Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Store'un Bir Sonraki Güncellemesi İstek Listesi ve Eleştirmen Değerlendirmeleri Getirecek

 
Epic Games, geçtiğimiz günlerde yayınladığı Epic Games Store güncellemesiyle mağazanın vitrinini yeniledi ve Avrupa için 3D Secure ile Tay dili desteği gibi özellikleri getirdi.
 
Bu ayın sonlarına doğru yayınlanacak bir sonraki güncelleme ile de istek listesi, güncellenmiş kütüphane kılavuz görünümü ve eleştirmen değerlendirmeleri eklenecek.
 
İstek listesi sayesinde mağazada sunulan herhangi bir oyunu istek listenize ekleyebileceksiniz ve bu oyuna yönelik indirim veya promosyonlardan haberdar edileceksiniz. Ayrıca vitrindeki yeni oyun sunumu ile daha iyi uyum sağlaması için kılavuz görünümünün görselleri güncellenecek ve mevcut liste görünümünde birden fazla görünüm geliştirmesi yapılacak. Son olarak, OpenCritic aracılığıyla oyun inceleme sayfalarına eleştirmen değerlendirmeleri eklenecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Disco Elysium, PlayStation 4 ve Xbox One İçin Duyuruldu Bloodstained: Ritual of the Night Switch Versiyonu Güncellemesi Grafik ve Performansı İyileştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

1.11.2019 13:31:01

0
İstek listesi çok kullanışlı. İndirim mi geldi mail atıyorlar haberin oluyor. Hatta pcde bildirim de yollarsa güzel olur

BSC Misafiri

1.11.2019 12:51:02

+1
İlk çıktığında gelmesi gereken iki özellik.

BSC Misafiri

1.11.2019 12:50:35

0
Çok güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız