Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 13'ün Kariyer Modundan Yepyeni Bilgiler!


    EA Sports, FIFA 13'ün kariyer moduyla ilgili yepyeni bilgiler verdi. FIFASoccerBlog'da yayınlanan son yazıda oyunun Carreer Mode eklentilerinin yanısıra yepyeni detaylar göze çarpıyor. Bu yeni ve taptaze bilgileri aşağıda madde madde hâlinde görebilirsiniz:


Uluslararası Kariyer Modu
 
* Artık kariyer modundaki menajer popülerliğiniz arttıkça kontrol ettiğiniz klüplerin yanısıra ülke takımlarını yönetmek üzere de teklifler  alacaksınız.
 
* Klüp menajerliğinizi sürdürürken bir ulus takımını da kontrol edebileceksiniz
 
* Career Mod'daki saygınlığınız ve performansınız hangi kalitede ulusal takımlardan teklif alacağınızı belirleyecek. 
 
* Uyruğunuz ve hangi ülkenin liginde oynadığınız da ulusal takım tekliflerinize yön verecek.
 
* Nihai teklifi almadan önce sizle ilgilenen takımlar ile ilgili haberler basınında söylenti olarak gözükmeye başlayacak.
 
* Takım seçimi, Ulus takımı kontrolündeki sorumluluklarınızın önemli rollerinden biri olacak. Turnuvalara 1 ay kala veya hazırlık maçlarına 1 hafta kala takımda yer alacak oyuncuları belirlemeniz gerekecek.
 
* Uluslararası mücadeleler, klüp maçlarıyla paralel biçimde yürüyecek.
 
* Uluslararası menajerliğin kendine has bir Career Modu olacak. Böylece klübünüz ve takımınız ayrı yerlerde duracak.
 

Maç İçi Son Saniye Aktarımları

* Career Modundaki bir maçınızı oynarken diğer maçlarla ilgili son saniye bilgilerini Alan Ncinally ve Geoff Shreeves'in ağzıyla alacaksınız.
 
* Bu güncel aktarımlarda goller, kırmızı kartlar veya penaltı atışı gibi mühim konular size bildirilecek.
 
* Örneğin siz maçı oynarken spikeriniz bir anda "Anfield'dan gol haberi mi var?" diyecek ve Anfield'a yapılan sesli bağlantı da Shreeves;
 
"Anfield'dan gol! Fulham'ın Clint Dempsey'i harika bir serbest atış golüyle skoru 2-1'e getirip Fulham'ı öne geçiriyor. Şu anda 73. dakikadayız."
"Şimdilik aktaracaklarımız bu kadar" gibi..
 
* Sesli aktarımları maçtan önce açıp kapatma seçeneğine sahipsiniz.

 
Oyuncu Hikâyeleri

* Oyuncularla etkileşim artık menajerlik kararlarınızla doğru orantılı biçimde çok hızlı bir biçimde şekillenecek.
 
* "Player Stories" artık Career Modunuzla beraber aylarca sürebilir. Kötü sonuçlar aldığınızda veya kilit bir oyuncu alıp satmanızla bağlantılı olacak
 
* Ulus takımı yönetirken de bazı oyuncu hikayeleri ortaya çıkabilir. Böylelikle hem klubünüzü hem de ülkenizi mutlu etmeniz gerekecek.
 
* Takımınızın performansına göre basındaki haberlerde hayranlarınızla ilgili köşe yazıları göreceksiniz.

 
Be A Player Modu

* Be A Player'da oyuncunuzu seçtikten sonra, menajerinizden Sezon Görevleri (Season Objectives) listesi alacaksınız. Seçtiğiniz mevkiye göre bu görevleri yerine getirmek için ter dökeceksiniz.
 
* Sezon görevlerinizin yanısıra 4 maçlık geçici amaçlar da sizden istenecek. Bunlar arasında, goller, kart görmeme, pas yüzde oranı gibi istekler olabilir.
 
* Takımınızda mutsuzsanız, artık transfer olma isteği gönderebilirsiniz, veya kiralık olarak yollanıp daha fazla maç tecrübesi kazanmayı..
 
* Eğer yorgu veya kötü oynuyorsanız, artık teknik direktör sizi dışarı alabilecek.
 
* Oyunculuk günlerinizi doldurup yaşlandığınızda emekliye ayrılabilir ve teknik direktörlüğe aynı oyuncu ismiyle başlayabilirsiniz.
 
 
Sonuç Bildirimleri


*Her kariyer modu maçından sonra, o hafta ne olmuş ne bitmiş bâbında diğer takımların skorları ve son saniye haberleri sizlere sesli olarak aktarılacak.
 
* Lig'deki fikstür çekimleri de sizlere aynı şekilde sesli olarak bildirilecek. Ancak bu sonuç bildirimlerine oranla daha az gerçekleşiyor.
 
* Bir sesli bildirim gerçekleşirken siz hâlâ kariyer modundaki menüde gezinebileceksiniz veya sıradaki haftanın maçına geçebileceksiniz.
 
 
Menajerlik Ofisi

* Meslek panosundan boştaki menajer pozisyonlarına göz atabilirsiniz. Böylece sezon ortasında olsanız bile başka bir klübe transferinizi gerçekleştirme fırsatına sahip olacaksınız.
 
* Kariyer modunun başındaki seçiminiz baz alınarak teknik direktörünüz taç çizgisinin hemen yanında daima görülebilecek.

 
Transfer Anlaşmaları

* FIFA 13'ün kariyer modu için transfer sistemi tamamen yeniden oluşturuldu.
 
* Artık oyuncu + para veya direk oyuncu takası gibi transfer teklifleri yönlendirebileceksiniz.

* Artık oyuncu kiralarken anlaşma sonuna bonservis hakkında öncelik gibi seçenekler koyabileceksiniz. 
 
* Artık CPU bir oyuncunuza teklif gönderdiğinde, "karşı teklif" yaparak daha fazla para isteyebileceksiniz. CPU buna karşılık önerinizi kabul edebilir, red edebilir veya başka bir teklif daha öne sürebilir.
 
* Kontrakt anlaşmalarınıza artık yöneticiler de müdahale ederek size istedikleri oyuncuları söyleyecek, kendi fikirlerini beyân edecekler.
 
* Bir oyuncuya imza attırma çabası içerisindeyken futbolcuya bir rol gösterip kendisini kontrakta daha da yaklaştırabilirsiniz. Örneğin "Yıldız oyuncu, kilit oyuncu, geleceğin yıldızı" gibi...
 
* Oyuncunuza bir takım teklif yapmadan önce oyuncularınızın değerini öğrenebilir ve kaç adet takımın onu izlediğini gözlemleyebilirsiniz.
 
* Artık oyunculara tekliflerinizi "Media Stories" bölümünden sol analog çubuk ile direk yapabileceksiniz.
 
* Mali durumunuzla doğru orantıda belirlediğiniz bir transfer bütçesi oluşturabilir ve bu bütçeye göre transflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 

Son Saniye Haberleri

* "Sky Sports" tarzı bir banner ile Career Modu menüsünde güncel futbol haberleri akışı sağlanacak.
 
 
Oyuncu Özelleştirme

* Kariyer modu sezonunda oyuncularınızın görünüşünü değiştirme olanağına sahip olacaksınız.
 

Kullanıcı Arayüzü

* Artık oyun oynanırken, medya panelinden haber başlıklarına göz atabileceksiniz.
 
* Kariyer moduna ilk adımınızı attığınızda her fonksiyonun ne işe yaradığını gösteren kısa bir 'tutorial' eğitim süreci başlayacak.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FIFASoccerBlog electronic arts ea fifa fifa 13 kariyer modu ea sports ea games xbox 360 playstation 3 pc
Diablo 3'te Ölümsüzlük Açığı Çıktı Planet Crashers ve Kirby's Pinball eShop'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.6.2013 22:59:53

0
gençler top isteme hangi tuşla ??

BSC Misafiri

3.8.2012 00:44:47

0
türkiye ligi olsunda bursadan da gol haberi olur erzurumdan da :D

Gimli1925

25.7.2012 00:48:35

+1
FİFA işte diyecek bir şey yok onlar denilmesi gereki dedi bile :)

ShinQda

24.7.2012 15:19:39

+1
* Örneğin siz maçı oynarken spikeriniz bir anda "Anfield'dan gol haberi mi var?" diyecek ve Anfield'a yapılan sesli bağlantı da Shreeves "Anfield'dan gol! Fulham'ın Clint Dempsey'i harika bir serbest atış golüyle skoru 2-1'e getirip Fulham'ı öne geçiriyor. Şu anda 73. dakikadayız." "Şimdilik aktaracaklarımız bu kadar" gibi.. İNCEDEN BURSASPOR GÖNDERMESİ VAR

BSC Misafiri

24.7.2012 14:39:35

0
Ya tamam fifa iyi güzelde, su ozelliklerin bir Kaci disinda fifa 12 ye bi uprage yaparak ta getirebilirlerdi fifanin online modlari ve oynanabilirligi olmasa ( gerci bir oyunun yuzde yetmis i de budur) cok daha pasifin altinda bi oyun olurdu bu 13 tede boyle olucak keske pes bi atak yapsa da fifanin gozu korksa bizde daha iyi daha icerigi bol suslenmis bi fifa oyniyabilsek.

alpbora6

24.7.2012 10:37:44

0
ah ah birde TR desteği olaydı tandan yenmezdi pes yaptı fifa da yapsa süper olur

Mütercim Bey

23.7.2012 22:21:05

+1
quote:

Orijinalden alıntı: cerrahpasaa kariyer modunda bir kaç sene ilerledikden sonra adam kalmıyordu oyunda oyuncuda yetiştirmekde zordu. ileri düzey bi oynanış yokdu kariyer modunda yani umarım onu düzeltirler. Pes de güzel mesela saçma sapan isimlerlede olsa her sezon oyuna yeni adamlar katılıyordu bu özeligini seviyorum pesin kariyer modunun umarım fifa 13 de düzeltmişlerdir bu durumu.
O özellik FIFA 12de zaten vardı. Tek yapman gereken altyapına genç yetenekli oyuncuları almak. Yok param bol diyorsan da öyle genç yetenekleri başka takımların kadrosunda da bulabiliyorsun. Bilmeden sallamak bu olsa gerek.

batangunes87

23.7.2012 19:30:23

+2
FIFA'YI HİÇBİR FUTBOL OYUNUNA DEĞİŞMEM... PES BENİM İÇİN BASİT..

Guest-756EC155F

23.7.2012 19:14:52

0
inşallah güzel olur ne diyim .d

BSC Misafiri

23.7.2012 18:53:55

0
Biz yenilikten bıktık adamlar yenilik yapmaktan bıkmadı şimdi konami çıkıpta fifayı eleştirmesin önce paraya kıyıp lisans alsın ea yada helal olsun daha ne denir

maxell37

23.7.2012 18:29:56

0
Fifa neler yapmış böyle..Ben okumaktan yoruldum onlar yenilik yapmaktan bıkmadı :D helal olsun fifa... Ozaman gene diyorumki; PES BAKAR FİFA AKAR :d

- The Stig -

23.7.2012 17:43:34

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras "Bursa'dan gol haberi mi var?" gibi bir fail olmasında. :(
:D :D :D :D :D :D Olsun Fifa 14'te düzeltirler böylelikle 1 sene olmayan şampiyonluğa sevinerek sanal dünyadada bir rekora imza atarlar :))

alican88

23.7.2012 17:42:12

-2
Allah bin belanı versin konami :D

Barxxx

23.7.2012 16:11:08

0
Sanırım, sonun da Be a pro adam gibi çıkıyor Menejerlik mod yenilikleri de özellikle milli takım çalıştırmak ve transfer de oyuncu takası çok güzel olmuş fifa bu sefer sadece oynanışı ile değil modlarıyla da keyifli saatler yaşatacak gibi.

saidou2008

23.7.2012 15:56:31

+9
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri lanet olası fifa bo oyunun eden hmn çıkartmıyo
arkadaşım söylediğin cümleyi türkçe'ye çevirdim ne de olsa benim gibi zor anlayanlar olabilir... Lanet Olası Fifa Bu Oyunu Neden Hemen Çıkartmıyor...

desiremusic

23.7.2012 15:03:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: aygun61 Bunların yarısı Pes te var. Pes in bu özellikleri geliştirmesi gerekirken Fifa geliştiriyor. Fifa yı tebrik etmek lazım adamlar çalışıyor. Ancak yine aynı sebep; oyun Türkçe olmadığı için bu özelliklerin hiç birinden yararlanamayacağım.
İngilizce öğrenmeyi dene bence.

BSC Misafiri

23.7.2012 14:54:50

0
lanet olası fifa bo oyunun eden hmn çıkartmıyo

aygun61

23.7.2012 14:39:02

-2
Bunların yarısı Pes te var. Pes in bu özellikleri geliştirmesi gerekirken Fifa geliştiriyor. Fifa yı tebrik etmek lazım adamlar çalışıyor. Ancak yine aynı sebep; oyun Türkçe olmadığı için bu özelliklerin hiç birinden yararlanamayacağım.

dIsAstEr

23.7.2012 13:54:01

0
Virtual Pro'nun geliştirilemesi sürecinin, "şuradan gol at, şu golü at, böyle vur" gibi sistem ile değil de maç esnasında nasıl oynadığınız ile endeksli "tecrübe puanı" sistemi ile değiştirilmesi gerekiyor en başta.

desiremusic

23.7.2012 13:42:19

+3
"Bursa'dan gol haberi mi var?" gibi bir fail olmasında. :(

cerrahpasaa

23.7.2012 13:31:16

-1
kariyer modunda bir kaç sene ilerledikden sonra adam kalmıyordu oyunda oyuncuda yetiştirmekde zordu. ileri düzey bi oynanış yokdu kariyer modunda yani umarım onu düzeltirler. Pes de güzel mesela saçma sapan isimlerlede olsa her sezon oyuna yeni adamlar katılıyordu bu özeligini seviyorum pesin kariyer modunun umarım fifa 13 de düzeltmişlerdir bu durumu.

BSC Misafiri

23.7.2012 13:30:25

-2
quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit. Bunlar mükemmel özellikler ama türkçe olmadıktan sonra tam anlamıyla verim alamayız diye düşünüyorum.
ingilizcen yoksa biz napak.

sMug

23.7.2012 13:19:42

-3
Tmm iyi güzel fakat , geçtiğimiz günlerde fifa12 profilimin durduk yere silinmesi beni seriden soğuttu parayla rezil olmak diye buna diyolar sanırım.. Aylarca uğraş emek ver virtual pro geliştir, sonra silinsin olucak şeymi ! O yüzden 13 ü alıp almamak konusunda tereddütteyim ..

HoLLyqan

23.7.2012 13:12:33

+1
Türkiye ligi olsun canımı yesinler :)

BSC Misafiri

23.7.2012 13:06:23

0
Adamlar her sene kendini aşıyorlar. Gerçekten çok iyi özellikler bunlar. Umarım bu sefer çimleri ve renk paletini daha iyi yaparlar. FIFA 12'de çok kötüydü çimler.

MrKhAn o7

23.7.2012 12:53:11

0
Harika Be a Player'da oyundan çıkma isteği harika özellikle.

FiréLord

23.7.2012 12:49:52

0
Transfer Anlaşmaları kisminda ki yeniliklerin zaten eski oyunlarda olmamasi cok sacmaydi , bu sekilde cok iyi oldu.

regaibyigit.

23.7.2012 12:46:40

0
Bunlar mükemmel özellikler ama türkçe olmadıktan sonra tam anlamıyla verim alamayız diye düşünüyorum.

Recharged

23.7.2012 12:45:10

0
Bütün yenilikleri baştan sona okudum.Gerçekçilik çok daha fazla olacak anladığım kadarıyla.Dolu dolu bir kariyer modu oynayabileceğiz sonunda.

lorsef

23.7.2012 12:40:28

+1
Türkiye Ligi geldide Türkçe destek istiyorsun..inş Türkiye Ligi olur :)

BSC Misafiri

23.7.2012 12:28:54

0
İnşallah türkçe desteği de gelir.

snipercover

23.7.2012 12:25:02

-1
Where is the Balotelli celebration ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 13 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
102 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız