Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fall Guys Benzeri Sonic Toys Party'nin Fragmanı Sızdırıldı

 
 
Fall Guys oyununu hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Parkur tabanlı bu yapım içerisinde oyuncular zorlu platform kısımlarına akın ediyor ve her tur içerisinde bitiş çizgisine yetişemeyen oyuncular ne yazık ki eğlenmek durumunda kalıyor. Şimdi ise aynı temaya sahip olan yeni bir Sonic mobil oyununun geleceğini aktarabiliyor ve içerisinde bulunduğumuz süreçte fragmanın internetet sızdırıldığını görebiliyoruz.
 
Sonic Toys Party bilindik karakterleri içeriyor
 
 
 
Sonic Toys Party adını taşıyan oyun ilk olarak YouTube kanalı The Sonic Show tarafından sergilendi. 32 oyuncuya kadar destek sunan bu oyunda oyuncuların bir sonraki tura geçmesi için büyük bir mücadeleye atılması gerekiyor. Oyundaki bulunan parkur unsurları, zorlu platformlar ve eleme sistemi Fall Guys oyunuyla benzerlik gösteriyor.
 
Görüntüler içerisinde oyuncular parkurun sonuna doğru ulaşmaya çalışıyor ve rakip oyuncuları yenmek için bazı hamlelerde bulunması gerekiyor. Her aşama içerisinde farklı şekillerde kazanma yolları bulunuyor. Aynı zamanda fragmanda ikonik karakterler yer alıyor ve bu karakterler arasında Sonic, Tails, Knuckles, Shadow, Amy, Eggman, Metal Sonic ve Rouge bulunuyor.
 
Sızdırılan içeriğe göre fragmanda yer alan görüntüler beta yapısına işaret ediyor ve bu nedenle final sürümünün tamamen farklı olabileceği öne sürülüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Sonic Toys Party
VCT 2024: Masters Madrid Turnuvasının Şampiyonu Sentinels Oldu! Epic Games Bahar İndirimleri Bitmeden Alabileceğiniz Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız