Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ELEAGUE Major Boston 2018'de Büyük Final Bu Akşam!

 
     ELEAGUE Major Boston 2018'de büyük finalin adı: FaZe Clan vs. Cloud9!
 
 
    
     ELEAGUE Major Boston 2018'de çeyrek ve yarı final karşılaşmaları tamamlandı. Çeyrek finallerde; Faze Clan, mousesports'u 2-0 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde FaZe Clan, Na'Vi takımını 2-0 yendi. Ve Faze Clan finale yükselen ilk takım oldu. Cloud9 ise G2 Esports'u 2-0 çeyrek finallerde yenmesinin ardından dün gece oynadığı yarı final karşılaşmasında SK Gaming'i 2-1 yendi. Böylelikle Cloud9, ilk kez yer aldığı major turnuvada finale yükseldi.
 
(Cloud9: Tarik "tarik" Çelik)
 
Beklenmeyen bir performans!
     Cloud9'ın grup aşamasından 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde ettikten sonra çeyrek ve yarı finalde sergilediği performansı hiçbir takım beklemiyordu. Öte yandan Cloud9'ın çeyrek ve yarı final rakipleri G2 Esports 3 galibiyet 0 mağlubiyet, SK Gaming 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile grup aşamasını tamamlamıştı. Kişisel tahmin yapmak gerekirse Cloud9, ilk kez final aşamasına yükseldiği major turnuvasını kazanacak gibi görünüyor. Final karşılaşması 3 maçlık seri formatında oynanacak ve "www.twitch.tv/eleaguetv" adresinden canlı olarak yayınlanacak.
 
ELEAGUE Major Boston 2018 Büyük Final karşılaşması bugün saat 22:00'da oynanacak. Kazanan takım 500.000 $ ödülün sahibi ve turnuvanın şampiyonu olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
100 Thieves, Vito "kNgV-" Giuseppe ile Yollarını Ayırdı ESL One Genting 2018 Şampiyonu Newbee

Nexi-Ma

6.2.2018 19:17:25

0
dört gözle bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız