip olduğunu gördük. Fakat Uplay sunucuları kapanıp da oyuncuların bağlantıları koptuğunda, oyunu Offline Mode'da çalıştırmak isteyen oyuncular dumura uğradı.
 
     Oyunu normal bir şekilde oynadığınızı düşünüyor ve belli bir noktaya kadar geliyorsunuz, menüye çıktığınızda bağlantı problemi olduğu söyleniyor ve bir daha oyuna dönemiyorsunuz. En azından oynanabilir bir oyuna dönemiyorsunuz çünkü birbirinden garip ekranlarla karşılaşıyorsunuz. Gelmeyen menüler, kıpırdayamadığınız garip sahneler sizi oyunu zorla kapattırmaya zorluyor (Alt+F4). Ve oyunu tekrar açıp girdiğinizde ise hiçbir şeyin kayıt edilmediğini, başa döndüğünüzü görüyorsunuz. Demek ki DRM oyundan pek de kaldırılmamış, hiçbir Online özelliği olmayan Single Player modunu oynamak için sunucularla sürekli bağlı kalmak zorundayız anlaşılan. Ubisoft'tan gelen açıklamaya göre ellerinden geldiğince hızlı bir şekilde bu sorunu gidermek için çalışıyorlar.
  
 
Offline Mode'da oynarken menüye çıkarsanız hata mesajı alıyor ve geriye döndüğünüzde bu sahneyle karşılaşıyorsunuz.
 
Menüyü hiç açmadan oynarım derseniz de oyunun başında senaryo gereki Crafting menüsüne girmeniz gerekiyor ve yine oyun iptal oluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Far Cry 3 ubisoft PC Uplay FarCry 3 DRM Sunucu Kapalı
İşte Zone of the Enders: HD'nin İnceleme Skorları Battlefield 3'te Mirror's Edge Easter Egg'i!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.12.2015 14:45:42

0
lan kaç sene oldu hala düzelmemiş bi bilgisi olan varsa bana haber verebilir mi lütfen :)

Rylets

1.12.2012 23:29:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: sherlock66 ben korsan olarak mp oynayabiliyorum ubi korsana karşı önlem alayım derken iyice berbat etti
Senin gibi korsancılar yüzünden böyle herşey.İşte bu yüzden Türk'lerin bu olmamış bu kötü demeye hakkı yok

Guest-C9BB11035

1.12.2012 19:46:59

0
ben korsan olarak mp oynayabiliyorum ubi korsana karşı önlem alayım derken iyice berbat etti

BSC Misafiri

1.12.2012 12:48:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk sadece ubi değil her oyun pc de rahatsız edici şeyler yapıyor ps3 de kafa rahat baba oyunu alıyorsun en ufak tedirginlik yok tak ve oyunun içine dal ama pcde kurmak bile bi dert kuruyom açılmıyo açılıyo kasıyo en son ayara getiremiyosamda ne diye kasık bir oyun oynıyım babamında fabrşkası yok servet değerinde pc toplasak yani konsol akar :)
1.600 liralik bir PC ile binlerce şey yaparsın yanında oyun da oynarsın sana bedavaya getirir. Konsol makinesi, oyunları ve yanında da dev ekran bi tv sistemi gerektirdiğinden servet harcatır insana, demek ki sen matematik bilmiyorsun ya da babanın fabrikası var:))

BSC Misafiri

1.12.2012 08:40:58

+2
Arkadaş yorumlara bak. Topu topu 2 güne düzeltirler bu sorunuda. Bu kadar abartmayın..

BSC Misafiri

1.12.2012 08:39:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy yazık olmuş birde almayı düşünüyordum.bo2 alsam daha iyi olucak sanırım.
ne kadar fırsatçısın sen sevgili cod fanboyu :) tamam milletin aklını çeldin artık herkes bo 2 alacak hadi şimdi git uyu

BSC Misafiri

1.12.2012 08:38:37

0
Yorumlara bak adamlar para kazanmaya calişiyo siz hem yaptiklari oyunu oynuyorsunuz hemde batsin diye duva ediyorsunuz siz onlarin yerinde olsaniz onca calişmayi bedava mi verirdiniz siz de onlar gibi calişin para almayin bakalim napicaksiniz

rambocuk

1.12.2012 07:43:20

-1
sadece ubi değil her oyun pc de rahatsız edici şeyler yapıyor ps3 de kafa rahat baba oyunu alıyorsun en ufak tedirginlik yok tak ve oyunun içine dal ama pcde kurmak bile bi dert kuruyom açılmıyo açılıyo kasıyo en son ayara getiremiyosamda ne diye kasık bir oyun oynıyım babamında fabrşkası yok servet değerinde pc toplasak yani konsol akar :)

S!rJohN

1.12.2012 03:09:28

0
Ubisoft klasiği...

WE neED

30.11.2012 15:50:15

-2
yazık olmuş birde almayı düşünüyordum.bo2 alsam daha iyi olucak sanırım.

BlackBeasT

30.11.2012 15:19:10

0
Ubi 1 başına kopya ve korsan savaşıcam diye kendine zarar veriyor.Warezlere bakıyorsun düşdüğün saniyesinde küreği sallamışlar.Bu gruplar ile dalaşıcam diye sana güvenip oyunu para ödeyen kişilere saygısızlık yapıyor UBI Konsol satışlarından kazanıyorsun hane PC o yüzden geç geliyor oyunları ,Konsol'da korsana'da el atsan yermi yemez.Konsol üreticisine senin konsolunda benim oyunlarım kopya oynuyolar desene..:D PC belli 1 marka altında olmayınca korsan var vurun abalıya DRM değil DRM+ yapsan bu gruplar ile baş edilmez.

dIsAstEr

30.11.2012 14:05:02

+1
Uplay ayarlarında offline mode'da başlat diye bir seçenek var. Onu seçtikten sonra programı kapatıp açın, tıkır tıkır çalışıyor o şekilde.

paojin332

30.11.2012 13:41:20

0
Korku Iyi haber!

Crynet

30.11.2012 13:39:45

0
Ubisoft Konsollara Yetersiz Diyorsun PC'lere Çok Geç Oyun Çıkarıyorsun Asıl Sizin Bünyeniz Deki Akıllı İnsanlar Yetersiz Ubisoft'un Battığı Gün Bayram Günüm Olacaktır :)

alemburda34

30.11.2012 13:30:45

0
Ubisoft rezil etmiş kendini. Hadi sunuculardaki hatayı anlarımda single modda hata veriyorsa eline yüzüne bulaştırmış demektir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 3
+ TAKİBE
AL
162 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız