Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA Şimdilik Harekete Duyarsız Kalacak

 
 
     Harekete duyarlı kontrollerin bir kez daha ayyuka çıktığı E3 sonrasında herkes hangi oyunların bunu destekleceğini merak ediyor.
 
     Gelecek harekete duyarlı kontrollerin spor oyunlarıyla özdeşleştirilmesinin ardından elbette bizim gözlerimiz futbola çevrilmiş durumda. Hani nasıl olur bilemiyoruz ama olursa nasıl olur merakta ediyoruz. Move'u bacağımıza mı bağlarız yoksa Kinect'in karşısına geçip salonun ortasında takla mı atarız...
 
     Eurogamer sitesine konuşan FIFA yapımcı ekibi patronu David Rutter "malum kontrol sistemleri ile uyumlu bir FIFA görecekmiyiz?" sorusuna pekte heveslendirici bir cevap vermiyor, hatta "ne gerek var!" diyor;
 
"Televizyonun karşısına geçip top oynama hareketleri yapmayı hayal etmiyorum. Bazı enteresan şeyler yapılabilir, mesela kaleci olmak zevkli olabilir ancak şu an için ne Move ne de Kinect'i destekleyecek bir sürümle karşılaşacağınızı sanmıyorum."
 
     Bu sıralar oyun dünyasının bir diğer önemli gündem maddesi olan 3D efektler hakkında da yorum yapan Rutter, bu konu hakkındaki planlarınıda şu şekilde dile getiriyor;
 
"Bunun işe yaradığını gördük, harika görünüyor! Ancak FIFA'nın içinde çok fazla şey hareket ediyor. Çok fazla hareketlilik, pek çok fazla kamera açısı şu an için bizim bu teknolojiyi kullanmamızı zorlaştırıyor. FIFA 11'de değil ancak daha sonraki dönemlerde bu konu üzerinde duracağız."
 
     PES 11 videosundan sonra futbol oyunu hastaları tarafından merakla gözlenen FIFA 11!in ekim ayında raflardaki yerini alması bekleniyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FIFA FIFA 11 Spor Futbol EA EA sports motion controller harekete duyarlı kontroller move kinect
Reggie :"3D 7 Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değil" SCEA "PSP'nin 10 Sene Daha Ömrü Var"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

19.6.2010 18:23:31

0
Penaltı kullanmak iyi olur Kinect ile,Move'u kullanmak öyle imkansız ama Move Gamepad gibi olduğu için 2.aparat ile normal oynanır Fifa..

Sivarge

19.6.2010 15:33:04

0
Move'u bacağa bağlama fikri güzelmiş. : )

Guest-0245653D0

19.6.2010 13:59:10

0
dh e üye olduktan sonra orda login ol sonra bscde login ol..bende öyle

By_e

19.6.2010 13:36:43

0
Üyeliğinizi mail üzerinden aktif etmeniz lazım. Eğer hala çözülmezse iletisim@bolumsonucanavari.com'a mail atabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.6.2010 13:35:20

0
ekran görüntüsü 10 tane diye gösteriyor açınca bi tane ekran görüntüsü var fifa 11 in sayfasında. bide ben bsc ye üye oldum CAPTAİN YUNUS adında mesaj felan yazamıyorum buradan giriş yaptığımdada lütfen yeliğinizi onaylayınmı öyle bişey diyo yardımcı olursanız sevinirim.

DaRBe7

19.6.2010 13:29:09

0
Hadi bakalım neler bekliyor bizi xd
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
71 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız