Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"FF XIII'ün PS3 Versiyonu Daha İyi"

 
 
Sony'nin pazarlama menajeri James Stevenson, Final Fantasy XIII'ün PS3 versiyonunu yere göğe sığdıramadı.
 
Twitter'da konuşan Stevenson, Final Fantasy XIII'ün PS3 versiyonunun Xbox 360 versiyonuna göre çok daha iyi olduğunu öne sürdü ve sözlerine şöyle devam etti

"PS3 harika gidiyor!!!! MAG, Heavy Rain, White Knight Chronicles çıktı ve çok yakında MLB10: The Show, GOWIII ve FFXIII'ün daha iyi versiyonu geliyor" diyen Stevenson sonra şöyle "tweet"ledi "... Bu kadarı yeter de artar bile, 360'ın sadece Mass Effect 2'si var, benimde bu neslin favori geçtiğim oyunlarından biri. Ortada epey harika oyun var, Wii hariç..."

Stevenson, Final Fantasy XIII'ün neden daha iyi olduğunu açıklamadığı halde oyunun PS3'de sıkıştırılmamış olması yüzünden böyle demiş olması çok yüksek ihtimal olarak görülüyor. 360 versiyonu 3 diskte satılacak olan FF XIII'ün, PS3'te tek bir Blu-ray diskte çıkacak olmasının da bu sözlerde büyük bir rolü olduğunu düşünüyoruz.  Oyunun 2 versiyonundaki grafiklerin ve performans arasındaki farkların ise yok denecek kadar az olacağı tahmin ediliyor.

Ancak, söz konusu merak edilen konu ise şu, "Kimin daha iyi olduğu değil, kimin daha çok satacağı" Bazılarının 360'daki "Achievements" listesi için bile bu oyunu 360'da oynamak istedikleri belirtiliyor.
 
Peki size de şu soru geliyor. Sizce Final Fantasy XIII'ün PS3'de daha iyi olması PS3'deki satışlarını olumlu yönde etkiler mi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak square enix rpg final fantasy ps3 xbox 360
Steam'e Worms Geliyor! Hayran Yapımı Final Fantasy VII-2 Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.3.2010 08:40:57

0
Haklısın bende bu oyunun PS3 e yapıldığını düşünüyorum bende xboxda oynadım oyunu ve dediğin gibi Pulse'da Archlyte Steppe'de felaket bir fps düşmesi var.Bu duruma da cok sinirlendim doğrusu.Yani madem xbox a yaptınız be adamlar mekandaki bir kaç gereksiz hayvanları cıkarıp fps yi kilitleseniz bizim için daha iyi olurdu bence adamlar hiç uğraşmamış xbox işin belli sadece 3 bölmüşler DVD

BSC Misafiri

15.3.2010 10:08:01

0
Netteki videolara da bakarsanız PS3 versiyonunun 360 versiyonundan hem grafik hem de performans olarak daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Ben bir 360 sahibiyim ve FFXIII ü az önce bitirdim. Oyunun çözünürlüğü PS3 e göre yerlerde sürünüyor. Ara filmlerin (CG videoların) çözünürlüğü bile yeni jenerasyon bir konsola yakışmayacak derecede. Hala "yok canım!" diyorsanız, oyunu oynadığınızda Gran Pulse'da Archlyte Steppe'e vardığınızda oyundaki gözle görülür yavaşlamayı farkedeceksiniz. Farketme zorluğu yaşıyorsanız netten aynı bölümün PS3 videolarına bakabilirsiniz. Kısacası, bence de PS3 versiyonu 360 a göre daha iyi (bir çok oyunda olduğu gibi) ama hiç yoktan iyidir. Hiç değilse oyun "PS3'e özel (PS3 Exclusive)" olarak çıkmadı da o absürd fiyatıyla bir PS3 almak zorunda kalmamış oldum; fakat James Stevenson'a katılıyorum. Saygılar.

addidas_85

24.2.2010 19:09:58

0
Ya PS3de de Trophy var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız