Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Konsol Oyunları İçin 'Free to Start' Sistemini Araştırıyor


    Sektörün önde gelen firmalarından Electronic Arts, PC ve mobil oyun tarafında geniş bir Free to Play pazarına sahip. Firmanın CEO'su Andrew Wilson'un açıklamalarına bakarsak EA, konsol alanında da konuyla ilgili şeyler yapmak istiyor.
 
    Bildiğiniz gibi TV, kitap ve müzikle ilgili alanlarda belli bir süreliğine ürünü deneme fırsatı sunuluyor. Electronic Arts da bu sistemin geniş çaplısını konsollarda oyunculara sunmak istiyor. Yaptığı açıklamalarda Wilson, "Konsol tarafında direkt olarak Free to Play modeli sunmaktansa, bu tip 'Free to Start' tarzı şeyler vermek istiyoruz. Dizi, film ve müzik gibi sektörlere baktığımızda kullanıcılar bu tip ücretsiz deneme programlarını tercih ediyorlar. Biz de Free to Start sistemini konsol oyunları için aktif olarak araştırıyoruz." sözlerine yer verdi.
 
    Aslında bahsedilen şey yıllardır gördüğümüz demo sürümler gibi duruyor. Ancak firma farklı bir sistemle de karşımıza çıkabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ea electronic arts battlefield fifa need for speed
PS Vita'nın Maps ve Near Özellikleri Kaldırılıyor The Witcher 3: Wild Hunt'ta Her Ayrıntı Özenle Oluşturuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WiiSmash

28.1.2015 20:58:47

0
Demo denmiyomuydu ona? Yada MMO F2P oyunların çoğunda böyle değil mi zaten

okanikus

28.1.2015 20:19:43

0
güzel olabilir..

BSC Misafiri

28.1.2015 16:33:59

0
Oyunlarının ılk bolumlerını mukemmel yaparlar aksıyon dolu yenı şeyler yenı efektler özenle hazırlanmış bır atmosfer , sonrakı bolumler boyle devam etmez ve kendını tekrarlar bu cok oyunda olmuştur başta herkes gaza gelıp suana kadar oynadıgm en ıyı oyun der ama sonrasında bı bakarsın aslında o kadarda deılmış dersın. ki zaten bu sıtratejı işe yaramıycaktır artık cok genış bır youtube gameplay vıdeo kitlesi ve inanılmaz twıtch kulanıcıları var. Şu zamanda twıtch de oyun oynayan populer gamerlar ınsanlara gercekten o oyunu satın aldırabılıyolar, bu oyuncu kıtlesı boylesıne oyunu almadan araştırırken ve oyunun neye benzedıgnı daha almadan bılırken bu deneme surumlerının cokda işe yarayıp oyunları aldırıcagını dusunmuyorum acıkcası

ProjectMan

28.1.2015 15:10:23

0
tek başına ilk bölümün ücretsiz olması demo vermekten daha iyi dir oyuncular bunu beyenir ama bu bakış açısıyla nereye kadar ? bunu şu açıdan söylüyorum bir oyun ilk bölümü ücretsiz sonrası ücretli olabilir, ama gerçekten sevilen oyunlar için free harita ve free mod desteği olmazsa oyuncu oyuna para veriyor ama o oyun için ne bir harita nede bir mod geliştiremiyor ise bu o oyunun fanlarının o oyun için bir şeyler yapmasını ciddi bir şekilde engeller kısaca özetlersek giriş fikri çok güzel ama devamı olmayan kısır bir döngü ile var olan oyuncuların en azından o oyunu almadım ama oynamak istiyorum hevesini bile kırabilecek bir psikoloji ile oyun satışlarını ciddi bir şekilde düşürmesi yani ters bir etki ile firmaların zarar etmesi olası ve dahası zaten şu an eskisi kadar oyun tüketimi varmı bilemiyorum özellikle mobil piyasası nedeniyle oyun piyasası farklı bir çok açıdan daraldı vede özellikle bir birinin kopyası konulu oyunlar ile piyasa ciddi bir daraldı

BSC Misafiri

28.1.2015 14:40:47

0
Trial adı altında yok mu zaten oyunun başını oynayıp geri kalanı için parasını veriyorsun

altunuz

28.1.2015 14:12:19

+1
Bildiğin demoyu yeni bir şey gibi açıklamışlar ya :D

BSC Misafiri

28.1.2015 14:02:30

0
Zaten oyunların demosu olmuyor mu? Oyunun 0,5-1 saati için oyunun hepsi indirilmez. Bence EA Access daha ilgi çekici bir sistem.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız