Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA Manager 12'nin Demosu Yayında

Demoyu oynayanların ilk izlenimlerini bekliyoruz.
 
     EA, FIFA Manager 12'nin demosunu meraklılarıyla paylaştı ve en iyi futbol menajerlik oyunu kavgasının da startını yeniden vermiş oldu.
 
    Şu anda yalnızca oyunun resmi Facebook sayfası üzerinden yayınlanan demoyu indirmek için FIFA Manager 12'nin Facebook sayfasını beğenme şartı konulmuş. 1.32 GB büyüklüğündeki demoda oyuna bir menajer olarak başlayıp 6 Avrupa ligindeki 98 kulüpten birini seçerek tek bir sezonu oynama şansına erişiyorsunuz. Ayrıca oyunseverler, serinin bu yeni halkasında 700'den fazla yeni özelliği de keşfedecekler.
 
    Fifa Manager 12'nin demosuna buradan ulaşabilirsiniz. Önce sayfayı beğenmeyi unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Facebook demo FIFA Manager 12 Menajerlik Futbol Simülasyon EA Sports EA Games Electronic Arts
Free Realms, 20 Milyon Barajını Aştı GameStop, 1 $'a Modern Warfare 3 Satacak, Şayet...
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.11.2011 12:44:54

0
Ben bu oyunu alcaktım ama bi arkadaş dedi ki her maçı yeniyosun,çok kolay bi oyun..Acaba bu konu hakkında bilgisi olan banada bilgi verebilir mi?

- The Stig -

6.11.2011 04:56:55

0
aheey oyunun çıktı

BSC Misafiri

28.10.2011 09:37:06

0
Benimki pek inceleme olmaz ama yorumumu ekleyeyim. En son 2008 veya 2009 sürümünü satın almıştım. Ardından hataları EA forumuna yazmaktan gına gelmişti. Sonraki versiyonlarında ne değişmiş diye kontrol edip silmiştim e ne de olsa adamlar sadece kopyala yapıştır yapıyorlar. Bu sürümde de pek birşey yok. Önceden futbolcu menajer olduğunuzda oyuncuyu kontrol edebiliyordunuz ve fusion ile FIFA kalitesiyle oynuyordunuz ama son 2 sezondur berbat olan 3d maçlarından oyuncu kontrolünü kalıdrarak sözümona oyunda devrim yapmışlar. En azından opsiyonu kullanıcıya bıraksalardı çok tepki almazlardı. Onun dışında oyunun diğer kısımları SIMS özentisi olmuş, bence aşırı bir zaman kaybı. 5-10 sene sonra yaşarsam menajerlik oyunlarını tekrar denerim, şu anda ne Football Manager ne de FIFA Manager kopyala yapıştırdan öteye geçmiyor. Aynı oyuncu tepkileri aynı demeçler. 3d'de Kick Off'tan bile kötü oyun yapısı yeterince sıkıcı. Diğer alanlarda yapılan oyunlara bakınca firmaların belki de en çok para kazanacakları alana yeteri kadar yatırım yapmadığını düşünüyorum.

BSC Misafiri

20.10.2011 23:59:36

-1
O değil de, FIFA 12'nin video incelemesini yapmaktan vazgeçtiniz galiba... Hala bekliyoruz. :)

tasci3

20.10.2011 23:34:29

+1
işin ilginci demoyla full oyun aynı anda çıktı:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA Manager 12
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız