Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4'ün Silah Çatışma Sistemi İçin id Software'dan Yardım İstenildi


    Bu senenin büyük merakla beklenen oyunlarından Fallout 4'ün çıkışına yaklaştıkça yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Oyunun yönetmeni Todd Howard, Fallout 4'teki silah çatışmalarına ayrı bir ilgi gösterildiğini hatta bu konuda Bethesda'nın alt firmalarından id Software'in yardıma çağırıldığını belirtti.
 
    Yaptığı açıklamalarda oyundaki FPS mekaniklerinin sıfırdan geliştirildiğini söyleyen Howard, "Fallout 3 hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum ama bu kez her şeyin sorunsuz olmasını istiyoruz. id Software da Bethesda'nın bir parçası olduğu için ilk işimiz onlarla görüşmek oldu. Fallout 4'teki silah çatışmaları adına id Software'dan öneriler aldık." açıklamalarını yaptı. DOOM, Wolfenstein ve Quake gibi FPS türünün bel kemiklerini ortaya koyan firmanın Fallout 4'e etkisi nasıl olmuş hep beraber göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Dead Island: Epidemic Daha Resmi Çıkışını Yapamadan Kapanıyor Star Wars: Battlefront'un Betası Herkese Açık Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ultralisan

18.9.2015 11:31:10

0
Çok güzel.

obantr

17.9.2015 23:52:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son
quote:

Orjinalden alıntı: otorobot tamam bunlar iyi güzelde bundan öncelikli şeyler 1 hikaye 2 atmosfer bunları güzel yapsınlar da animasyon önemli değil. ha animasyonlar güzel olmasın demiyorum ne kadar güzel o kadar iyi
Bir Bethesda RPG'sinde en son şüphe duyulacak şey hikaye ve atmosferdir.
Bethesda'da hikayeden ve atmosferden şüphe eden insan var mıdır bilemiyorum gerçekten haklısın. Ben Fall Out 3'ün çatışma mekaniklerini sevmemiştim kalas gibiydi akıcı bir çatışma hissi vermiyordu. Şimdi çatışma dinamikleri daha iyi olmuş savaşlar daha güzel ve keyifli olacak. Özellikle Craft sistemi feci olmuş Minecraft'ı bile geçmiş adamlar neredeyse şu oyuna bir CO-OP modu gelsin başka bir mod istemiyorum :D Fall Out 4'ü sırf SP 250-300 saat oynarım. Skyrim'i 200 saat oynamıştım. Adamlar nasıl oyun yapılacağını biliyor ve DLC'leri kaliteli olan sayılı firmalardan birisi. Fall Out 4 inşallah dört dörtlük bir oyun olarak piyasaya çıkacak !

Boone

17.9.2015 15:58:59

0
RPG ögelerinide minimum New Vegas ta olduğu gibi yaparlarsa bu oyun ezer geçer...

BSC Misafiri

17.9.2015 13:29:43

-5
Fallout new vegas'tan sonra skyrim'in dövüş sistemi işkence gibi gelmişti...Bethesda tam bir yazılım özürlüsü şimdi bana kızcaklar ama bu bir gerçek ve bethesda'nın Fallout evrenine tek yararı oyunu Asosyal ergenlerle tanıştırması oldu onun dışında hiçbir şey hatta geriletti ilk fallout oyunlarındaki çorak topraklar atmosferi fallout 3'te yoktu fallout 3'te olan şey boş şehirler boş dakikalardı yine fallout 4'ü fallout 3'ün yapımcısı Todd Howard yaptığı için beklentim sıfır ama eminin sırf oyunu sims 2'ye çevirdiğini için yeni yetmeler tarafından Evrenin en iyi oyunu ilan edilecek......

Wayward Son

17.9.2015 12:53:56

+1
quote:

Orjinalden alıntı: otorobot tamam bunlar iyi güzelde bundan öncelikli şeyler 1 hikaye 2 atmosfer bunları güzel yapsınlar da animasyon önemli değil. ha animasyonlar güzel olmasın demiyorum ne kadar güzel o kadar iyi
Bir Bethesda RPG'sinde en son şüphe duyulacak şey hikaye ve atmosferdir.

BSC Misafiri

17.9.2015 11:56:23

0
GELİYOR NERELERDESİN EFSANE BETHESDA YOU ROCK !!!

BSC Misafiri

17.9.2015 11:56:14

0
Fallout 3'te kötü olan fps dinamikleriydi. Olmayacak bir şey ama otomatik nişan alma sistemi kaldırılsa daha iyi olur. shooter kısmı Halo gibi, rpg kısmı Skyrim gibi, konusu kendisi gibi olaydı iyiydi. Şimdi shooter kısmı Doom gibi olacak anlaşılan ya da Rage gibi.

BSC Misafiri

17.9.2015 11:56:07

0
Bethesda takar mı bilmiyorum ama sanırım bu Witcher, Mass Effect, Souls serisi gibi rpg oyunlarının hem rpg öyelerini koruyup (malum istisnalar hariç) hem güzel aksiyon ve vuruş hissi vermesinden etkilenmiş olabilir belki çünkü Skyrim veya Falloutta ''havayla savaşıyorum sanki'' diyenler var benim tek derdim karakterimizi istediğimiz gibi yaratma ve istediğimiz gibi oynama olayını korusunlar gerisi tmm.

otorobot

17.9.2015 11:24:02

-1
tamam bunlar iyi güzelde bundan öncelikli şeyler 1 hikaye 2 atmosfer bunları güzel yapsınlar da animasyon önemli değil. ha animasyonlar güzel olmasın demiyorum ne kadar güzel o kadar iyi

freshmind

17.9.2015 08:20:45

0
Silah animasyonlarından belliydi. Güzel olmuştu bu sefer.

Megathrone26

17.9.2015 05:28:34

0
Güzel haberler bunlar
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız